Upea, laadukas Essence

"Essence haluaa tukea sinua kaiken positiivisen energian käytössä – itsevarmasti ja voimalla. Proud. Powerful. Pink. Ja nyt myös: vegaaninen!"

Huippulaatua, joka tekee meikkaamisesta hauskaa – kaikkien rakastamaan hintaan! Ei ole essenceä ilman huippulaatuisia tuotteita; Essencen valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin; Essence onkin Euroopan myydyin kosmetiikkamerkki. 

Meikkaamisen tulisi olla hauskaa. Meille ja tietenkin ympäristölle – tätä Essence edustaa, 100 % PINK & PROUD!

Tuotteita ei ole testattu eläimillä, vaan ne ovat 100% cruelty free! Vuodesta 2021 lähtien kaikki uudet tuotteet on täysin vegaanisia.

"Käytämme vegaanisessa kosmetiikassa kasvipohjaisia tai synteettisiä aineita. Eläinten hyvinvointi on ollut erityisen tärkeää jo alusta lähtien – tuotteemme ovat aina olleet 100% vapaita eläintestauksista EU:n lainsäädännön mukaisesti."

Essence sarja on täynnä super suosittuja tuotteita jotka ovat laadukkaita eivätkä tee isoa lovea lompakkoon, ihan parasta! 

Lähtetään liikkeelle pohjustuksesta.
Essencen Hydro Hero Primer -meikinpohjustusvoide luo täydellisen pohjan meikkipohjallesi. Meikinpohjustusvoide sisältää kurkku-uutetta sekä hyaluronihappoa, joidenka ansiosta se ravitsee ja se antaa kosteutta jopa 48 tunnin ajaksi.
Essencen Redness Reducer Primer -meikinpohjustaja rauhoittaa ihoa ja tasapainottaa punoittavan ihon sävyjä vihreän teen uutteen ansiosta.
               

Hello, Good Stuff Glow Serum Primer 30ml -meikinpohjustusaine on valmistettu 93% luonnollisista ainesosista. Primer sisältää niasiiniamidia sekä vesimelonin vettä. Siinä on kevyt geelimäinen koostumus, joka imeytyy ihoon hyvin nopeasti kosteuttaen ja antaen raikkautta kasvoille.

Hello, Good Stuff Primer Serum Hydrate & Plump 30ml
 Seerumi on kyllästetty tehokkailla ainesosilla kuten mustikkauutteella. Seerumi sisältää hyaluronihappoa ja skvalaania kosteuttamaan ja kiinteyttämään ihoa, jotta ihosi näyttää ja tuntuu ihanan hemmotellulta, kosteutetulta ja säteilevältä!
                         

Hello, Good Stuff face Serum Hydrate & Glow
 kasvoseerumilla lisäät hehkua kasvoillesi. Kasvoseerumi on silikoniton ja valmistettu 97% luonnollisista ainesosista. Se sisältää ananasuutetta, joka kosteuttaa tehokkaasti jättäen ihon hehkuvaksi. Mieto ananaksen tuoksu.

Super suosikki tuotteita ovat myös huulituotteet:
Huulten kuorinta on erittäin tärkeä muistaa, jotta huulet pysyvät sileinä ja hyväkuntoisina läpi vuoden.

                   
Lip Care Booster Caring Lip Peeling -huulivoide sisältää sitruunankuorijauhetta, joka poistaa tehokkaasti kuolleita ihosoluja huulten iholta ja 10 % sitruunaöljyä, joka ravitsee huulia. Lopputuloksena on pehmeät, täyteläiset ja kosteutetut huulet – täydellinen pohja mihin tahansa meikkiin! 
Hellävarainen, hoitava & kuoriva huulivoide huulille!

Lip Care Booster Overnight Lip Mask on must have huulinaamio. Se sisältää 10% kauramaitouutetta, joka ravitsee ja uudistaa huuliasi. Levitä huulinaamio huulillesi illalla ihonhoitorutiinin viimeisenä osana ja huulesi ovat aamulla ihanan pehmeät, kosteutetut ja täyteläiset!

Cranberry Lip Oil on karpaloöljyä sekä E-vitamiinia sisältävä super kosteuttava huuliöljy. Se tekee huulistasi pehmeät ja ravitsee niitä. Huuliöljyn koostumus reagoi huulten luonnolliseen ja yksilölliseen pH-arvoon ja näin ollen voimistaa huulien omaa sävyä.

Valikoimissamme on myös kattavasti huulipunia ja kiiltoja, klikkaa linkkiä ja pääset tutustumaan kaikkiin tuotteisiin TÄSTÄ>>

Pitkäkestoisen meikin salaisuus on VIIMEISTELY-/KIINNITYSSUIHKEET. Myös näitä löytyy valikoimistamme kolme kappaletta. Näillä suihkeilla takaat että pikkujouluissa voit keskittyä hauskan pitoon meikin korjailun sijaan. 

Keep It Perfect! Make-up fixing spray -viimeistelysuihke on täysin väritön suihke, joka kiinnittää meikin täydellisesti. Suihke on virkistävä, eikä rasita kasvojen ihoa ollenkaan. Viimeistelysuihke on väritön sekä hajusteeton.

Instant Matt Make-Up Setting Spray on täysin väritön, ihanan mattapintaisen lookin antava viimeistelysuihke, joka kiinnittää meikin täydellisesti. Suihke on virkistävä, eikä rasita kasvojen ihoa ollenkaan. Viimeistelysuihke on väritön sekä hajusteeton. 

Fix & Last 18h meikin viimeistelysuihke ylläpitää meikin kestoa jopa 18 tunnin ajan. Viimeistelysuihke sisältää kurkku-uutetta, joka virkistää ja viilentää kasvoja. Suihke imeytyy kasvoille nopeasti. Viimeistelysuihke on vedenkestävä, alkoholiton sekä öljytön eli hyvin hellävarainen kasvojen iholle.
                        

Essencen valikoimissa on myös laajasti upeita kynsilakkasävyjä nuden sävyistä upeisiin punaisen sävyihin. Kannattaa ehdottomasti tutustua myös meikkivoiteisiin ja puutereihin, jotka ovat super suosittuja. Kaikki Essence sarja tuotteet pääset tarkastamaan TÄSTÄ>>

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.