Etana etana näytäs sarves

Olemme saaneet todellisen hittituotteen verkkokauppaamme! Etanauute-tuotteet ovat loistaneet suosiollaan markkinoilla jo muutaman vuoden, eikä suotta. Etanauute-tuotteet ovat korealaisen ihonhoidon kulttituotteita, koska ne vaikuttavat ihoon todella tehokkaasti tasoittaen ihon kosteustasapainoa, rakennetta, sävyä, häivyttää juonteita ja auttaa häivyttämään aknearpia... 

Miksi käyttää etanauute-tuotteita? Mihin etanauute vaikuttaa? 

Mitä etanauute on? Etanauute on limaa, jonka etana tuottaa suojatakseen nahkaansa kulkiessaan karkeiden pintojen yli. Etanauutteella on monia hyötyjä: se kosteuttaa, korjaa vaurioitunutta ihoa, vaalentaa tummia läiskiä, häivyttää arpia ja lisää ihon kimmoisuutta.

COSRX-merkin tuotteita ei ole testattu eläimillä ja etanauute COSRX:n tuotteissa on saatu etanoista niitä vahingoittamatta.

COSRX on korealainen ihonhoitosarja, jonka tuotteissa on käytetty vain huolella valittuja ainesosia ja ne sisältävät paljon luonnollisia ja kasviperäisiä ainesosia. COSRX-tuotemerkistä on tullut lyhyessä ajassa yksi maailman myydyimmistä korealaisen ihonhoidon tuotteista, eikä suotta. Se on keskittynyt erityisesti epäpuhtauksista, aknesta, pigmenttiläiskistä tai epätasaisuudesta kärsivän ihon hoitamiseen. Tuotteet sisältävät tehokkaita ja aktiivisia ainesosia, kuten etanauutetta sekä ihon rakennetta uudistavia ja parantavia kemiallisesti kuorivia ainesosia. 

              

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence 100ml -seerumi on korealaisen ihonhoidon kulttituote ja johtotähti! Tämä etanaseerumi imeytyy ihoon salamannopeasti parantaen ihon sävyä, rakennetta ja kosteustasapainoa. Seerumi sisältää 96 prosenttia Snail Secretion Filtrate -etanauutetta. Snail Mucin edesauttaa saavuttamaan selkeästi pehmeämmän, tasaisemman ja nuorekkaamman ihon ja palauttaa sen hehkun! 

Tämä etanaseerumia huimat 96,3% sisältävä hoitoneste sopii täydellisesti jokaiselle ihotyypille, niin epäpuhtaalle kuin kuivallekin iholle. Seerumi on suunniteltu tuomaan lisähehkua ja -kosteutusta ihonhoitorutiiniin. Alkoholiton ja tuoksuton seerumi sisältää siis puhdasta etanaseerumia (96 %), joka auttaa tehokkaasti häivyttämään esimerkiksi aknearpia, juonteita, sekä tasoittaa ihon sävyeroja. Etanaseerumi tuo iholle välitöntä kosteutusta ja säännöllisen käytön myötä ihosta tuleekin selkeästi kimmoisampi, kauniin heleä ja tasasävyinen. 

Luonnostaan vitamiini- ja mineraalipitoinen etanaseerumi sisältää myös kosteuttavaa hyaluronihappoa, joka superkosteutuksen lisäksi saa ihon näyttämään ja tuntumaan oikeasti terveemmältä ja selkeästi täyteläisemmältä.

COSRX Advanced Snail 96 Power Essence tuo ihoon takaisin elinvoimaisuuden, hehkun ja nuorekkuuden. Se lisää ihon kimmoisuutta ja sopii loistavasti epäpuhtaalle, samealle iholle kirkastaen sitä.

 • Kosteuttava seerumi
 • Sisältää etanauutetta
 • Selkeästi ihoa tasoittava ja hehkun palauttava vaikutus 
 • Ihanan kevyt ja nopeasti imeytyvä koostumus
 • Koko 100ml

Käyttö: Puhdista kasvot normaalin ihonhoitorutiinisi mukaisesti, levitä seerumi puhtaille kasvoille kasvoveden jälkeen ja viimeistele rutiinisi kasvovoiteella.

COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream kosteuvoide sisältää Snail Secretion Filtrate -etanauutetta (92%). Etanauutteella on antibakteerinen, ihoa rauhoittava vaikutus. Tämä kosteuvoide edistää iholla tapahtuvaa luonnollista uusiutumisprosessia ja näin ollen korjaa erilaisia ihovaurioita, kuten pigmenttimuutoksia, aknearpia sekä ihon juonteita. Voide kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja auttaa epäpuhdasta ihoa pysymään puhtaampana.

Etanauute on erittäin tunnettu sen kyvystä uudistaa ja korjata ihoa, sekä sen vaurioita. Etanauute tuo iholle välitöntä kosteutusta ja säännöllisen käytön myötä ihosta tuleekin selkeästi kimmoisampi ja kauniin heleä ja tasasävyinen. Kasvovoiteessa on kevyt geelimäinen koostumus, joka imeytyy ihoon vain hetkessä. 

 • Uudistaa ihoa
 • Sisältää etanauute
 • Tasoittaa sävyeroja ja korjaa aknearpia
 • Tekee ihosta kauniin hehkuvan
 • Kosteuttaa tehokkaasti
 • Ei sisällä hajusteita
 • Koko: 100g

Käyttö: Puhdista kasvosi. Levitä kasvoillesi ensin pieni määrä seerumia. Hiero ja taputtele sopiva määrä kosteusvoidetta iholle hellävaraisesti ihonhoitorutiinin viimesilauksena. Anna voiteen imeytyä ennen kuin laitat iholle muita tuotteita. 

#etanauute #etanaseerumi #etanavoide #miksietanauute #parhaatetanatuotteet #mitäonetanaseerumi #mihinetanavoideauttaa #etanaseerumiakne 

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.