Ekologinen karvanpoisto

SÄÄRET SILEIKSI LUONTOA JA RAHAA SÄÄSTÄMÄLLÄ

Muovihöylät, kertakäyttöhöylät, muovia sisältävät vaihtoterät, ponnepullot, viemäriin hukkaan valuva vesi ja rahat.

Viime aikoina on etsitty ekologisempia ratkaisuja topsipuikoista kulkuvälineisiin. Tosiasia on se, että arkiset valintamme saastuttaa ja roskaa ympäristöämme juuri sen verran kuin itse päätämme. Vaihtaessasi muovihöylän perinteiseen höylään säästät luontoa sekä rahaa! Kaksipuolista partaterää käyttäviin höyliin siirtymällä voidaan vähentää huomattavasti muovijätettä, jota kertyy kertakäyttö- ja vaihtopää-moniterähöylistä. Perinteiset kaksipuoliset partaterät pysyvät pidempään terävänä kuin moniterähöylän päät ja ne voidaan myös kierrättää. Partahöylä on käytännössä ikuinen ja vaihtoterät edullisia!

 

Muhlen Rose Gold höylä 34,90€ >>

Höylät voidaan jakaa kahteen eri malliin: Closed Comb ja Open Comb. Closed Comb mallissa terä on paremmin suojattu, joten itsensä vahingoittaminen ajon aikana höylällä on lähes mahdotonta. Open Comb mallissa terä taas tulee enemmän esille, joten saat tarkemman ajon. Höylä on vähän aggressiivisempi, joten kokemus ja tekniikka ovat valttia.

Mikäli ajat perinteisellä höylällä ensimmäistä kertaa, kannattaa aloittaa helpoista kohdista kuten sääristä. Näin on helpompi opetella oikeaa ajokulmaa sekä sopivaa painetta. Kainalot ja intiimialue ovat haastavia, sillä niissä on enemmän muotoja ja kulmia, joten kannattaa olla äärimmäisen tarkkana. Pidä huoli että terä ei ole tylsä! Jos on, niin vaihda se. Pidä huoli että sinulla on tarpeeksi öljyä tai muuta karvanpoistoon tarkoitettua ainetta, ajoa suorittaessa. Lisää öljyä kun siltä tuntuu ja varsinkin mikäli huuhtelet välillä.

  • Investoi ikuiseen höylään! 
  • Vaihdettavat partaterät edullisia ja kierrätettäviä! 
  • Tarkka ja siisti lopputulos
  • Vinkki: Oliiviöljy loistava tuote sheivaamiseen! 

Kurkkaa koko valikoima täältä >>

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.