Parta- ja hiusväri BEARDBURYS

Super suosittu Bearburys parta- ja hiusväri on tutustumisen arvoinen tuote. Beardburys on espanjalainen miesten sarja, jonka tuotteet on käsintehty.

Partaväri

Puolipysyvä hius- ja partaväri, jonka peittävyyttä voi säädellä vaikutusajan mukaan. Beardburys partaväri on valmistettu 87% luonnollisista raaka-aineista eikä se sisällä ammoniakkia tai parabeeneja. Vaikutusaika on 5-10 minuuttia joten huoliteltu ulkonäkö on vain muutaman minuutin päässä!

Partaväri sekoitetaan shampooseen, mikä mahdollistaa hiusten, parran ja viiksien helpon ja hellävaraisen värjäyksen. Shampoo sisältää antioksidanttista E-vitamiinia, joka auttaa säilyttämään hiukset terveinä sekä timjamia, joka syväpuhdistaa hiuksia. Peittävyydestä riippuen tuotteen vaikutusaika on 5-10 minuuttia. Tuote haalenee hiuksista pikkuhiljaa, jolloin juurikasvusta ei myöskään tarvitse huolehtia. Kestää noin 15-20 pesua.

Sävyjä partaväristä valikoimissamme löytyy kaksi. 

Helppo valita itselle sopiva partaväri.

Käyttöohje: Kaada partaväriaine shampoon sekaan ja sekoita huolellisesti. Levitä tuotetta hiusten tyvestä alkaen koko hiusten pituuteen ja kampaa lopuksi, jotta väri levittyy tasaisesti. Anna vaikuttaa 5 minuuttia, jolloin saat kevyen peittävyyden tai anna vaikuttaa 10 minuuttia intensiivisemmän värin aikaansaamiseksi. Vaikutusajan jälkeen kostuta hiuksia vedellä ja hiero kunnes tuote vaahtoaa. Huuhtele pois. Käytä suojakäsineitä.

Partaväri on siis super helppo käyttää ja se on turvallinen ja hellävarainen. Parta- ja hiusväri ei pelkästään värjää vaan myös hoitaa. 

Nappaa oma TÄSTÄ>>

#partaväri #paraspartaväri #Beardburys #parastamiehille #miestentuotteet #helppohiusväri #helppopartaväri

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.