Uudistunut Pretty.fi verkkokauppa!

Pretty.fi on kokenut raikkaan muodonmuutoksen, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin!

Tavoitteemme on palvella teitä entistäkin paremmin, muutosten ansiosta kaupassa navigointi on helpompaa, ostoehdot on parantuneet sekä tuotevalikoima on päivittynyt.  

Prettystä löydät premium luokan kosmetiikkaa päivittäiseen kauneudenhoitoon -päästä varpaisiin! Suosituimmat brandimme ovat: MarasbeWatercloudsBalmainLily LoloTigi CosmeticsBlack Brush sekä EvolveValikoimistamme löytyy myös paljon muita suosittuja tuotemerkkejä ja tuotteita, joita päivitämme kauppaan aktiivisesti. Mikäli sinulla on toiveita tai vinkkejä tuotteiden suhteen, voitte aina olla meihin yhteydessä asiakas@pretty.fi

Haluamme olla asiakkaillemme mahdollisimman reilu verkkokauppa, jonka takia tuotteiden vaihto ja palautus oikeus on nyt 100 päivää! Vaihdamme ja hyvitämme ainoastaan avaamattomia tuotteita, ja näissä tapauksissa postikulut menevät aina meidän piikkiin. Suomalaisena yrityksenä haluamme tarjota teille täysin riskittömän ostokokemuksen, jotta asiointi on teille mahdollisimman nättiä ja hauskaa! Ainiin... Mikäli tilaat yli 50 eurolla, saat ilmaisen toimituksen. Toimitusmaksu normaalisti on 3,90€, joten ei ole paha sekään.

Samana arkipäivänä ennen klo 15.00 tehdyt tilaukset lähtevät liikkeelle saman päivän aikana. Mikäli emme jostain syystä saa pakettia liikkeelle, tarjoamme seuraavaan tilauksen ilman postikuluja! Pretty cool vai mitä! ;) 

Vaihtelu virkistää, nauttikaa uudistetusta verkkokaupasta! 

Kysymykset ja sydänsurut ovat aina tervetulleita asiakas@pretty.fi

Ollaan kuulolla! :)