Paras ripsiväri

Paras ripsiväri, pidentävä ripsiväri, millä ripsivärillä tuuheimmat ripset...?

Nämä ovat kaikki kysymyksiä, joihin meiltä löytyy vastaus! 

Olet saattanut törmätä TikTok ripsiväri- aiheisiin videoihin, tai tehtyihin artikkeleihin? TikTokista löytyy hurja määrä erilaisia ripsiväritrendejä, on käytetty hiustenkuivaajaa ripsiä taivuttaessa, on Alix Earle ripset, (hakusanoilla TikTokista; Alix Earle lashes, Alix Earle makeup routine) jotka ovat tunnetun TikTokkaaja Alix Earlen omaleimainen tapa ensin taivuttaa ripsiä hyvin painokkaasti ja pitkään, jonka jälkeen levittää ripsiväriä tyvestä latvaan perusteellisesti sahaten, niin, ettei silmäluomille levinnyt ripsivärikään haittaa mitään, ja viimeisenä vielä toisella ripsivärillä viimeistelee tämän koko komeuden. Kannattaa kurkata videoita, löytyy ihan Googlestakin! 

Paras ripsiväri

No mikä se paras ripsiväri on? Jos meiltä kysytään, paras ripsiväri on edullinen ripsiväri, tuuheuttava ripsiväri, ehkä vedenkestävä ripsiväri, jos sinulla tuntuu leviävän ripsarit matkan varrella yläluomelle (täällä hep!). Paras ripsiväri on sellainen, joka tuuheuttaa ripsiä tyvestä latvaan, tuo volyymiä, on helposti levittyvä, eikä kuivahda purkin kerran avattuasi.

 

Pitkät ripset ripsivärillä 

Miten saavuttaa ne upean pitkät, näyttävät ripset ripsivärillä? Valittuasi oikean ripsivärin, taivutathan ripsesi ripsentaivuttimella. 

Käytä ripsivärin alle tuuheuttavaa ja pidentävää primeria. Essence Volume Booster Lash primer on hyvin tykätty, kehuttu ripsivärin alle tuleva primer. 

Taivutettuasi ja pohjustettuasi ripset on aika itse actionin; ripsivärin levityksen. Saadaksesi tuuheat ripset ripsivärillä tee sahalaitaista liikettä ripsivärillä aina tyvestä latvaan saakka. Muista tärkein vaihe; kerrosta ripsiväriä huolellisesti. Tässä vaiheessa ei haittaa, vaikka ripsiväri sotkisi yläluomet kuten Alix Earlen tekniikassa, ne saa aina kuivuneena ripsiharjalla rapsuttamalla pois! (life hack, suosittelemme!)

Nauti! Nauti olostasi ihanilla, upeilla pitkillä ripsillä! 

Ripsivärisuositukset; 

Paras ripsiväri primer Essence Volume Booster Lash Primer

Vedenkestävä ripsiväri, tuuheuttava Essence Lash Princess Waterproof

Tuuheutta tuova ripsiväri Essence Lash Princess Volume 

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.