BEAUTY HACKS -PALSTA

Internet on pullollaan nokkelia (ja vähemmän nokkelia..) beauty hack kauneusvinkkejä, jotka parhaimmillaan säästävää rahaa, aikaa ja vaivaa. Beauty hack videoita voisi tuijottaa tuntitolkulla, mutta vain murto-osa nikseistä on oikeasti toimivia käytännössä. Me haluammekin jakaa jo teidän hyväksi havaittuja kauneusniksejä, jotka oikeasti säästävät hermoja ja helpottavat arkirutiineja! 

Onko sinulla joku pomminvarma kauneusniksi, joka takuulla helpottaisi monen muunkin elämää? Nyt on sinun vuorosi loistaa, nimittäin solidaarisuus palkitaan! Kerro meille pomminvarma Beauty Hack eli kauneusniksi, joka on sinun pelastus arjessa. Vinkit ja niksit voi liittyä kauneudenhoitoon tai muuhun laittautumiseen, tai kenties olet keksinyt jollekin meidän tuotteelle täysin uuden käyttötarkoituksen? Kerro meille ja me laitamme vinkit jakoon!

Vinkkaaja itse tottakai hyötyy tästä kaikesta ruhtinallisen palkinnon siivittämänä! Vinkkaajille luvassa -40% alekoodi verkkokauppaan ja ennenkaikkea mittaamattoman hyvä mieli. Laita niksit meille sähköpostiin asiakas@pretty.fi tai näpyttele lomakkeeseen alla. Vastavuroisesti me toimitamme kiitoksena alekoodin!