6 syytä valita Youth Lab
Lue, miksi Youth Lab:in tulisi kuulua jokaisen ihonhoitorutiiniin. 

Youth Lab on innovatiivinen apteekkikosmetiikkasarja, joka tasapainottaa ihon tärkeimpiä toimintoja tehden ihosta hyvinvoivan. Youth Lab:in tuotteiden ansiosta iho voi hyvin ja säilyttää luonnollisen hehkunsa. Alle on koottu 6 syytä, miksi Youth Lab on loistava valinta osaksi päivittäistä ihonhoitorutiinia. 

Innovatiiviset tuotteet parantavat ihon kokonaisvaltaista hyvinvointia tasapainottamalla aineenvaihdunnan eri toimintoja. Vaikuttamalla aineenvaihduntaan voidaan tukea ihon tärkeitä toimintoja, jolloin iho säilyy hyvinvoivana ja nuorekkaana pidempään. 

SPF aurinkosuoja arkikosmetiikassa yleistyy, eikä ihme! Aurinko piristää ja tekee hyvää sopivissa määrin ja turvallisesti nautittuna. Negatiiviset vaikutukset kuten pigmenttihäiriöt, ihosyöpä, eloton iho sekä rypyt ilmenee, kun ihoa ei suojaa auringolta. Aurinkosuojan voi levittää meikin alle kasvoille tarkoitetulla aurinkovoiteella, tai kevyemmän meikin voi loihtia laadukkaalla aurinkosuojan sisältävällä CC-voiteella. Iho altistuu auringon UV-säteille vuoden ympäri ja talvisin aurinko saa lisää tarmoa heijastavasta hangesta.

Ei perustelemattomia tuotelupauksia, vaan kaikki tuotteiden väittämät on perusteltu ja vaikuttavat raaka-aineet kerrottu. Läpinäkyvyys raaka-aineiden käytössä auttaa tuotteiden valinnassa ja takaa, että tuotelupaukset eivät jää vain sanahelinäksi. 

Yhdellä tuotteella monta ihoa hoitavaa ominaisuutta, jolloin jokaiseen ihon ongelmaan tai tarpeeseen ei tarvitse hankkia monia erilaisia tuotteita. Sarjasta löytyy ihoa hoitavia ja sävyttäviä tuotteita, jotka sisältävät iholle tärkeän aurinkosuojan. Tuotteilla on myös useita hyödyllisiä ihoa hoitavia ja suojaavia ominaisuuksia. 

Laadukkaat raaka-aineet ovat huolella valittuja tuotteen käyttötarkoituksen mukaan tasapainottamaan aina jotain tiettyä aineenvaihdunnan toimintoa. Tehokkaiden raaka-aineiden ansiosta tuotteet toimivat niinkuin lupaavatkin.

Palkittu tuotesarja on kerännyt useita palkintoja innovatiivisen toimintaperiaatteensa, tuotteiden ja pakkausten ansiosta. Sarjan CC Compete Cream – CC voide, rasvaiselle iholle, on voittanut parhaan tuotteen palkinnon vuonna 2014. Huulivoide sekä Check-Matte Solution, kiiltoa poistava puuteri, ovat päässeet palkintosijoille uusien innovatiivisten apteekkikosmetiikkatuotteiden kategoriassa. Sarjalla on jo uskollinen käyttäjäkunta monessa maassa. 

Katso kaikki brändin tuotteet täältä >>

 

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.