Vau mikä GLOW!

Haluatko kuultaa auringon säteissä niin kuin pienet poreet shampanjalasissa?  Näillä trendaavilla tuotteilla olet valmiina kesään ja festareille! 

Top meikkituotteet kevääseen ja kesään. Psst! Muistathan että kuulaan ihon takaa toimiva ihonhoitorutiini. Jos ihonhoitorutiini ei ole kunnossa, ei myöskään meikkituotteet näytä iholla hyvältä. 

Trendaavaksi tuotteeksi noussut super söpö pohjustaja kannattaa laittaa meikin alle, jotta saat pitkäkestoisen kuulaan lopputuloksen. Tämä trendaava primer sisältää kahta hehkutetuinta ainesosaa niasiiniamidia ja vesimelonin vettä.
 

Essencen Hello Good Stuff Glow Serum Primer -meikinpohjustusaine on valmistettu 93% luonnollisista ainesosista. Primer sisältää niasiiniamidia sekä vesimelonin vettä. Kevyt geelimäinen koostumus, joka imeytyy ihoon nopeasti kosteuttaen ja antaen raikkautta kasvoille. Meikinpohjustusaine antaa täydellisen pohjan meikille. Sopii myös sellaisenaan osaksi ihonhoitorutiinia! Hello Good Stuff!

Meikkivoiteista uudeksi suosikikseni nousi seerumimeikkivoide. Tämä oli siis ihan super ja teki just sen mitä lupasi! Kyseessä on:

Catricen Nude Drop Tinted Serum Foundation on höyhenenkevyen koostumuksen tarjoava seerumimeikkivoide. Nude Drop meikkivoide sisältää E-vitamiinia sekä hyaluronihappoa, jotka kosteuttavat ihoa jopa 24 tunnin ajan. Meikkivoiteen erityinen pigmentti takaa pitkäkestoisen pidon sekä kevyen-keskitasoisen peittävyyden
Meikkivoide on hajusteeton ja sopii myös herkälle iholle.
HUOM!
Muista ravistaa!
Valikoimissa 2 sävyä:
Catricen Nude Drop Tinted Serum Foundation 010N
Catricen Nude Drop Tinted Serum Foundation 004N
Ja upean kuulaan glow:n  saat ihollesi Essencen Gimme GLOW luminous highlighterilla, joka on ihanan helppo levittää ja häivyttää voidemaisen, pehmeän puuterimaisuutensa ansiosta. Voit lisätä sen peittävyyttä kerrostamalla ja luoda kasvoillesi vaihtelevan voimakkaita efektejä – pehmeästä hehkusta rohkean hohtaviin korostuksiin. Sävyn nimi on Glowy Champagne ja se näyttääkin samalta kuin helmeilevä shampanja. 


Luomivärivaihtoehtoja löytyy mattaisesta nudesta aina shimmereihin. Näin kuullat auringossa, mutta et kuitenkaan loista kuin diskopallo. Paletit on helpoimpia jos haluat sekä shimmeriä, että mattaa. 
Catrice The Pure Nude Eyeshadow Palette on luomiväripaletti, jossa 8 upeaa nuden sävyä, puolet mattana ja puolet upealla shimmerillä! Tällä teet upean arki- ja myös iltameikin.
Vinkki! Shimmerisiä vaaleita sävyjä voi käyttää myös korostuksessa kasvoilla ja dekolteella! 

Super Vinkki! Jos silmäsi punoittavat herkästi, saat katsettasi kirkastettua laittamalla alaluomen vesirajaan vaaleaa rajauskynää. Tämä on kikka mitä olen itse käyttänyt jo vuosia ja toimii! Loistava kynä tähän on esimerkiksi Essence Inner Eye Brightening pen -rajauskynä
Vinkki! Voit käyttää tätä kynää myös silmän sisä- ja ulkonurkkaan. 

Jos haluat kunnon kimallusta kannattaa ehdottomasti valita About Tone Oh My Glitter Pop 03 Oh Dreamer -glitterpaletti sisältää kuusi upeaa kimallesävyä. Värisävyjen voidemainen ja ihanan jellymäinen koostumus on helppo levittää tarkasti ja nätisti juuri sinne, mihin glitteriä haluat – ilman sotkua. Sävyjä on helppo myös kerrostaa ja sekoittaa.
Tsekkaa Instagram video tästä paletista, klikkaa> About Tone

Koko meikin kruunaa tietysti ripsiväri jolla tuot katseeseen syvyyttä ja kohotat ripset kohti taivasta. Vaihtoehtoja on useita, tässä pari esimerkkiä:
Mega volyymia Wet N Wild Mega Volume -ripsivärillä, jonka sävy on erittäin musta korostaen katsettasi. 

Essencen Lash Princess False lash Effect Mascara on ripsiväri joka trendaa ihan tosissaan. Tällä ripsivärillä luot tuuheat, irtoripsiä muistuttavat ripset. Ripsivärin kuiturharjan tarkasti suunniteltu kartiomainen harjaspää tuo ripsiisi lisää pituutta sekä dramaattista tuuheutta.

Huuliin halutaan nyt vinyylimäistä kiiltoa! Sen saat aikaiseksi esimerkiksi 
Essencen Extreme Shine Volume huulikiillolla saat luotua aivan täydellisen täyteläiset huulet lookkiin kuin lookkiin! Tästä sarjasta löytyy kolme ihanaa ominaisuutta; täyteläiset huulet, kiiltävä lopputulos sekä huulia kevyesti turvottava vaikutus. 

Physicians Formulan Diamond Lip Plumper on paljon enemmän kuin vain huulikiilto; kiillon lisäksi se kosteuttaa tehokkaasti huuliasi ja sisältää seerumia, jonka hybridi tekee huulistasi täyteläisemmät. Sisältää oikeaa timanttipölyä, jonka ansiosta kiilto on vielä upeamman näköinen! Loihdi huulistasi upeat, trendikkäät ja täyteläisen kimaltavat! 

Megatrendaavana tuotteena on marmoroidut huulivoiteet, jotka mukautuvat huulen oman ph:n mukaan. ESSENCE SPACE GLOW COLOUR CHANGING LIPSTICK muuttaa huulten väriä pH-reaktiivisen koostumuksensa ansiosta antaen huulille pehmeästi sävytetyn lopputuloksen ja hienovaraisen hohtavan vaikutuksen. Marmoroidun ilmeensä ansiosta huulipuna on jo itsessään ehdoton katseenvangitsija.

Huulikiillon alle voit valita punan mielesi mukaan rohkeasta punaisesta, keväiseen pinkkiin tai käyttää kiiltoa oman huulen sävyn päälle. Upean huulipunavalikoiman löydät klikkaamalla TÄSTÄ>>

Näillä trendaavilla meikeillä saat tuotua auringon ihollesi ja olet valmiina kesäpäiviin ja festareille. 

Psst! Jos sinulla on mitä tahansa kysymystä ihonhoitoon tai meikkituotteisiin liittyen, laita meille vaikka sähköpostia asiakas(at)pretty.fi tai viestitä instagramissa @pretty.fi
Vastaamme mielellämme kysymyksiin ja autamme löytämään sopivat tuotteet. 

 

 

#glowmeikki #glowtuotteet #kevätmeikki #kesämeikki #shimmer #shimmerluomiväri #trendaavattuotteet #mikätrendaa #trendaavaripsiväri #lashprincess #glowprimer #trendaavaglowprimer #essence #catrice #abouttone #kimalle 

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.