Beauty UK Cosmetics tutuksi!

We’re here because we believe make-up should be fun!

Beauty UK Cosmetics
on nimensä mukaisesti brittiläinen brändi, joka uskoo, että meikkauksen pitäisi olla hauskaa! Beauty UK suhtautuu intohimoisesti muotiin ja luokin laadukasta, edullista kosmetiikkaa, joka on suunniteltu herättämään inspiraatiota ja luovuutta meissä jokaisessa!

Beauty UK on perheyritys, joka on saanut alkunsa 15 vuotta sitten. Vielä tänä päivänä Beauty UK tärkein tehtävä on tuoda jokaisen meidän saataville laadukkaita tuotteita, joista pääsemme inspiroitumaan ja joiden avulla ilmaista itseämme juuri sellaisina kuin olemme! 

Beauty UK-käyttäjä nauttii uusien värien ja sävyjen testaamisesta. Beauty UK tarjoaa laadukkaita tuotteita, jotka herättävät luovuutesi ja mielikuvituksesi. Meikkaaminen on hauskaa ja vain taivas on rajana!

              

Värisävyt tuotteissa on herkullisia ja pigmenttiä löytyy! Valikoimissamme löytyy kattavasti puutereista ja peiteaineista luomiväreihin, huulikiiltoihin ja huulipuniin kaikki. Näitä todellakin haluat kokeilla. 

Oma henk.koht suosikkini on Beauty UK:n Compact Face Powder - No. 1 puuteri. Puuteri on ihon sävyeroja täydellisesti tasoittava puuteri.
Puuteri tekee ihosta virheettömän tasaisen, häivyttää näppylät ja antaa meikillesi pehmeän lopputuloksen. Puuteri on suunniteltu antamaan paras mahdollinen peittävyys, säilyttäen kuitenkin ihon oman luonnollisuuden.

Nyt voit heittää hyvästit öljyiselle iholle. Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Pakkauksesta löytyy peili sekä applikaattori, jonka ansiosta voit korjata meikkiäsi missä ja milloin vain!
      

Ja mikä olisi parempi tuote tähän pikkujoulu aikaan kuin Glitter eyeliner! Glitter glitter everywhere! Beauty UK-tuotteissa löytyy kahta sävyä, kultainen ja hopeinen.

Tällä glitter-eyelinerilla saat jokaiseen meikkilookiin ripauksen glamouria. Ihana tähdenhohtoinen eyeliner tuo ripsirajaasi tai silmäluomille upeaa hohtoa, joka todella huomataan! 

Beauty UK Glitter Eyeliner No.1 - Silver 
Beauty UK Glitter Eyeliner No.2 - Gold 
            

Beauty UK Sweet Cheeks todellinen monitoimituote. Se on hehkua antava poskipunapuikko. Poskipunan koostumus on kermaisen pehmeä ja kosteutta antava, jonka ansiosta se on helppo levittää kasvoille. Sweet Cheeks sarjan poskipunat sisältävät C-vitamiinia, jojobaöljyä sekä sheavoita, joista jokainen auttaa ylläpitämään tervettä ihoa.

Poskipuna on helppo levittää joko sormillasi tai siveltimellä. Puikon ja siveltimen avulla sinun on helppo hallita haluttua sävyn lopputulosta. Löydät valikoimastamme 3 Sweet Cheeks -sarjan ihanaa, täyteläistä ja makeaa sävyä. Sävyissä on täydelliset vivahteet mauvea, pinkkiä sekä ruusua. Poskipunapuikko on sopivan kokoinen käsilaukkuun mukaan otettavaksi. Voit käyttää tuotetta myös luomille, nenälle ja korostamaan solisluuta. Tuote on myös vegaaneille sopiva!
                    

Upeista huulituotteista löydät kiiltoja punia ja mattapunia.
Beauty UK Lipstick on upea, pitkäkestoinen mattapuna. Pehmeän ja ravitsevan koostumuksen ansiosta lumoavat leikkisät sävyt lupaavat pitkäkestoiset, ihanan mehukkaat huulet! Beauty UK- huulipunilla viimeistelet lookkisi täydelliseksi. Beauty UK värivalikoimasta löydät varmasti itsellesi sen sopivimman värisävyn!

Beauty UK Lips Matter on ylellinen samettimatta mattahuulipuna, joka takaa intensiivisen värin ja uskomattoman kestävyyden. Saatavana monta eloisaa, värikästä sävyä - Lips Matter liukuu huulille ihanasti, mutta silti pysyy paikallaan!
Tällä huulituotteella on ainutlaatuinen, kermainen koostumus ja se kuivuu mattapintaiseksi. Voit löytää Beauty UK mattapunasta aavistuksia herkullisesta mustikan mausta ja se tuoksuu melkein tarpeeksi hyvälle syötäväksi (vaikka emme tietenkään suosittele sitä!)
Tämä täyteläinen, erittäin pigmenttinen mattakoostumus antaa sinulle upeat, virheettömät huulet!
               

Luomiväripaletti, joka yksinään riittää luomaan jokaisen lookin arkeen ja juhlaan! Tämä luomiväripaletti sisältää upean kahdeksan huolellisesti valitun paletin valikoiman, jolla saat luotua haluamasi silmämeikki-lookin. Sävyt ovat monikäyttöisiä ja paletista löytyy niin shimmerisiä, kuin mattaisiakin sävyjä, sekä korostusväreiksi upeat vaaleat sävyt. Paletissa on 8 sävyä, joita yhdistelemällä saat lookin luotua niin näyttävämpäänkin tyyliin, kuin arkimeikkiinkin. 

Jokainen Beauty UK paletti sisältää kahdeksan kauniin sävyn yhdistelmän; pehmeistä, nude- ja pastelliväreistä, hehkuvista ja tummista rohkeisiin ja säväyttäviin kirkkaisiin väreihin. 
Ainutlaatuinen kermainen koostumus tarjoaa luomille intensiivisen, kestävän värin.
                 
Paletteja meillä löytyy neljä upeaa vaihtoehtoa!

Beauty UK Eyeshadow Palette No.1 - Natural Beauty

Beauty UK Eyeshadow Palette No.4 - Feverstruck

Beauty UK Eyeshadow Palette No.5 - Green With Envy

Beauty UK Eyeshadow Palette No.8 - Wild & Wonderful

Beauty UK valikoimasta löytyy myös useita loistavia ripsivärejä vedenkestävänä ja vesiliukoisena. Halutessasi näyttävät ripset, kokeile Define FX Mascara.

Beauty UK:n Define Fx Mascara -ripsiväri tuo ripsiisi näyttävyyttä, tuuheutta ja pituutta. Harjakset pidentävät ripsiä, ja tällä ripsarilla saat upean täyteläiset ja erotellut ripset. 

Beauty UK:n Define FX Mascara -ripsivärillä saat upeat ripset, joissa on sekä tuuheutta, että kaivattua pituutta. Joustava, tarkka kumiharja yhdistettynä uuteen koostumukseen saat erotellut, upean korostetut ripset, sekä tarkan lopputuloksen. Virheetön lopputulos, ilman paakkuja! Voit halutessasi kerrostaa ripsiväriä.
             
Koko valikoiman löydät verkkokaupastamme klikkaamalla nimeä >>

Beauty UK Cosmetics

#parastakosmetiikkaa #värikosmetiikka #BeautyUK #laadukastavärikosmetiikkaa #edullistakosmetiikkaa

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.