Palautusohjeet

TOIMITUS

Pretty.fi verkkokaupasta tilaaminen on helppoa ja tänne saattaakin nopeasti palkka kadota. Meillä on älyttömän reilut pelisäännöt.

  • Kaikki ennen 15:00 tehdyt tilaukset lähetetään saman päivän aikana. 
  • Tilaa yli 50€ ja saat ilmaisen ilmaisen toimituksen. Toimitusmaksu on normaalisti 3,90€ 
  • Palautusoikeutta avaamattomilla tuotteilla on 100 päivää.
  • Mikäli sikäli kuitenkin avasit tuotteen, etkä ole tyytyväinen, niin haluamme ehdottomasti tietää siitä! Näissä tapauksissa laita meille sähköpostia asiakas@pretty.fi niin selvitetään asia yhdessä. 

 

PALAUTUS

Palautus onnistuu kätevästi. Laita tuotteet pakettiin ja vie lähimpään postiin ja ilmoita että kyseessä on asiakaspalautus. Kirjoita näkyville myös ”asiakaspalautus”. Anna kassalla palautusnumero: 641529.

Pakettiautomaatista noutamasi paketin voit vaihtoehtoisesti palauttaa 14 vrk:n kuluessa lähetyksen noutamisesta. Voit palauttaa lähetyksen mihin tahansa Pakettiautomaattiin samalla koodilla, kuin millä olet sen noutanut.

Me palautamme rahat tilillesi, kun myyntikuntoiset tuotteet saapuvat takaisin varastollemme.

 

MAKSUTAVAT

Kassalla voit valita lukuisista maksutavoista. Meiltä löytyy korttimaksu, verkkopankki, Mobile Pay, Klarnan lasku sekä maksujen pilkkominen. Mikäli haluat maksaa verkkopankilla tai Mobile Payllä, valitse tällöin Checkout vaihtoehto ja sinut ohjataan eteenpäin oikealle sivulle.