Etana etana näytäs sarves

Olemme saaneet todellisen hittituotteen verkkokauppaamme! Etanauute-tuotteet ovat loistaneet suosiollaan markkinoilla jo muutaman vuoden, eikä suotta. Etanauute-tuotteet ovat korealaisen ihonhoidon kulttituotteita, koska ne vaikuttavat ihoon todella tehokkaasti tasoittaen ihon kosteustasapainoa, rakennetta, sävyä, häivyttää juonteita ja auttaa häivyttämään aknearpia... 

Miksi käyttää etanauute-tuotteita? Mihin etanauute vaikuttaa? 

Mitä etanauute on? Etanauute on limaa, jonka etana tuottaa suojatakseen nahkaansa kulkiessaan karkeiden pintojen yli. Etanauutteella on monia hyötyjä: se kosteuttaa, korjaa vaurioitunutta ihoa, vaalentaa tummia läiskiä, häivyttää arpia ja lisää ihon kimmoisuutta.

COSRX-merkin tuotteita ei ole testattu eläimillä ja etanauute COSRX:n tuotteissa on saatu etanoista niitä vahingoittamatta.

COSRX on korealainen ihonhoitosarja, jonka tuotteissa on käytetty vain huolella valittuja ainesosia ja ne sisältävät paljon luonnollisia ja kasviperäisiä ainesosia. COSRX-tuotemerkistä on tullut lyhyessä ajassa yksi maailman myydyimmistä korealaisen ihonhoidon tuotteista, eikä suotta. Se on keskittynyt erityisesti epäpuhtauksista, aknesta, pigmenttiläiskistä tai epätasaisuudesta kärsivän ihon hoitamiseen. Tuotteet sisältävät tehokkaita ja aktiivisia ainesosia, kuten etanauutetta sekä ihon rakennetta uudistavia ja parantavia kemiallisesti kuorivia ainesosia. 

              

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence 100ml -seerumi on korealaisen ihonhoidon kulttituote ja johtotähti! Tämä etanaseerumi imeytyy ihoon salamannopeasti parantaen ihon sävyä, rakennetta ja kosteustasapainoa. Seerumi sisältää 96 prosenttia Snail Secretion Filtrate -etanauutetta. Snail Mucin edesauttaa saavuttamaan selkeästi pehmeämmän, tasaisemman ja nuorekkaamman ihon ja palauttaa sen hehkun! 

Tämä etanaseerumia huimat 96,3% sisältävä hoitoneste sopii täydellisesti jokaiselle ihotyypille, niin epäpuhtaalle kuin kuivallekin iholle. Seerumi on suunniteltu tuomaan lisähehkua ja -kosteutusta ihonhoitorutiiniin. Alkoholiton ja tuoksuton seerumi sisältää siis puhdasta etanaseerumia (96 %), joka auttaa tehokkaasti häivyttämään esimerkiksi aknearpia, juonteita, sekä tasoittaa ihon sävyeroja. Etanaseerumi tuo iholle välitöntä kosteutusta ja säännöllisen käytön myötä ihosta tuleekin selkeästi kimmoisampi, kauniin heleä ja tasasävyinen. 

Luonnostaan vitamiini- ja mineraalipitoinen etanaseerumi sisältää myös kosteuttavaa hyaluronihappoa, joka superkosteutuksen lisäksi saa ihon näyttämään ja tuntumaan oikeasti terveemmältä ja selkeästi täyteläisemmältä.

COSRX Advanced Snail 96 Power Essence tuo ihoon takaisin elinvoimaisuuden, hehkun ja nuorekkuuden. Se lisää ihon kimmoisuutta ja sopii loistavasti epäpuhtaalle, samealle iholle kirkastaen sitä.

 • Kosteuttava seerumi
 • Sisältää etanauutetta
 • Selkeästi ihoa tasoittava ja hehkun palauttava vaikutus 
 • Ihanan kevyt ja nopeasti imeytyvä koostumus
 • Koko 100ml

Käyttö: Puhdista kasvot normaalin ihonhoitorutiinisi mukaisesti, levitä seerumi puhtaille kasvoille kasvoveden jälkeen ja viimeistele rutiinisi kasvovoiteella.

COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream kosteuvoide sisältää Snail Secretion Filtrate -etanauutetta (92%). Etanauutteella on antibakteerinen, ihoa rauhoittava vaikutus. Tämä kosteuvoide edistää iholla tapahtuvaa luonnollista uusiutumisprosessia ja näin ollen korjaa erilaisia ihovaurioita, kuten pigmenttimuutoksia, aknearpia sekä ihon juonteita. Voide kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja auttaa epäpuhdasta ihoa pysymään puhtaampana.

Etanauute on erittäin tunnettu sen kyvystä uudistaa ja korjata ihoa, sekä sen vaurioita. Etanauute tuo iholle välitöntä kosteutusta ja säännöllisen käytön myötä ihosta tuleekin selkeästi kimmoisampi ja kauniin heleä ja tasasävyinen. Kasvovoiteessa on kevyt geelimäinen koostumus, joka imeytyy ihoon vain hetkessä. 

 • Uudistaa ihoa
 • Sisältää etanauute
 • Tasoittaa sävyeroja ja korjaa aknearpia
 • Tekee ihosta kauniin hehkuvan
 • Kosteuttaa tehokkaasti
 • Ei sisällä hajusteita
 • Koko: 100g

Käyttö: Puhdista kasvosi. Levitä kasvoillesi ensin pieni määrä seerumia. Hiero ja taputtele sopiva määrä kosteusvoidetta iholle hellävaraisesti ihonhoitorutiinin viimesilauksena. Anna voiteen imeytyä ennen kuin laitat iholle muita tuotteita.

HOLIKA HOLIKA on myös tuonut markkinoille etanauutetta sisältäviä tuotteita. Nämä tuotteet sisältävät mustien jättietanoiden etanauutetta, joka on noin neljä kertaa tehokkaampaa kuin perus etanauute. 

Prime Youth Black Snail Repair Hydro Gel Mask 25 g Tämä Holika Holikan etanauutetta (40%) sisältävä kangasnaamio on runsaasti kosteuttava ja sisältää paljon ravinteita, jotka vahvistavat ihoa suojaten sitä vaurioilta. Etanauutteen lisäksi naamio sisältää myös kasviperäisiä uutteita. Kangasnaamio antaa väsyneille ja kalpeille kasvoille elinvoimaa! Etana- ja kasviuutteet häivyttävät ryppyjä, syväkosteuttavat ihoa ja edistävät sen kimmoisuutta. Naamio sopii kaikille ihotyypeille!

 • Kangasnaamio
 • Vahvistaa ja suojaa ihoa vaurioilta
 • Sisältää etanauutetta
 • Tekee ihosta kimmoisan

Käyttö: Puhdista ja kuivaa kasvot. Avaa naamion pussi ja poista kalvot naamioarkista. Aseta naamio kasvoille ja painele se ihoon kiinni. Anna vaikuttaa noin 30 minuuttia. Poista naamio kasvoilta ja painele ylimääräinen neste iholle. Viimeistele kasvovoiteella.

                         

Prime Youth Black Snail Cleansing Foam 100 ml Tämä Holika Holikan Prime Youth Black Snail Cleansing Foam on ainutlaatuinen puhdistusvaahto, joka sisältää mustien jättietanoiden etanauutetta.

 


Mustista jättietanoista saatava musiini on noin neljä kertaa tehokkaampaa taas verraten tavalliseen etanauutteeseen. Jättietanoiden musiini sisältää paljon antioksidantteja. Nämä antioksidantit saavat aikaan nuorekkaan ihon ja suojaavat ihon soluja vaurioilta ja ikääntymiseltä. Musiini parantaa ihon mikroverenkiertoa vahvistamalla hiussuonten seinämiä. Samalla se ehkäisee ihon punoitusta ja tasoittaa ihon sävyä ja tummentumia. Musiini tekee ihosta kimmoisan ja edistää sen omaa kollageenia.

 • 100 ml
 • Puhdistusvaahto
 • Sisältää mustien jättietanoiden musiinia

Käyttö: Annostele sopiva määrä käsille ja vaahdota se hyvin. Levitä se sitten kasvoille pyörivin liikkein, epäpuhtauksien poistamiseksi. Huuhtele lämpöisellä vedellä pois. Viimeistele seerumilla sekä kasvovoiteella.

 

#etanauute #etanaseerumi #etanavoide #miksietanauute #parhaatetanatuotteet #mitäonetanaseerumi #mihinetanavoideauttaa #etanaseerumiakne 

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.