Ekologiset tuotteet hiuksillesi! Palashampoo ja palahoitoaine

Miksi käyttää palashampoota?

Syitä käyttää palashampoota on useita, ja usein ihmiset pohtivatkin, miksi palashampoo?

  • Ekologisuus
  • Kaikki samat ominaisuudet pienemmässä paketissa
  • Zero waste - eli ei roskaa tai jätettä
  • Hellävarainen pesu
  • Taloudellisuus - kiinteään muotoon tehty shampoo ja hoitoaine ovat riittoisampia
  • Vegaanisuus

Valikoimissamme löytyy kaksi upeaa pala-sarjaa;

BEN & ANNA
Luonnollisesti ympäristöä vahingoittamatta, 100% luonnollisia ja vegaanisia. Tuoksut ovat hennon marjaisia. 

- Lovesoap Lemongrass Shampoo Palashampoo 60 g

  • Kuivien ja rasittuneiden hiusten pelastus. Hellävaraisesti, mutta perinpohjaisesti hiuksia ravitseva palashampoo saa raikkaan tuoksunsa sitruunaruohon ja pehmeän vaniljan yhdistelmästä. Herneproteiini ja kaakaovoi pesevät hiukset ja hiuspohjan hellävaraisesti samalla palauttaen kosteuden ja kiillon kuiville ja stressaantuneille hiuksille. Hiukset tuntuvat välittömästi pehmeämmiltä. Raikas sitruunaruohoshampoo sopii kaikille hiustyypeille
  • Käyttö: Vaahdota shampoopalaa kosteiden käsien välissä ja hiero muodostunut vaahto hiuksiisi. Huuhtele huolellisesti. Voit myös hieroa shampoopalaa suoraan kosteisiin hiuksiisi ja huuhdella sitten huolella. 

Lovesoap Very Berry Conditioner Hoitoainepala 60 g

  • Hennon vaaleanpunainen kuin pumpulinen hattara; siltikin Ben & Anna hoitoainepala ravitsee ja hoitaa hiuksia antaen niille ihanan freesin, herkullisen ja marjaisan tuoksun. Ravitseva kaakaovoi yhdessä risiiniöljyn kanssa ehkäisevät hiuksia kuivumiselta, tehden samalla niistä silkkisen pehmeät ja kiiltävät. Oliiviöljy silottaa kuivia ja pörröisiä hiuksia ja sen sisältämät välttämättömät rasvahapot ravitsevat ja hoitavat hiuksia sekä ylläpitävät hiuspohjan hyvinvointia. Hiukset ovat heti pesun jälkeen sileän pehmeät ja helposti kammattavat, ei siis enää takkuja! 
  • Käyttö: Vaahdota hoitoainepalaa kosteiden käsien välissä ja hiero muodostunut vaahto hiuksiin; anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan ja huuhtele sitten hiukset huolella. Voit myös hieroa hoitoainetta suoraan kosteisiin hiuksiin, antaa vaikuttaa muutaman minuutin ajan, ja sitten huuhdella huolella.

SOLIDU
SOLIDU on luotu rakkaudesta ympäristöä kohtaan sekä tarpeesta yksinkertaiseen mutta innovatiiviseen ratkaisuun. SOLIDU on brändi, joka luo valinnanvaraa ihmisille, jotka haluavat elää kestävästi yhteistyössä ympäristön kanssa ja samalla käyttää laadukkaita kosmetiikkatuotteita. SOLIDU on Liettuan tunnetuin kiinteän kosmetiikan valmistaja, jolla on asiakkaita Baltiassa, Euroopassa ja ympäri maailman.

PINK Palashampoo

  • PINK Palashampoo normaaleille hiuksille on rikastettu jauhetuilla pionijuurilla ja tuoksuvalla ylang-ylang-eteerisellä öljyllä. Se sopii normaalien hiusten päivittäiseen hoitoon, puhdistaa perusteellisesti, rauhoittaa päänahkaa ja hoitaa hellävaraisesti. PINK shampoopala sisältää myös hiuksia helliviä luonnonöljyjä, E-vitamiinia, sekä setripuun ja appelsiinin eteerisiä öljyjä. 
  • Käyttö: Hiero shampoopalaa kauttaaltaan märkiin hiuksiin hiuspohjaa pitkin. Laita shampoopala sivuun ja vaahdota tuote kauttaaltaan hiuksiin hieromalla sormilla.

- Hair Candy Palahoitoaine

  • Kyseinen palahoitoaine on kaksiulotteinen ja sen vaaleampi yläosa on suunniteltu helposti kuivuville ja lisäravintoa kaipaaville latvoille. Tummempi alaosa sen sijaan antaa kevyempää hoivaa hiusten yläosaan. HAIR CANDY hoitoainepala yhdistää kaksi hiusten eniten rakastavaa ainesosaa: Arganöljy sekä shea- ja kaakaovoi sisältävät erittäin runsaasti vitamiineja, antioksidantteja ja rasvahappoja. Näillä upeilla öljyillä HAIR CANDY hoitoaine estää hiusten latvoja kuivumasta, ravitsee ja kosteuttaa hiuksia tehden niistä pehmeät, ravitut ja terveet. Vaaleanpunaisen karkkimaisen värin lisäksi myös tuoksu on herkullinen yhdistelmä ylang-ylang-kukkia ja pelargoniaa. 
  • KäyttöHiero hoitoainepalaa hiuksiin shampoopesun jälkeen. Hiero vaaleampaa yläosaa hiusten latvoihin ja tummempaa alaosaa muualle hiuksiin. Anna vaikuttaa muutama minuutti ja huuhtele.

Parasta päänahallesi ja hiuksillesi! Ah ja nämä tuoksut! Kaiken lisäksi nämä mahtuvat paljon paremmin suihkutilan hyllyille.
Jätä palat kuivumaan mahdollisimman ilmavasti!

 

 

#paraspalashampoo #paraspalahoitoaine #parastapalakosmetiikkaa #ekologisuus #vegaanisuus #Solidu #Ben&Anna 

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.