Kulmien helppo hennavärjäys ja muotoilu

"Äh pitääkö joka aamu värittää, muotoilla ja meikata kulmat? Ei oikein olis aikaa moiselle ja vielä joka aamu...huoh." Kuullostaako tutulta?
Tähän erittäin kätevän ratkaisun tarjoaa Fleekyn Browhenna. Yhdellä värjäyksellä jopa 6 viikon värjäystulos joten joka aamuisen kulmien piirtämisen ja meikkaamisen voi unohtaa. Fleekyn Brow Soap:illa muotoilet kulmat nopeasti muutamalla vedolla ja olet valmis. Brow Soap on kätevän kokoisessa pakkauksessa joten voit ottaa sen mukaasi helposti ja muotoilla kulmat vaikka matkalla. Ihanan helppoa!

Browhenna kotikäsittely korostaa, muotoilee ja antaa ryhtiä kulmakarvoille intensiivisen värin ansiosta! Fleeky Browhenna värjää kulmakarvat, mutta myös karvojen alla olevan ihon. Intensiivisen, vegaanisen ja vesipohjaisen Browhennan sävyistä voit valita sinulle parhaan ihosi ja hiusvärisi mukaan. Browhenna on luonnollisesti valmistettu kulmaväri ilman haitallisia kemikaaleja, joka toimii kehon oman pigmentin mukaan luonnollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Toisin kuin tavalliset kulmavärit, Hennaväri ei sisällä lainkaan vetyperoksidia, vaan hennajauhe ja hennaöljy sekoitetaan veteen, mikä on huomattavasti hellävaraisempi vaihtoehto iholle. Browhenna -kotivärjäys on yksinkertainen ja turvallinen toimenpide, jonka voit tehdä täysin itse. Yhdestä pussista riittää 5-6 käyttökertaan ja värjäystulos kestää jopa 6 viikkoa. Ensimmäiset 2 viikkoa väri tarttuu myös tasaisesti iholle, jonka ansiosta saat vieläkin selkeämmän ja rohkeamman tuloksen.

Paketteja on kahta kokoa:

- Maxi Kit sävyvaihtoehtona Medium Brown
- Mini Kit sävyissä Blonde, Light Brown ja Medium Brown

  • Browhenna kulmien kestoväri (ei ripsille!)
  • Värjäystulos kestää jopa 6 viikkoa - ensimmäiset 2 viikkoa myös iholla
  • Mini Kit sisältää 10-12 käyttökertaa
  • Maxi Kit sisältää 20-24 käyttökertaa

 

 

BROW SOAP
Kyseessä ei suinkaan ole pesusaippua vaikka nimi siltä kuullostaakin. Kyseessä on aivan upea kulmien muotoilutuote. Tällä tuotteella kulmat ovat aina ojennuksessa. Pakkaus on kätevän kokoinen, joten se on helppo napata mukaan laukkuun.

Kulmasaippua on oikotie tuuheille, ryhdikkäille ja runsaille kulmille - aina! Brow Soap kulmasaippua on muotoilutuote, joka luo täyteläisemmät ja paksummat kulmakarvat hetkessä. Muotoile kulmakarvasi haluamallasi tavalla, aina tuuheasta kuohkeaan. Käyttö ei voisi olla helpompaa: Kostuta sivellin ensin vedellä. Ota siveltimellä tuotetta ja kiinnitä ja paina kulmakarvat ensin alas, jonka jälkeen muotoile haluttuun muotoon. 

  • Täyteläiset ja paksut kulmakarvat hetkessä
  • Ota saippuaa kostealla siveltimellä 
  • Todella vahva ja pitävä kulmasaippua/kulmageeli

 

Näillä tuotteilla kulmat kuntoo hetkessä. Halutessasi pysyvämmän kulmien kestolaminoinnin voit tehdä sen Fleeky Browlift tuotteella joita myös kahta kokoa Mini Kit ja Maxi Kit.

Linkki suoraan Fleekyn tuotteisiin TÄSSÄ>>

 

#AlwaysonFLeek #kulmienkäsittely #helpostikotona #kulmatuotteet #kulmienkestolaminointi #kulmienhennavärjäys #kulmasaippua #kulmienmuotoilu

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.