8 SYYTÄ VAIHTAA SHAMPOOPALAAN

1. Minimaalinen pakkaus

Shampoopalaan käytetään minimaalinen määrä pakkausmateriaaleja, yleensä kierrätettävää pahvia tai paperia. Tämä on suuri muutos totuttuun nestemäiseen shampooseen, jota olemme tottuneet kuluttamaan pullotolkulla. Me Suomessa pystymme kierrättämään pitkälti kaikki shampoopullot halutessamme, mutta näin ei valitettavasti ole monessa muussa maassa.  

2. Riittoisa

Kun vilkaiset nestemäisen shampoon sisällysluetteloa, huomaat että vesi on usein listan kärkipäässä. Palashampoossa ei ole vettä laisinkaan, jonka takia se on pitkäkestoisempi kuin tavallinen shampoopullo. Tiivistetty pala on siis riittoisampi, jonka takia se kestää käytössä pitkään, eikä sitä tarvitse ostaa niin usein. 

Shampoopala tulee säilyttää oikein ja sen tulee kuivua pesukertojen välissä. Älä siis säilytä sitä valuvan veden ja roiskeiden ulottuvissa, tai suljetussa rasiassa. 

3. Täydellinen reissuun!

Lentokenttä ja minigrip-pussit. Tämä yhdistelmä tietää stressiä ja ongelmia joka kerta. Palashampoo vapauttaa reilusti tilaa muulta nestemäiseltä kosmetiikalta, jota tarvitset reissuun mukaan. Palashampoon kanssa ei myöskään ole vuotamisen vaaraa, ja vaihtovaatteesi säilyvät kuivana. Mahtava kumppani varsinkin kun matkustat pelkän käsimatkatavaran kanssa. Reissun päälle kannattaa valita 3-in-1 matkapalasaippua

4. Ei vie tilaa

Shampoopala on kevyempi ja pienempi kuin tavallinen shampoopullo. Näin ollen se säästää tilaa kotona kylpyhuoneessa, reenikassissa sekä interreilatessa. 

5. Siisti kylpyhuone

 Erilaiset muovipullot kylpyhuoneessa ei aina ole tyylikkäin sisustusratkaisu. Varsinkin marketeista ostetut shampoopullot usein suunnitellaan erottumaan hyllystä pönöttävistä kilpailijoistaan, jonka seurauksena putelit omassa kylpyhuoneessa näyttää levottomalta ja sotkuiselta. Shampoopala sen sijaan on pieni, tyylikäs ja melko huomaamaton, jonka ansiosta kylppäri pysyy balanssissa ja siistinä. 

6. Ekologinen vaihtoehto

Kuten aikaisemmin jo kirjoitimme, palashampoo on ekologisempi vaihtoehto pakkausmateriaaleiltaan mutta myös volyymiltään. Tiivistetty shampoopala vie vain murto-osan tilaa verrattuna tavalliseen shampoopulloon. Näin olen logistiset kustannukset ja päästöt pysyvät matalampana.  

7. Monta käyttötapaa

Shampoopalaa voi käyttää moneen eri tarkoitukseen, varsinkin reissunpäällä kannattaa olla luova. Hiustenpesun lisäksi shampoopalalla voi pestä kropan, puhdistaa kasvot, pestä pyykkiä ja vaikka tiskata. Etenkin reissussa lempivaate on helppo puhdistaa shampoopalan avulla.  

8. Olet puhtaampi kuin ikinä! 

Oletko ikinä yrittänyt puhdistaa hiuksesi tavallisella palasaippualla? Saippuapala jättää hiuksiin raskaan ja rasvaisen kalvon, eikä lopputulos tunnu puhtaalta ja raikkaalta. Poiketen palasaippuasta, hyvä shampoopala puhdistaa hiuksesi yhtä tehokkaasti ja huolella, kuin paras nestemäinen shampoo. Shampoopala sisältää eri öljyjä kuin perinteinen saippuapala, jonka ansiosta shampoopalasta syntyy riittoisa ja kuohkea vaahto, joka on helppo huuhdella hiuksista. 

Kurkkaa kaikki shampoopalat ja muut kiinteät puhdistusaineet verkkokaupastamme. 

 

 

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.