Aurinko armas - Upeat SPF-tuotteet

"Vielä on kesää jäljellä! Vielä tulee kauniita päiviä." Nämä sanat soi päässä kun katson ikkunasta ulos ja aurinko paistaa.
Aurinkosuoja (SPF) on aihe mikä on nyt ollut paljon pinnalla. eikä suotta. UV-säteet ovat vahvempia ja saavuttavat kyllä kohteensa. UV-säteilyn suurin hyöty on D-vitamiinin muodostuminen. Tähän tarvittava määrä on kuitekin suhteellisen pieni, jo 10 minuuttia aurinkoa päivässä kasvoille ja käsivarsille riittää. Haittoina liiallisesta UV-säteilystä on ihon ennenaikainen vanheneminen, ihosyövän riskin lisääntyminen, silmien vahingoittuminen ja se myös heikentää elimistön vastustuskykyä.

Pilvisellä säällä suojakerroin on helppo unohtaa, mutta fakta on että 90% UV-säteilystä läpäisee ohuen pilven. Paksu sadepilvi estää paremmin UV-säteilyn pääsyn maahan asti.

No mutta sitten siihen mukavaan asiaan, SPF-tuotteet! UV-säteiltä suojautumisen ei tarvitse olla tylsää eikä se estä ruskettumista! 

Valikoimissamme on upea Kreikkalainen ihonhoitosarja Youth Lab, jonka tuotteet tähtäävät ihon nuorekkuuden ylläpitoon. Tuotteiden raaka-aineina käytetään luonnollisia, kasviperäisiä, bioteknologian avulla valmistettuja sekä synteettisiä aktiivi-aineita.

Näistä upeuksista on helppo valita oma suosikki:

 • SÄVYTTÄMÄTÖN AURINKOSUOJA SPF50 - KAIKILLE IHOTYYPEILLE
  Kasvovoiteella on antioksidanttinen, tulehdusta vähentävä sekä suojaava vaikutus. Suojaa UVA- ja UVB-säteilyltä sekä infrapunasäteilyltä. Aurinkosuoja imeytyy nopeasti jättämättä kasvojen ihoa valkoiseksi.
  Sisältää E- ja B3- vitamiineja, oligopeptidejä jotka edistää kollageenin tuotantoa, vähentää juonteita ja kiinteyttää ihoa

 • SÄVYTETTY AURINKOSUOJA SPF50 - NORMAALILLE IHOLLE
  Kevyesti sävyttävä ja kosteuttava aurinkovoide normaalille, kuivalle ja herkälle iholle. Kasvoille tarkoitettu aurinkosuoja sisältää luonnollisen UVA- ja UVB-suojan jopa 50 suojakertoimella. Kevyt sävy, joka sulautuu hyvin vaaleampiin ihonsävyihin ja ruskettuneeseen ihoon.
  Sisältää hyaluronihappoa ja E-vitamiinia

 • SÄVYTETTY AURINKOSUOJA SPF50 - RASVOITTUVALLE IHOLLE
  Tämä on geelimäinen aurinkosuoja kasvoille. Tuote sävyttää kevyesti ja antaa mattapintaisen lopputuloksen rasvoittuvalle  ihotyypille. Sisältää luonnollisen UVA- ja UVB-suojan. Aurinkosuojassa on myös luonnollinen peittävyys, jonka sävy sulautuu hyvin kaikkiin vaaleisiin ihonsävyihin ja ruskettuneeseen ihoon
  Sisältää E- ja PP-vitamiinit jotka ylläpitävät ihon kosteustasapainoa ja Maissitärkkelystä joka imee ylimääräistä rasvaa iholta ja antaa mattaisen lopputuloksen.

 • WET SKIN SPF50 - KASVOILLE JA VARTALOLLE
  Tämä herkullinen kuivaöljy toimii koko kropalle ja auttaa suojaamaan ihoa, mutta myös parantaa rusketusta sisältämänsä beetakaroteenin ansiosta. Tuote tuoksuu vesimeloonille, ruusulle ja magnolialle. Koostumus on vettä hylkivä ja voit lisätä sitä kuivalle ja kostealle iholle.

 • BODY GUARD SPF30 - KASVOILLE JA VARTALOLLE
  Myös tämä vettä hylkivä voidemainen upeus toimii koko kropalle.  Nestekideteknologia mahdollistaa aktiiviaineiden nopeamman imeytymisen syvemmälle ihoon. Sisältää E-vitamiinia, joka toimii antioksidanttina ja parantaa ihon elastisuutta.

Hiusten suojaamista auringolta ei kannata unohtaa! Aurinko paahtaa hiukset helposti kuiviksi koppuroiksi. Meillä löytyy myös tähän upea tuote:

 • BALMAIN SUN PROTECTION SPRAY
  Ehkäisee hiusvärin haalistumista ja hiusten keratiinivaurioita. Hoitaa ja ravitsee auringon sekä kloori- ja meriveden rasittamia hiuksia. Tämä suihke sisältää sekä UVA- että UVB- suojan. Suihkuta tämä kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin ja älä huuhtele!

PSSST! Klikkaa tuotteen nimeä ja pääset suoraan tuotteen sivuille!
Nyt nauttimaan auringosta turvallisesti vailla huolia! Ah ihana aurinko!

Youth Lab sarjan etuja on:

✔️ Ei-komedogeeninen - Ei sisällä ihohuokosia tukkivia ainesosia
✔️ SLS vapaa - Ei sisällä ihoa kuivattavaa ja ylipesevää Sodium Layryl Sulfatea
✔️ Dermatologisesti testattu - tuotteet on testattu iholla ihotautilääkärin        valvonnassa
✔️ Gluteeniton 
✔️ Vegaani
✔️ Ei mineraaliöljyä
✔️ Eläinkokeeton

Koko Youth Lab valikoima TÄSTÄ>>

 

#aurinko #aurinkosuoja #SPF #parhaataurinkosuojat #parhaataurinkotuotteet #SPFvartalolle #SPFkasvoille #sunprotection #YouthLab #aurinkosuojahiuksille #Balmain

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.