Ekologinen karvanpoisto

SÄÄRET SILEIKSI LUONTOA JA RAHAA SÄÄSTÄMÄLLÄ

Muovihöylät, kertakäyttöhöylät, muovia sisältävät vaihtoterät, ponnepullot, viemäriin hukkaan valuva vesi ja rahat. Viime aikoina on etsitty ekologisempia ratkaisuja aina topsipuikoista kulkuvälineisiin. Tosiasia on kuitenkin se, että arkiset valintamme saastuttaa ja roskaa ympäristöämme juuri sen verran kuin itse päätämme.

Vaihtaessasi muovihöylän perinteiseen höylään säästät luontoa sekä rahaa! Siirtymällä kaksipuolista vaihtoterää hyödyntävään Geisha Shaver kestohöylään voit vähentää huomattavasti muovijätettä, jota kertyy kertakäyttö- ja moniterähöylistä. Perinteiset kaksipuoliset vaihtoterät pysyvät pidempään terävänä kuin moniterähöylän vaihtopäät ja ne voidaan myös kierrättää. Ketohöylä on käytännössä ikuinen ja vaihtoterät edullisia! 

Mikäli ajat perinteisellä höylällä ensimmäistä kertaa, kannattaa aloittaa helpoista kohdista kuten sääristä. Näin on helpompi opetella oikeaa ajokulmaa sekä sopivaa painetta. Kainalot ja intiimialue ovat haastavia, sillä niissä on enemmän muotoja ja kulmia, joten kannattaa olla tarkkana. Pidä huoli että terä ei ole tylsä! Jos on, niin vaihda se. Pidä huoli että sinulla on tarpeeksi öljyä tai muuta karvanpoistoon tarkoitettua ainetta, ajoa suorittaessa. Lisää öljyä kun siltä tuntuu ja varsinkin mikäli huuhtelet välillä. Geisha tuotemerkiltä löytyy myös oivat tykötarpeet kestohöylän kaveriksi, jotka valmistelee, liukastaa, suojaa ja kosteuttaa ihoa enne ja jälkeen operaation, mutta myös sheivaamisen aikana. Investoi ikuiseen höylään ja säästät pitkässä juoksussa rahaa, mutta ennen kaikkea luontoa! 
  • Investoi ikuiseen höylään! 
  • Vaihdettavat vaihtoterät on edullisia ja kierrätettäviä! 
  • Tarkka ja siisti lopputulos
  • Vinkki: Shaving Oil on loistava tuote sheivaamiseen! 

Kurkkaa koko valikoima täältä >>

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.