Skinmalism

Kauneustrendejä tulee ja menee, mutta Skinmalism on tullut jäädäkseen! Skinmalismin idea on supistaa oma ihonhoito vain ja ainoastaan niihin tehokkaisiin, tarpeellisiin ja laadukkaisiin tuotteisiin, jotka toimivat omalla iholla. Kymmenen vaiheen ihonhoitorutiinit jäävät siis unholaan, eikä turhat purkit enää pyöri kylpyhuoneen nurkissa. Tulevaisuudessa ihonhoito rakentuu vain toimivien luottotuotteiden ympärille, ja turhat heräteostokset sekä hömppätuotteet jäävät pois. Skinmalism palvelee näin ollen kukkaroa mutta se on myös ekologinen vaihtoehto, sillä turhia hutiostoja tulee vähemmän, kun tuotteeseen tutustutaan huolella ennen ostopäätöstä.

Skinmalismin myötä myös luonnollisuus nousee uuteen arvoon ja no-makeup look on yhtä hyvä vaihtoehto siinä missä tekoripset tai raskaampi meikkikin. Instagramin ruokkima kauneusihanne on mennyt yli hilseen, jonka ansiosta ihmiset on oppinut arvostamaan rehellistä, luonnollista ja monimuotoista ulkonäköä, jossa myös näpyt ja virheet saavat näkyä. Koronan aiheuttama eristäytyminen sekä yhteiskunnan sulkeminen on myös antanut osansa less is more - ajatusmaailmaan, ja etäpäivät kotona on innoittanut panostamaan laadukkaan hyvinvoivaan ihoon, hehkeän meikin sijaan. 

Minimalismi on tuttu termi muun muassa sisustuksesta, jonka myötä myös Skinmalism kannustaa riisuttuun ihonhoitorutiiniin, jossa tuotteet on valittu tarkoin oman ihon tarpeet huomioon ottaen. Ihonhoidon pohjimmainen idea on tukea ihon luontaisia toimintoja sekä ylläpitää ihon suojakerrosta, jonka takia yksittäisten tuotteiden ainesosiin on syytä kiinnittää entistä enemmän huomiota. 

Skinmalism säästää sinun aikaa ja rahaa ja huomaat pian että toimiva ihonhoito on sidoksissa laadukkaisiin tuotteisiin, eikä määrä korvaa laatua. Skinmalismin voi tiivistää neljään perusperiaatteeseen: puhdista, suojaa, kosteuta sekä kuori. Nämä neljä ihonhoidon osa-aluetta on syytä hallita oikeanlaisilla tuotteilla ja ainesosilla, joten INCI-listan opiskelu ja raaka-aineiden ymmärtäminen on entistäkin tärkeämpää tulevaisuudessa. Tulevaisuudessa myös monipuoliset hybridi tuotteet nousee osaksi onnistunutta ja riisuttua ihonhoitorutiinia. 

 

SKINMALISM TUOTTEET

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.