A'Pieu - Sheet Mask taivas

A'Pieu on Korealainen leikkisä ja nuorekas ihonhoitosarja, jonka tuotteissa luonnonainesosat hoitavat ihoa tehokkaasti. Nämä Koreassa kulttimainetta niittävät, raikastavat naamiot ovat söpön pakkauksensa lisäksi täyteenpakattu ihosi kaipaamia tehoainesosia.  

Milk One Pack- sheet maskit on pakattu hauskoihin maitopurkkeja muistuttaviin pakkauksiin. Jokainen sheet mask sisältää maitouutetta, joka kosteuttaa ja pehmittää ihoa tehokkaasti. Milk One Pack – kangasnaamion ainutlaatuinen maitomainen koostumus eroaa muista kangasnaamioista, jotka ovat vesimäisempiä.

Vaihtoehtoina:

Icing Sweet Bar - Sheet Maskit on pakattu hauskoihin jäätelöpuikon näköisiin pakkauksiin. Sheet mask on valmistettu luonnollisesta tencel-kuidusta, joka imeyttää tehokkaasti ihoon vesimäisen hoitonesteen, sekä sen sisältämät aktiiviset ainesosat, jättämättä ihoa kuitenkaan tahmean tuntuiseksi. Naamioissa on herkullinen tuoksu.

Vaihtoehtoina:

Käytä sheet maskeja tehostaaksesi ihonhoitorutiinejasi n. 1-3x viikossa, ihon kunnon tarpeiden mukaan!

SUPER VINKKI! Kesällä saat oloasi viilennettyä ja raikastettua tehokkaasti, kun laitat kangasnaamion jääkaappiin ennen käyttöä. Sitten vaan kylmä juoma käteen, kangasnaamio kasvoille ja nauttimaan olosta.

Kaikki  A'Pieu sheet maskit TÄÄLTÄ>>

 

#sheetmasktaivas #kbeauty #apieu #sheetmask #kangasnaamio #ihonhoito #parastaihonhoitoa

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.