Täydellinen kesävoide ratkaisee ihonhoidon pulmat

Yksi purnukka pursuaa vitamiineja ja antioksidantteja ja sujahtaa helposti mukaan pieneenkin kesäkassiin.

Erilaiset ihonhoidon monitoimituotteet ovat alkaneet vallata tilaa markkinoilta sekä kiireisten kuluttajien hyllyistä. Erityisen tehokkaita monitoimituotteet ovat esimerkiksi lomamatkalla tai reissussa. Miksi raahaisitkaan kaupunkilomalle tai mökille useamman ihonhoitotuotteen, kun voit saada niiden tehon vain yhdestä purkista?

Beauty Balm Monitoimivoide verkkokaupasta! 60ml / 20,90€ 15ml /14,90€ >>

Brittiläisen BalmBalm -sarjan BeautyBalm jatkaa tämän hetken kiinnostavinta ihonhoitotrendiä yhdistämällä esimerkiksi auringonkukansiementen, shean, jojoban, laventelin, ruusunmarjan, rosmariinin sekä teepuun öljyjä yhteen tuotteeseen.

Beauty Balmin avulla hoidat lähes koko vartalon kesäkuntoon, sillä sen avulla pehmenevät kasvojen, kaulan sekä dekolteen lisäksi myös koppuraiset kantapäät, halkeilevat huulet sekä kuivat kädet tai kynsinauhat. Monipuolinen tuote toimii myös syväkosteuttavana kasvonaamiona. Levitä kerros Beauty Balmia kasvoille ja haudo kasvoja lämpimällä vedellä kostutetulla pyyhkeellä. Muutama ripaus sokeria tekee tuotteesta puolestaan tehokkaan vartalon kuorintavoiteen.

Hittiseerumi pelastaa kesäihon

Jos haluat taata rypyttömän sekä elinvoimaisen ihon, voit vielä sujauttaa laukkuusi ravitsevan sekä supersuositun Balm Balmin Rosehip Serum -ruusunmarjaseerumin. Pienestä koostaan huolimatta pullo pursuaa A-vitamiinia sekä hyödyllisiä rasvahappoja, jotka kosteuttavat ihoa sekä ehkäisevät ryppyjen tai juonteiden syntymistä. Retinolia sisältävä seerumi myös tekee ihosta erityisen kimmoisan ja auttaa arpien paranemisprosessissa. Ruusunmarjan positiivisia vaikutuksia hehkuttavat useat kauneusalan ammattilaiset, jotka ovat kertoneet sen auttaneen myös kirkastamaan ihoa, tasoittamaan ihon väriä ja rauhoittamaan ihoa.

Monet ovat jo ihastuneet Balm Balm -sarjan loistavaan hinta-laatusuhteeseen, luonnollisiin raaka-aineisiin sekä ympäristöystävällisyyteen. Tuotteita ei myöskään testata eläimillä, ja ne on sertifioitu luomuraaka-aineita korostavan Soil Associationin sertifikaatilla. Oletko valmis hemmottelemaan ihoasi eettisesti, ekologisesti sekä mahdollisimman vähällä vaivalla?

Ruusunmarja seerumi verkkokaupasta! 30ml / 20,90€ 10ml / 11,90€ >>

 

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.