Vahvat ja kauniit ripset ripsiseerumilla

Harmittaako katkeilevat ripset? Etsitkö parasta ripsiseerumia? 

Asiakkaiden rakastama edullinen Laveran ripsiseerumi, Lavera Lash Care Serum, on saapunut verkkokauppaamme! Tällä upealla ja hoitavalla tuotteella saat ripsistäsi kauniin vahvat. Tämä edullinen seerumi toimii myös ripsissä ryhdin tuojana jos et halua ripsiväriä, mutta haluat ripsien erottuvan paremmin.

Pitkät ja vahvat ripset! Laveran Lash Care Serum -ripsiseerumi vahvistaa ja hoitaa ripsiä. Ripsiseerumi sisältää luomu kofeiinia, joka auttaa ripsiä vahvistumaan ja uudistamaan itseään, jotta ripsistä kasvaa terveitä, vahvoja ja pidempiä. Koostumuksena toimii jojoba-, risiini, sekä arganöljy, jotka suojaavat ripsiä ja loihtivat niistä joustavat ja pehmeät
Sopii myös herkälle iholle ja herkille silmille!

Lavera Ripsiseerumi sisältää luomu kofeiinia ja hoitavia öljyjä. Arganöljy, risiiniöljy ja jojobaöljy vahvistavat ja tuuheuttavat ripsiä. Laveran Lash Care Serum sopii hyvin myös herkälle iholle ja herkille silmille. Ripsiseerumia levitetään puhtaille ripsille ja saadaksesi parhaat tulokset, käytä sitä päivittäin.

Ominaisuudet:

  • Vahvistaa ja hoitaa ripsiä
  • Sisältää luomu kofeiinia 
  • Sisältää hoitavia öljyjä: arganöljyä, risiiniöljyä ja jojobaöljyä
  • Sopii herkälle iholle ja herkille silmille

Käyttö: 
Puhdista kasvot ja ripset. Levitä seerumia ripsillesi harjan avulla iltaisin. Pidä seerumin harja vaakatasossa ja liikuta sitä ripsien juuresta aina ripsien päihin asti. Toista tämä muutaman kerran, kunnes ripset ovat kerrostettu seerumille. Jätä vaikuttamaan yön yli. Pese aamulla. 

Tämä upea ripsiseerumi on myös vegaaninen! Verkkokauppamme paras ripsiseerumi! Älä anna syksyn ja talven kurittaa ripsiäsi vaan nappaa tämä edullinen ripsiseerumi ripsiesi pelastajaksi. Asiakkaat ovat huomanneet tuloksia noin viikon käytön jälkeen.

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.