Tuuheuttavat Volume -tuotteet hiuksille

Ovatko hiuksesi ohuet kuin hiiren häntä ja hetken kuluttua hiusten muotoilusta ne liimautuvat jo pitkin päälakea? Onneksi tähänkin ongelmaan on ratkaisu - nimittäin Watercloudsin Volume tuotelinja. Tuotteet sisältävät hiuksen rakennetta vahvistavaa vehnäproteiinia sekä hiuksia stimuloivia ja tuuheuttavia guarana- ja bambu-uutteita. Tuotesarjaan kuuluu Volume Ocean Mist suolasuihke, Volume Dry Foam, Volume shampoo sekä Volume hoitoaine. Hiusta tuuheuttava hiustenhoitorutiini on syytä aloittaa jo hiusten pesusta ja jatkaa aina hiusten muotoiluun asti, jotta kuohkea lopputulos kestäisi mahdollisimman pitkään hiuksissa.

Aloita hiusten pesu Waterclouds Volume Shampoolla, joka vahvistaa hiusta, kosteuttaa ja palauttaa hiusten elastisuuden jättäen hiukset tuuheiksi. Viimeistele pesu Volume hoitoaineella, joka vahvistaa hiuksia, antaa kiiltoa ja tuuheutta hiuksiin. Suihkuta pyyhekuiviin hiuksiin Volume Ocean Mist suolasuihketta saadaksesi hiuksiin lisää rakennetta ja kevyen pidon. Föönaa hiukset kuiviksi maksimaalisen tuuheuden saavuttamiseksi.

 

Ihanan ilmava ja tuuhea ilme säilyy hiuksissa, kun käytä hiusten muotoilun yhteydessä Volume Dry Foam tuotetta. Dry Foam on muotovaahdon sekä kuivashampoon nerokas yhdistelmä, joka antaa hiuksiin muotovaahdon tapaan kevyttä pitoa ja ilmavuutta samalla raikastaen hiusten ulkonäköä. Dry Foam toimii päivittäisessä käytössä kohottamaan hiusten tyveä ja helpottamaan hiusten muotoilua, minkä lisäksi se antaa hiuksille raikkaan ilmeen pesukertojen välissä.

 

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.