Ei enää kuivia hiuksia! Kosteutta KAIKILLE!

Onko hiuksesi kuivat tai käsitellyt? Tuntuuko että teet sitten mitä tahansa niin hiukset näyttävät harakan pesältä? Missä on ne sileät, kiiltävät ja upeat hiukset joita näkyy kaikkialla muualla... Tässä tulee nyt tehokolmikko jolla saat tilanteen takaisin hallintaan!

Kuivat hiukset tuppaavat katkeilemaan herkästi ja kaksihaaraisia tuntuu ilmaantuvan joka päivä uusia. Kuivat hiukset hapsottavat joka suuntaan vaikka niitä kuinka koittaisi muotoilla. Myös hiusten vaalennus tai käsittely yleisesti saattaa kuluttaa hiuksia ja ne eivät enää tunnu pehmeiltä ja näytä kiiltäviltä vaan tuntuvat ja näyttävät karheilta. Turhauttavaa! Peli ei kuitenkaan ole menetetty! Kuivat ja käsitellyt hiukset saa palautettua upeaan loistoonsa oikeilla tuotteilla. Pidä huolta että hiuksesi saavat tarpeeksi kosteutusta. Näillä tuotteilla pehmeys ja kiilto palaavat hiuksiin ja hiuksista tulee helpommin käsiteltävät. Tuoksut ovat raikkaat ja suihke ei jätä tahmaista tunnetta iholle tai hiuksiin.

WATERCLOUDS:

Shampoosta ja hoitoaineesta myös jättikoot 1000ml!

Tämä upea uutuus linja ei jätä ketään kylmäksi eikä hiuksia pulaan. Jätä siis huolet taaksesi ja hyppää tämän kosteusjunan kyytiin! Ei enää kuivia hiuksia! Ei vaalennuksesta kärsineitä hiuksia! Ei värikäsittelystä kärsineitä hiuksia! Kosteutta kaikille hiuksista kroppaan!

Moist Shampoo on hellävaraisesti puhdistava ja kosteuttava kuiville ja käsitellyille hiuksille. Täydellinen siis esimerkiksi vaalennetuille ja muutenkin värikäsitellyille hiuksille. Moist shampoo lisää kosteutta ja ehkäisee hiusten kuivumista, jonka ansiosta hiuksista tulee pehmeät ja taipuisat.  Auringonkukkaöljy sekä keratiiniyhdiste antaa hiuksille elinvoimaa, jonka ansiosta hiukset näyttävät terveiltä ja vahvoilta vuodenajasta riippumatta.

Moist Hoitoaine ehkäisee hiusten kuivumista tehokkaasti auringonkukkaöljyn ja keratiiniyhdisteen ansiosta. Hiuksista tulee joustavat, hyvinvoivat sekä tottelevat, jonka ansiosta hiuksia on helpompi käsitellä vuoden jokaisena päivänä! Unohda siis kuivat hiukset ja täydellistä suihkuhetkesi tällä upeudella! Käsitellyt, kuivat, karheat hiukset saavat joustavuutta ja näyttävät upean hyvinvoivilta.
Käyttö: Levitä hoitoaine hiuksien pituuksin shampoopesun jälkeen. Anna vaikuttaa muutama minuutti ja huuhtele. Takkujen selvittämiseksi voit kammata hiukset harvapiikkisellä kammalla hoitoaineen vaikutuksen aikana. 

Moist Hius- ja Vartalosuihke on monikäyttöinen ja tehokas apu tukalaan tilanteeseen ja se käy KAIKILLE hius- ja ihotyypeille! Kosteuttava suihke antaa nopeaa tehohoitoa ja kosteutta niin vartalon iholle kuin hiuksille. Moist Hair & body Mist on siis erinomainen kumppani etenkin kesällä, sillä se helpottaa hetkessä kiristävää, kuumottavaa ja kuivaa ihoa sekä saa parilla suihkauksella hiuksista elinvoimaiset ja helpommin käsiteltävät. Tuote on suunniteltu kaikille hius- ja ihotyypeille, ja se sisältää runsaasti näitä molempia helliviä ja virkistäviä ainesosia, kuten hyaluronihappoa, provitamiini B5  ja aloe veraa. Suihkutettava pullo jakaa tuotteen tasaisesti ja kevyesti, jonka ansiosta tuote imeytyy nopeasti, eikä jätä tahmaista tunnetta. Unohda siis kuiva iho! Unohda kuivat hiukset! 
Käyttö: Suihkuta iholle tai hiuksiin, kun kaipaat pikakosteutusta kesken päivän tai muuten vaan elinvoimaa hiuksille/iholle. Voit myös käyttää kosteuttavaa suihketta leave-in hoitona pyyhekuiviin hiuksiin. 
Vinkki: Mahtava tuote rannalle virkistämään ja hoitamaan koko kroppaa. 

For dry, damaged and a bit unhappy hair. 

Kipin kapin verkkokauppaan ja nappaa omasi! Nähdään verkkokaupassa! 

Verkkokauppaan tästä >>

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.