Älä ignooraa kroppaa!

Löytyykö kylppäristäsi loputon määrä purkkeja ja purnukoita kasvojen hoitoon, mutta vain yksi vaivainen puteli vartalon iholle - jos sitäkään? Vartalon rasvaaminen on melkoinen työmaa, joka on täysin rinnastettavissa triatlon suoritukseen. Molemmissa kuitenkin hyödyt on mittavat, joten kannattaa miettiä kaksi kertaa ennen kun jätät toistot tekemättä.

KOSTEUTA

Vartalon iho kannattaa rasvata aina suihkun jälkeen, jotta iho pysyy kimmoisana, kirkkaana ja tasaisen kauniina. Lisäksi säännöllinen rasvaaminen häivyttää raskausarpia ja selluliittia! 

TÄSMÄHOIDA

Tiedättekö sen kaveriporukan muumimamman, jolla on käsilaukussa ratkaisu joka pulmaan. Häneltä löytyy taatusti myös tämä monitoimivoide takataskusta, jolla kosteutat huulia, kynsinauhoja, kyynärpäitä tai muita ongelmakohtia päivän mittaan. 

SYVÄPUHDISTA KUORIMALLA

Tiesitkö että voit sekoittaa lusikallisen sokeria vartalovoiteen joukkoon ja kuoria vartalosi sillä! Simppeliä etkä tarvitse erillistä tuotetta kuorimista varten. Kuorinnan voi toki hoitaa myös esimekiksi suolasaippualla >>

Kuorinta kerran viikossa pitää ihon hyvinvoivana, eikä karvat kasva niin herkästi sisäänpäin. 

TOO HOT!

Älä lutraa ja lämmittele kuuman suihkun alla! Kuuma suihku kuivattaa ihoa ja vahingoittaa hiuksia. Mikäli kaipaat lämpöä, nauti lempeistä löylyistä tai linnoittaudu peittojen alle. Pidetään suihku suihkuna. 

Täältä löydät laadukkaat tuotteet vartalon hoitoon >> 

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.