Parhaat tehohoidot hiuksille!

Syksy saapui ja talvi väistämättä tulee perässä. Hiukset alkaa sähköistyä ja lentää joka ilman suuntaan. Mikään ei tunnu auttavan ja ainoa ratkaisu on ponnari päähän ja pipo syvälle silmille. Parhaat tehohoidot hiuksille löydät tästä blogista!

Ei anneta periksi sähköisille, katkeileville ja kuiville hiuksille! Näillä tehohoidoilla saat kutrit kuriin ja elämä hymyilee taas! 

Waterclouds Intensive Repair Treatment Verkkokaupan suosituin hoitosuihke!
Intensive Repair Treatment hoitosuihke vaurioituneille ja käsitellyille hiuksille. M
onipuolinen hiuksiin jätettävä suihke, jolla on kaksitoista ominaisuutta, jotka auttavat vaurioituneita ja käsiteltyjä hiuksia.

12 HYÖDYLLISTÄ OMINAISUUTTA:

  1. Hoitaa vaurioituneita ja käsiteltyjä hiuksia
  2. Tekee hiuksista pehmeät, korjaa hiuksia
  3. Tuo kiiltoa, poistaa pörröisyyttä
  4. Luo suojaavan pinnan ulkopuolelta tulevia rasituksia vastaan
  5. Lämpösuoja  
  6. Antioksidantteja ja E-vitamiinia
  7. Suojaa väriä, sisältää UV-suojan
  8. Kosteuttaa ja selvittää
  9. Hiuksiin jätettävä aine, joka vaikuttaa koko päivän
  10. Helpottaa erilaisia lämpökäsittelyjä
  11. Ehkäisee latvojen haaroittumista
  12. Ei latista hiuksia

Käyttö: Pidä pulloa noin 10–20 cm:n etäisyydellä hiuksista, suihkuta suoraan kosteisiin ja/tai pyyhekuiviin hiuksiin, niin että tuotetta on tasaisesti kaikkialla hiuksissa. Älä huuhtele pois. Voidaan käyttää myös kuiviin hiuksiin tuomaan lisäviimeistelyä. Ota silloin pieni määrä tuotetta kämmenellesi ja levitä haluamiisi kohtiin.

Waterclouds Divine Miracle hiusöljy Verkkokaupan suosituin hiusöljy!
Divine Miracle hiusöljy imeytyy nopeasti hiuksiin jättäen hiukset terveen kiiltäviksi ja silkkisen pehmeiksi. Hiusöljy sisältää useita luonnollisia öljyjä, jotka korjaavat hiuksia tehokkaasti. Tuote antaa hiuksille UV-suojan. Ehdoton tuote suojaamaan hiuksia syksyn kostealta ilmalta
 • Sisältää teensiemenöljyä, macadamia pähkinäöljyä, arganöljyä sekä tyrniöljyä
 • Öljyn vaikutuksia tehostaa A-, B-, C-, ja E -vitamiinit

                  

Repair Argan Oil Serum 100ml 
Arganöljy hiusseerumi imeytyy nopeasti hiuksiin ja antaa kiiltoa ja vahvuutta karheille ja elottomille hiuksille. Arganöljy sisältää runsaasti antioksidantteja ja E-vitamiinia. Hiusseerumin arganöljy korjaa hiusten solurakennetta joka usein kärsii sääolosuhteiden tai kemiallisten käsittelyiden takia. Hiusseerumi korjaa hiuksia syvältä, jättämättä hiuksia öljyisiksi.
Kyseinen hiusöljy on saanut kiitosta tahraamattoman koostumuksen ansiosta, jonka lisäksi se parantaa silminnähden hiusten hyvinvointia!

Kuinka Arganöljy hiusseerumi vaikuttaa?

 • Korjaa hiuksen solurakennetta syvältä
 • Selkeästi pehmeämmät ja sileämmät hiukset
 • Helposti käsiteltävät hiukset
 • Takut vähenevät
 • Latvat näyttävät terveiltä
 • Eri vaikutukset kuivaan ja kosteaan tukkaan
 • Vahvemmat hiukset - ei katkeilua!
 • Selkeä kiiltoero

Käyttö: Levitä muutama tippa pyyhekuiviin hiuksiin ja muotoile mielesi mukaan.

Suojaa hiuksiasi: Hoida ja suojaa hiuksiasi äärimmäisiltä sääolosuhteilta. Helteen kuivattamat tai pakkasen jäädyttämät hiukset korjaat parhaiten levittämällä hiusseerumia kuviin hiuksiin. 

               

Waterclouds Hiusnaamio Repair 200ml 
Tuotteen sisältämät macadamian siemenöljy ja lakkaöljy, sekä muut kasviöljyt silottavat karkeimmankin tukan. Tuotteen koostumus on ihanan kermainen ja todella paksu. Maksimaalisen lopputuloksen saavuttamiseksi hiusnaamio kannattaa jättää vaikuttamaan saunomisen ajaksi. Hiukset ovat naamion jälkeen pehmeät, silkkiset ja helposti käsiteltävät. Erinomainen tuote kuiville ja käsitellyille hiuksille. 

Waterclouds Hairbutter Repair 250ml Verkkokaupan suosituin hiusnaamio!
Hiusnaamio Hairbutter Repair sisältää lakkaöljyä ja macadamian siemenöljyä, jotka tekevät hiuksista pehmeät ja helposti käsiteltävät. Hiusnaamio on super-ravitseva, riittoisa sekä tehokas. Hiukset ovat saman tuntuiset kuin kampaamo käynnin jälkeen ja eron todella huomaa. 

Käyttö: Kostuta hiukset, hiero hiuksiin ja anna vaikuttaa 5–15min, huuhtele. Vinkki: Lämpö lisää hiusnaamion tehoa.

Balmain Paris Leave-In Conditioning Spray 200 ml Asiakkaiden suosikki! 
Kevyt hiuksiin jätettävä hoitosuihke kaikille hiustyypeille. Tuotteen sisältämä arganöljy selvittää hiuksia, kosteuttaa tehokkaasti ja antaa kiiltoa hiuksiin. Tuote tekee hiuksista sileät ja helpommin käsiteltävät. Hoitosuihke ylläpitää hiusten luonnollista kosteustasapainoa sekä poistaa hiusten sähköisyyttä. Sopii kaikille hiustyypeille. Sisältää UV-suojan.

Balmain Paris Moisturizing Styling Cream - muotoiluvoide 150 ml
Muotoiluvoide vähentää hiusten sähköisyyttä ja silottaa hiuksia lisäten hiusten kiiltoa sekä volyymiä ja tarjoaa täydellisen kevyen pidon. Luo täydellinen pohja mille tahansa hiustyylille.  Kosteuttaa ja suojaa hiuksia vaurioilta. Tekee hiuksista helpommin kammattavat, pehmeät ja terveen kiiltävät.                 


Balmain Paris Argan Moisturizing Elixir - hiusseerumi 100ml 
Pienessä pullossa jättimäinen tuote!
Kuivien ja katkeilevien hiusten pelastus, arganöljy! Balmain Paris Argan Moisturizing Elixir on hiuksia silottava ja ravitseva eliksiiriTuote tukee hiusten luonnollista kosteustasapainoa, elvyttäen kuivuneita ja vaurioituneita hiuksia. Lisäksi eliksiiri silottaa ja pehmentää hiuksia tehden niistä helpommin käsiteltävät ja antaa upean kiillon hiuksiin. Erittäin riittoisa, pieni määrä riittää paksuunkin tukkaan. Sopii kaikille hiustyypeille ja pituuksille.

Balmain Paris Repair Mask - hiusnaamio 200 ml Uusittu koostumus!
Intensiivisesti tehokosteuttava hiusnaamio normaaleille, kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Syväkosteuttaa, ravitsee ja hoitaa hiuksia tehden hiuksista uskomattoman pehmeät ja silkkiset. Rikastettu luonnollisella arganöljyllä. Hiusnaamio vähentää sähköisyyttä, tekee hiuksista helpommin käsiteltävät ja palauttaa hiusten elastisuuden. Tällä hiusnaamiolla saat ylellisen pehmeät ja kiiltävät hiukset.

 

Näillä upeilla tehohoidoilla kaikki hiusmurheet ja -harmit jäävät taakse ja voit huoletta antaa hiusten hulmuta. Ei enää sähköisyyttä, ei katkeilua ei harakan pesää päässä. Parhaat tehohoidot hiustenhoitoon! 

 

#parhaattehohoidothiuksille #parastahiustenhoitoa #parhaathiustuotteet #tehohoito #hiustenhoitoa

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.