7 SYYTÄ - RUUSUNMARJAÖLY IHONHOIDOSSA

Ruusunmarjaöljy ja ruusunmarjaseerumi on noussut suureen suosioon ihonhoidossa. Suurimmat syyt tähän ovat ruusunmarjan hyvä yhteensopivuus ihomme kanssa, jonka takia positiiviset tulokset näkyvät hetkessä! Moni uskoi ja odotti että näpyt sekä muut ihon epäpuhtaudet loppuvat teini-ikään, vaikka todellisuudessa ne voivat seurata meitä läpi elämän. Varsinkin väärien ja omalle iholle sopimattomien ihonhoitotuotteiden käyttö tekee vain hallaa ihon hyvinvoinnille. Joten mikäli kärsit näpyistä, arvista, punoittavasta ja väsyneestä ihosta, ehkä sinun olisi aika antaa ruusunmarjaöljylle mahdollisuus?

BALM BALM Ruusnmarjaseerumi 11,90€ - 21,90€ >>

BALM BALM Ruusunmarjavoide 15,90€ >>

1. Kosteuttaa

Ruusunmarjaöljy on tehokas ja luonnollinen kosteuttaja. Ruusunmarja sisältää rasvahappoja, jotka kosteuttavat ihoa syvältä, eivätkä vain pintapuolisesti. 

2. Ehkäisee ja vähentää ryppyjä

Rasvahappojen lisäksi ruusunmarja sisältää A ja C vitamiinia. Yhdessä nämä ainesosat taistelevat ikääntymisen merkkejä vastaan, korjaten vaurioitunutta ihoa.  

3. Kirkastaa ihoa

Ruusunmarjaseerumin hapokkaat ainesosat kutistavat ihohuokosia, tehden ihosta kirkkaan ja kuulaan. Aloita lisäämällä pieni määrä ruusunmarjaöljyä tai -seerumia ihonhoitorutiiniisi. Anna vaikuttaa yötä vasten, jolloin ruusunmarja saa tehdä taikansa rauhassa. 

4. Tasoittaa ihon sävyä

Ruusunmarjaöljyllä on tasoittava vaikutus, joka johtuu sen ihoa rauhoittavasta ominaisuudestaan. Joskus iholla esiintyy epätoivottuja pigmenttimuutoksia sekä punoitusta, joihin ruusnmarjaseerumi puree tehokkaasti tasapainottaen ihoa. 

Alteya Organics Ruusunmarjaöljy 14,90€ täältä >>

 

5. Retinolirikas ruusumarja - kiinteyttää ihoa

Ruusunmarja sisältää runsaasti retinolia, joka on omiaan pitämään ihon nuorekkaana! Anti-age tuotteena ruusunmarjaöljy on siis lyömätön! Pidä ihosi nuorekkaana ja kimmoisana, käyttämällä ruusunmarjaa ihonhoidossa. Ruusunmarja tuotteita on saatavilla öljyinä, seerumeina sekä voiteina. 

6. Hoitaa arpia

Ruusunmarja toimii eräänlaisena tulehduslääkkeenä. Yhdessä rasvahappojen sekä A ja C vitamiinien kanssa se on myös loistava apu akne-arpien hoitoon - myös raskausarvet saavat kyytiä!

7. Kuori ihoa

Lisäämällä ruusunmarjaöljyä merisuolan ja sokerin sekaan, saat tehokkaan ja luonnollisen kasvokuorinnan! 

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.