Anna hiustesi huoletta hulmuta

Jos sinulla on kuivat tai käsitellyt hiukset tai haluat muuten ylläpitää hiustesi kosteustasapainoa ja saada hiuksistasi helpommin käsiteltävät, KATSE TÄNNE! 

Ruotsalaisen Waterclouds sarjan Moist shampoo ja hoitoaine on kehitetty palauttamaan hiusten kosteustasapaino ja hoitamaan hiuksia hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Moist shampoo ja hoitoaine ovat ehdolla Ruotsin Beauty Awardseissa. Kyseessä on siis todella toimivat tuotteet.

Moist Shampoo
Hellävaraisesti puhdistava ja kosteuttava shampoo kuiville ja käsitellyille hiuksille. Moist shampoo lisää kosteutta ja ehkäisee hiusten kuivumista, jonka ansiosta hiuksista tulee pehmeät ja taipuisat. Auringonkukkaöljy sekä keratiiniyhdiste antaa hiuksille elinvoimaa, jonka ansiosta hiukset näyttävät terveiltä ja vahvoilta vuodenajasta riippumatta.

  • Kosteuttava shampoo
  • Kuiville ja vaurioituneille hiuksille
  • Auringonkukkaöljy & keratiiniyhdiste

Moist Hoitoaine on kosteuttava hoitoaine kuiville ja käsitellyille hiuksille! Hoitoaine ehkäisee hiusten kuivumista tehokkaasti auringonkukkaöljyn ja keratiiniyhdisteen ansiosta. Hiuksista tulee joustavat, hyvinvoivat sekä helpommin tottelevat, jonka ansiosta hiuksia on helpompi käsitellä vuoden jokaisena päivänä! 

Käyttö: Levitä hoitoaine hiuksien pituuksin shampoopesun jälkeen. Anna vaikuttaa muutama minuutti ja huuhtele. Takkujen selvittämiseksi voit kammata hiukset harvapiikkisellä kammalla hoitoaineen vaikutuksen aikana. 

  • Kosteuttava hoitoaine
  • Kuville ja vaurioituneille hiuksille
  • Auringonkukkaöljy & keratiiniyhdiste

Näistä tuotteista löytyy verkkokaupassamme myös edullinen setti! 
KLIKKAA -> HAIR MOIST SET

Tuotteisa löytyy myös riittoisat jättikoot

Moist sarjasta löytyy myös ihana suihke jota voit käyttää pyyhekuiviin hiuksiin, pitkin päivää tuomaan lisäkosteitta hiuksiin ja kosteuttamaan myös vartalon ihoa! VAU mikä tuote! Tuotteessa on raikas tuoksu, joka ei kuitenkaan ole liian vahva. Tuote tuntuu miellyttävältä ja iho ja hiukset kosteutetulta. Tuote on sirossa pullossa joten se on helppo napata kassiin mukaan. parasta!

  • Moist Hair & Body Mist 150ml
    Kosteuttava suihke antaa nopeaa tehohoitoa ja kosteutta niin vartalon iholle kuin hiuksille. Se on erinomainen kumppani etenkin kesällä, sillä se helpottaa hetkessä kiristävää, kuumottavaa ja kuivaa ihoa sekä saa parilla suihkauksella hiuksista elinvoimaiset ja helpommin käsiteltävät. Tuote on suunniteltu kaikille hius- ja ihotyypeille, ja se sisältää runsaasti näitä molempia helliviä ja virkistäviä ainesosia, kuten hyaluronihappoa, provitamiini B5  ja aloe veraa.

Sanopa heipat kuiville hiuksille ja anna hiustesi huoletta hulmuta! 

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.