ACNEMY - aknen vihollinen

Suurin osa ihmisistä varmasti kamppailee epäpuhtaan ihon kanssa jossain vaiheessa elämää ja akne on iho-ongelma joka vaikuttaa ihoon isosti. Nyt on kehitetty sarja, ACNEMY, joka pyrkii lisäämään tietoisuutta tämän yleisen iho-ongelman ympärillä ja auttaa ymmärtämään aknea. Jokaisella on oikeus viihtyä omassa ihossaan ja Acnemy pyrkii juuri tähän; parantamaan jokaisen oloa ja viihtyvyyttä ihossaan. Heidän sanoma on että iho-ongelmat kuuluvat ihon pinnalle.  "Murramme aknen myyttejä ja kerromme, mikä todella toimii ja mikä ei"

Aknen normalisointi auttaa käsittelemään sitä onnistuneesti ja estää ihoon liittyvän ongelman vaikuttamista tunteisiin ja muuttumasta negatiivisiksi ajatuksiksi. Acnemy tarjoaa ennennäkemätöntä tehoa ei-lääketieteellliseksi hoidoksi. Acnemy brändin tavoite on normalisoida akne ja tarjota apu epäpuhtaan ja temppuilevan ihon hoitoon. Kuullostaa aivan mahtavalta! 

Acnemy Zitclean® Puhdistusgeeli Akneiholle 150ml
Puhtaalla iholla on merkittävä rooli taistelussa epäpuhtauksia vastaan! Tämä hellävarainen puhdistusgeeli sisältää alle 10 % pinta-aktiivisia aineita, eli se ei ärsytä ihoa! Koostumus sisältää kahta huippuainesosaa: salisyylihappoa ja atseloglysiiniä (atselaiinihappo + glysiini), jotka kuorivat ihoa hellävaraisesti ja hillitsevät liiallista talineritystä.
Tuotteen happokoostumuksessa on hyödynnetty mekanismia joka vapauttaa aktiivisia ainesosia iholla. Mekanismin ansiosta tuote pystyy välittämään aktiivisia ainesosia 12-kertaisen määrän normaaliin verrattuna (Vau!), samalla minimoiden ihoärsytystä

 • Koko 150ml
 • Puhdistusgeeli akneiholle
 • Päivittäiseen käyttöön

Käyttö: Käytä tuotetta aamuin illoin. Se puhdistaa ihon ja valmistelee sen seuraavia tuotteita varten.

Acnemy Zitpeel ® Hellävarainen kuorinta akneen taipuvaiselle iholle 40ml
Uudista ihosi ja taistele aknea vastaan tällä uudella hellävaraisella iholle jätettävällä kuorinnalla. Yhdistelmä AHA-, BHA- ja PHA-happoja vähentää epäpuhtauksia akneen taipuvaisella iholla. Se kuorii ihoa hellävaraisesti, minimoiden finnien jättämiä jälkiä ja tasoittaen ihon sävyä.

 • Hellävarainen kuorinta akneen taipuvaiselle iholle
 • Yöksi jätettävä leave-on kuorinta 
 • Koko 40ml
 • Hajusteeton & vegaani

AHA- eli Alpha Hydroxy Acid on yleisnimi tietyille hapoille. Yleisimpiä AHA-happoja ovat glykolihappo, maitohappo ja mantelihappo.
BHA- eli betahydroksihappo tunnetaan myös salisyylihappona. Se on kuoriva happo, jota on usein mukana epäpuhtaan ihon hoitoon tarkoitetuissa tuotteissa.
PHA- eli polyhydroksihappo on hedelmähappo, jota on ihossa luontaisesti. Se on kaikista hellävaraisin happo ja sopii päivittäiseen käyttöön. 

Käyttö: Iltaisin 2–3 kertaa viikossa tai kun iholla on sitkeitä epäpuhtauksia. Puhdista iho ensin Zitcleanilla®. Älä käytä sen jälkeen muita tuotteita. Jätä kuorinta yöksi iholle ja poista ylimääräinen tuote aamulla Zitclean®-puhdistusgeelillä.

HUOM! Kun käytät tuotetta ensimmäisen kerran, testaa tuotetta ensin pienellä alueella. Jos iholla ilmenee kutinaa tai ärsytystä, lopeta tuotteen käyttö.

Acnemy Zitless® Finnitarra x 5
Alkuvaiheessa olevien näppylöiden hoitoon. Zitless® on loistava vihollinen ihonalaisia näppylöitä vastaan (kyllä, niitä kipeitä pahkuroita). Se on tarra, jossa on 24 pienen pientä mikroneulasta, joiden välityksellä ihoon pääsee ainutlaatuinen sekoitus finnejä kukistavia ainesosia, kuten retinoli, salisyylihappo, hyaluronihappo, niasiiniamidi ja oligopeptidi-76. Nämä ainesosat ovat parhaita taistelemaan ihonalaisia finnejä ja aknea vastaan. Kun tarra on iholla, neulaset läpäisevät ihon uloimmat kerrokset vapauttaen aktiivisia ainesosia ja iskien itse ongelman ytimeen. Mikroneulaset eivät vahingoita ihoa.  Anna tarran vaikuttaa vähintään kahden tunnin ajan, mieluiten yön yli. Voilà! Näppylän koko on pienentynyt, tai se on jopa kokonaan kadonnut.

 • Pakkaus sisältää viisi Zitless®-tarraa
 • Finnitarra nopeuttaa ja edesauttaa finnien katoamista
 • Aktiivisia ainesosia:  retinoli, salisyylihappo, hyaluronihappo, niasiiniamidi ja oligopeptidi-76

Käyttö: Vaihe 1: Pese kasvot puhdistusgeelillä ja anna ihon kuivua kokonaan. Vaihe 2: Vedä laastari ulos ja poista suojakalvo, mutta vältä koskettamasta mikrotikkoja. Vaihe 3: Kiinnitä laastari halutulle alueelle ja paina laastaria kevyesti näppylälle muutaman sekunnin ajan. Vaihe 4: Jätä laastari päälle vähintään kahdeksi tunniksi, jotta mikrotikat liukenevat ja vaikuttavat aineet imeytyvät ihoon. Suositellaan käytettäväksi yön yli.

Jos murehdit ihosi kuntoa ja akne ei meinaa jättää rauhaan niin kokeile näitä tuotteita. Acnemy tarjoaa ennennäkemätöntä tehoa ei-lääketieteellliseksi hoidoksi.
Tuotteissa: 

 • Tehokkaat formulaatiot ja aktiiviaineet aknen hoitoon
 • Vegaani, parabeeniton, eläinkokeeton, hajusteeton

 

 

#temppuilevaiho #akne #aknenvihollinen #aknepois #ihokuntoon #Acnemy #milläeroonaknesta #ihonhoito #aknenhoito #näppylätpois #epäpuhdasiho #epäpuhtaanihonhoito

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.