COSRX Lip Sleeping Mask

Ei enää huonoja huuli-päiviä! Voit unohtaa jatkuvasti rohtuvat ja ympärivuoden karhealta tuntuvat huulet. 

Olen koko ikäni kärsinyt lohkeilevista huulista, ympäri vuoden eikä mikään tuntunut auttavan. Kokeilin vaikka mitä huulivoiteita ja aina vaan huulista lohkeili paloja. Sitten kuulin hehkutusta COSRX Lip Sleep tuotteista ja päätin kokeilla ja VIHDOINKIN löytyi tuote joka palautti huulten sileyden ja pehmeyden. Enää ei lohkeile vaan voin käyttää huulipunia ja kiiltoja pelkäämättä että ne paakkuntuvat liuskottuneihin kohtiin. 

Mikä on COSRX?

COSRX on yksi myydyimmistä korealaisista tuotemerkeistä ympäri maailman. 
COSRX on nopeasti noussut yhdeksi suosituimmista sarjoista sen toimivien tuotteiden ansiosta.

Brändi haluaa tarjota asiakkailleen markkinoiden parhaimmat ja laadukkaimmat ihonhoitotuotteet ja tuotteita onkin kehitetty vuodesta 2002 lähtien asiakkaiden toiveiden mukaisesti. COSRX:n tuotteita ei ole testattu eläimillä!

Miksi kannattaa valita Lip Sleep?

Tuotteita on valikoimissamme 3, joten löydät varmasti itsellesi sopivan.

COSRX Full Fit Propolis Lip Sleeping Mask on syväkosteuttava ja ravitseva yönaamio huulillesi. Naamio sisältää propoliksen- sekä hunajan uutetta, jotka toimivat superkosteuttajina ja pehmentävät huulia. Voit käyttää tuotetta tarpeen mukaan myös päivällä. 

  • Sisältää kuuden eri hunajan uutetta, jotka pehmentävät huulia
  • Propolisuute antaa kosteutusta
  • Sisältää auringonkukkaöljyä sekä sheavoita

COSRX Balancium Ceramide Lip Butter Sleeping Mask on huulia pehmentävä ja ravitseva huulinaamio huulillesi. Naamio sisältää keramideja, jotka vahvistavat huulien suojakerrosta, sekä karitevoita ja kookosöljyä, jotka toimivat huulien superkosteuttajina ja pehmentävät huulia. 

  • Sisältää keramideja, jotka vahvistavat huuliasi
  • Karitevoi ja kookosöljy pehmentävät huuliasi

COSRX Refresh AHA BHA Vitamin C Lip Plumper on huulia kevyesti kuoriva huulinaamio huulillesi. Naamio sisältää volufiliinia, joka antaa huulille volyymia, AHA:ta ja BHA:ta, jotka poistavat kuolleita ihosoluja huulilta sekä C-vitamiinia, joka ravitsee tehokkaasti.

  • Kuoriva huulinaamio
  • Sisältää volufiliinia, joka antaa huulille volyymia
  • Sisältää AHA- ja BHA- happoja, jotka poistavat kuolleita ihosoluja
  • C-vitamiini ravitsee tehokkaasti

Itse voin kokemuksesta lämpimästi suositella. Käytin sekä yöllä että päivällä ja käytän edelleen. Huulet pysyy ympäri vuoden kunnossa.  

 

 

 #cosrx #lipsleepingmask #huultenhoito #huuletkuntoon

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.