Syväpuhdistava Shampoo kirkastaa hiusten sävyjä!

Syväpuhdistava Shampoo

Usein kuvitellaan, että hiusten turha peseminen kuluttaa hiusta ja haalistaa hiusväriä. Tämän takia monelta löytyy suihkusta ainoastaan shampoo ja hoitoaine, joita käytetään säännöllisesti, ehkä jopa niin säännöllisesti että hiukset kyllästyvät ja tottuvat kyseisiin tuotteisiin. Tästä vuorostaan seuraa väsyneet ja lättänät hiukset. 

Jotta ihminen pysyy terveenä, on ruokavalion oltava monipuolinen - sama pätee hiuksiin! Hiukset on heräteltävä silloin tällöin henkiin syväpuhdistavalla shampoolla! Riko hiusrutiinejasi ja ota syväpuhdistava shampoo mukaan viikottaiseen käyttöön! Ai minkä takia? No me kerromme!

Syväpuhdistavan Shampoon vaikutukset

1. Korostaa ja kirkastaa hiusten sävyjä! Uskokaa tai älkää, mutta tavallinen shampoo ei pysty poistamaan kaikkia muotoiluainejäämiä, veden mukana kulkeutuvia mineraaleja saatika ilmassa leijailevia pakokaasuja ja hiukkasia. Syväpuhdistavaa shampoota olisikin hyvä käyttää kerran viikossa, jotta hiusten oma väri tulee kirkkaaksi ja eloisaksi. 

2. Ehdoton tuote kylmille blondeille! Monet yrittävät ylläpitää hopeaksi ja kylmäksi blondattuja hiuksia hopeashampoon avulla. Myös tässä tapauksessa on hyvä rikkoa rutiineja syväpuhdistavalla shampoolla, jotta hiukset ovat taas vastaanottavaisempia muille hiustuotteille. SOS! Tiesitkö että ennen hiusten vaalentamista pitäisi aina pestä hiukset syväpuhdistavalla shampoolla pari päivää ennen toimenpidettä. Syväpuhdistava shampoo poistaa hiuksista vesijohtoveden mukana kulkeutuneen metallin. Voit jopa pestä hiukset kaksi kertaa peräkkäin syväpuhdistavalla shampoolla, ollaksesi täysin varma että metallihiukkasista on päästy eroon. Mikäli hiuksissa on metallia vaalennusprosessin aikana, voi väri taipua vihreään. 

3. Tuuheutta ja eloa! Kuten jo sanottu - hiusrutiineja on hyvä täydentää ja vanhoja kaavoja rikkoa. Perinpohjainen puhdistus pitää hiukset elinvoimaisena ja kirkkaina, saat lisäksi kampaukseen ilmavuutta ja volyymiä! Syväpuhdistava shampoo vie mukanaan pinttyneen lian, rasvan sekä öljyn. Säännöllisellä käytöllä saat hiuksista tuuheammat sekä sävystä kirkkaamman. Syväpuhdistava shampoo ehkäisee vihreitä ja harmaita sävyjä, joita meistä jokainen haluaa välttää. 

Lanzan Daily Clarifying Shampoo 21,00€ OSTA TÄSTÄ >>

 

Lanzan Clarifying Shampoo värjätyille hiuksille 29,50€ OSTA TÄSTÄ >>

Moroccanoil Syväpuhdistava Shampoo 27,00€ OSTA TÄSTÄ >>

0 kommenttia

Kommentoi