Ripsien kestotaivutus helposti kotona

Ripsien kestotaivutus on upea tapa saada näyttävyyttä katseeseen ja nyt sen voi tehdä helposti ja kohtuuhinnalla kotona. Lopputulokset ovat aivan kuin ammattilaisen tekemät! Ei enää ripsientaivuttimia jotka katkovat ripsiä!

Huomattavasti pidemmät ripset - ihan kuin ammattilaisen tekemät! Fleekyn Lash lift kestotaivustus tekee ripsistä näyttävät ja täydellisen kaartuvat ilman ripsien taivuttimia tai tekoripsiä. Lash Lift -kestotaivutus on yksinkertainen ja turvallinen toimenpide, jonka voit tehdä sen täysin itse kotona. 

NÄIN TEET RIPSIEN KESTOTAIVUTUKSEN FLEEKY LAHLIFT KOTIKÄSITTELYLLÄ!
1: Puhdista silmäluomet ja ripset öljyttömällä meikinpoistoaineella.
2: Valitse silikonityyny: Koko S vahvaan taivutukseen - Sopiva lyhyille ripsille, koko M keskivahvaan taivutukseen - Sopii normaaleille ripsille.
3: Leikkaa silikonityyny sivuilta, jotta se sopii paremmin ripsien tyveen ja silmäluomeen. Levitä reilu määrä liimaa silikonityynyn takapuolelle. Odota 5 sekuntia ja kiinnitä se silmäluomellesi. Kiinnitä silikonityyny suoraan silmäluomeen. Paina, kunnes se tarttuu. 
TÄRKEÄÄ Silikonityyny on peitetty paksusti liimalla, muuten se ei tartu.

4: Levitä liimaa osittain silikonityynyn etupuolelle, harjaa ripset yksitellen ylöspäin silikonityynylle ja odota, kunnes ne kiinnittyvät. Käytä Y-työkalua tai muovikampaa. Liima kuivuu nopeasti, joten tee osio kerrallaan. 
TÄRKEÄÄ Erottele ripset toisistaan, jos ne asettuvat päällekkäin. Käytä tarvittaessa lisää liimaa
5: Levitä lotion #1 tyvestä ripsien keskiosaan, ohita kärjet. Anna vaikuttaa 10-12 minuuttia, riippuen ripsien paksuudesta. Vaikutusajan jälkeen poista kaikki jäämät aineesta vanupuikolla, koskematta ripsien kärkiin.
6: Levitä lotion #2 samalla tavalla kuin Lotion #1. TÄRKEÄÄ Käytä uutta applikaattoria lotionille #2. Mikäli voiteet joutuvat kosketuksiin keskenään, läpikäyvät ne ennenaikaisen kemiallisen reaktion ja niistä tulee tehottomia.  Anna vaikuttaa 10 -12 minuuttia, riippuen ripsien paksuudesta. Poista voide huolellisesti pumpulilla/vanulla.  
7: Irrota silikonityyny painamalla kosteaa vanulappua, kunnes ripset irtoavat silikonityynystä. 

VALMIS! Voit nyt nauttia upeasti kaartuneista ja pitemmältä näyttävistä ripsistä. 

Ripsien kestotaivutukseen löytyy kahden kokoista pakkausta:
Mini Kit riittää 1-2 käyttökertaa.
Maxi Kit riittää 5-10 käyttökertaa.
Upeat tulokset kestävät jopa 8 viikkoa!

Fleeky Lash Lift ripsien kestotaivutus 
Alla linkki videoon josta voit vielä katsoa miten helppoa Lash lift:in tekeminen kotona on.

https://www.youtube.com/watch?v=S4YksipeKYE

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.