Kesähiusten pelastus - Balmain Paris

Tiesithän että pretty.fi valikoimista löytyy myös laadukkat Balmain Paris hiusten hoitotuotteet. Tuotteita löytyy laajasti hiusten pesusta muotoiluun. 

Jos vaalennetut hiuksesi eivät pysy vaaleina - KATSE TÄNNE!
Jos hiukset kuivahtaa ja menettää kiiltonsa kesällä - KATSE TÄNNE!

Mikä on Balmain Paris Hair Couture?
Yli 45 vuoden kokemuksella Balmain Hair Couture yhdistää catwalk trendit ja hiusten laadukkaan hoidon. Balmain hiustuotteet sarjaan kuuluvat kaikki hiusten puhdistamiseen, hoitoon ja muotoilemiseen tarvittavat tuotteet: mm. shampoot, hoitoaineet, hiuskiinteet sekä suosittu suolasuihke. 

Balmain Paris hiustuotesarjan hoitotuotteiden ylelliset ainesosat, kuten arganöljy ja silkkiproteiini saavat hiukset loistamaan terveinä ja kauniina. Balmain Paris huokuu ylellisyyttä ja tehokasta hiusten hoitoa ja näihin tuotteisiin rakastuu aika takuuvarmasti.

  • Silkkiproteiini edesauttaa hiuksen luonnollisen kosteustasapainon ylläpitoa. Se myös elvyttää vaurioituneen hiuksen pintarakennetta silottamalla sen ja suojaa hiusta muotoilurautojen aiheuttamalta rasitukselta.
  • Luonnon arganöljy ja silkkiproteiini lisäävät hiuksiin kiiltoa ja saavat ne tuntumaan pehmeältä.

Mikä avuksi kellertäviin hiuksiin?

Balmain Paris Illuminating Shampoo White Pearl on ylellinen sävyttävä shampoo vaaleille ja raidoitetuille hiuksille. Balmain shampoo kirkastaa ja neutralisoi lämpimiä sävyjä hiuksista sävyttäen hiukset kauniin helmiäiseksi.

Balmain Paris Illuminating Shampoo Silver Pearl on hyvin pigmenttirikas ja taittaa tehokkaasti ei-toivottuja lämpimiä sävyjä vaaleista hiuksista tehden hiuksista viileämmän sävyiset, kirkkaammat ja kiiltävämmät.

Balmain Paris Ash Toner Spray - pigmenttisuihke joka neutralisoi hiusten keltaisuutta sekä kirkastaa vaaleat ja tuhkaiset sävyt erityisesti luonnonvaaleassa, vaalennetussa ja raidoitetussa hiuksessa.

Mikä avuksi kesän kuivattamiin hiuksiin?

Kesällä on tärkeä muistaa suojata hiukset auringon uv-säteiltä. Aurinko, uiminen ym kesätekeminen kuivattavat hiuksia, säästä itsesi näiltä harmeilta ja suihki hiuksiin Sun protection spray - aurinkosuojasuihke 200ml. Tuote ehkäisee hiusvärin haalistumista ja hiusten keratiinivaurioita. Hoitaa ja ravitsee auringon sekä kloori- ja meriveden rasittamia hiuksia. Koostumus on rikastettu UVA ja UVB -säteiltä suojaavilla ainesosilta.

Yksi kesä ehdoton hittituote on ollut Balmainin Leave-In Conditioning spray  joka on kevyt hiuksiin jätettävä hoitosuihke kaikille hiustyypeille. Tuotteen sisältämä arganöljy selvittää hiuksia, kosteuttaa tehokkaasti ja antaa kiiltoa hiuksiin. Sisältää UV-suojan. 

Balmain Paris Repair Mask on intensiivisesti, erittäin tehokkaasti ja syvältä hiusta tehokosteuttava hiusnaamio normaaleille, kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Repair mask syväkosteuttaa, ravitsee ja hoitaa hiuksia tehden hiuksista uskomattoman pehmeät ja silkkiset. Hiusnaamio vähentää sähköisyyttä, tekee hiuksista helpommin käsiteltävät ja palauttaa hiusten elastisuuden.

 

Näillä tuotteilla saat hiukset näyttämään taas terveiltä ja hyvinvoivilta. Nauti siis kesästä rauhassa ja anna Balmainin huolehtia hiuksistasi. 

 

 

 

 

#kesähiukset #hiustenhoitokesällä #mitenhoitaahiuksiakesällä #mikäauttaakarheisiinhiuksiin #hoidahiuksiaoikein #uvsuojahiuksille #BalmainParis #BalmainParishiustenhoito #kosteuttavathiustuotteet #hiuksiinjätettävä #kellertävillehiuksille #hopeashampoo #violettishampoo

 

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.