Viiden tähden hyaluronihapposeerumi

VIIDEN TÄHDEN HYALURONIHAPPOSEERUMI - USVA & AAVA  ⭐⭐⭐⭐⭐

Sana Hyaluronihappo on jo useamman vuoden ollut ihmisten huulilla ja jatkuvasti etsitään sitä PARASTA hyaluronihappotuotetta. Esittelyvuorossa Hyaluronihapposeerumi jota asiakkaamme  rakastavat, eikä suotta! Tämä seerumi hoitaa sekä ihon pintaa, että imeytyy syvemmälle kosteuttaen pitkäkestoisemmin. Jos siis etsit parasta hyaluronihappotuotetta, tutustu tähän seerumiin.

"Hintalaatusuhde kohdillaan! Pehmeämpi iho jo muutaman päivän jälkeen. Pidempiaikaisia tuloksia odotellessa. Suosittelut!" - EMMI ⭐⭐⭐⭐⭐

"I H A N A 🤩" - TEIJA ⭐⭐⭐⭐⭐

"Paljon vastaavia tuotteita käyttäneitä, voin lämpimästi suositella tätä, erinomainen hintalaatusuhde!" - MARIKA ⭐⭐⭐⭐⭐

Hyaluronihapon pääasiallinen tehtävä on sitoa ihon soluväliaineessa vettä, parhaimmillaan jopa 100 kertaa oman painonsa verran. Tästä johtuva mikrotason turvotus häivyttää ihon epätasaisuuksia ja sinä saat nauttia tasaisesta ja kuulaasta ihosta. Sitoessaan vettä itseensä se muodostaa läpinäkyvän paksun geelimäisen rakenteen, jonka avulla hyaluronihappo lisää tilaa solujen välissä, mikä helpottaa sekä solujen jakaantumista, että liikkumista. 

Hyaluronihappoa löytyy ihon soluväleistä siis luonnostaan, mutta ihon oma hyaluronaani tuotanto vähenee huomattavasti jo noin kolmekymppisenä, jonka takia pieni boostaaminen purkista ei todellakaan ole pahitteeksi! 

Usva & Aava on keskittynyt omassa hyaluronihapossaan pienen ja suuren molekyylipainon yhdistämiseen, jonka ansiosta se pystyy imeytymään poikkeuksellisesti myös syvimpiin ihokerroksiin.

Usva & Aavan hyaluronihappopitoisuus on 0,5% (Sodium hyaluronate 0,35% ja Hyaluronic acid 0,15%), joka on otollinen ihon pH tasapainon ylläpitämiseksi. 

Keskity siis hyaluronihapon molekyylikokoon, mitä pienempi, sen parempi! 

  • Sodium hyaluronate > Suuri molekyylikoko
  • Hyaluronic acid > Pieni molekyylikoko

Mitä pienempi molekyylikoko on, sen syvemmälle ihoon se imeytyy. Imeytymällä ihon syvimpiin kerroksiin (dermis ja epidermis) hyaluronihappo pääsee todella tehokosteuttamaan ihoa monipuolisesti. Isot molekyylit puolestaan jäävät vaikuttamaan ihon pintakerroksiin, tarjoten nopeaa kosteutusta iholle.

Usva & Aava Hyaluronihapposeerumin koostumus on kevyt ja ensikosketuksella ajattelin itse että eihän tämä nyt millään kosteuta tarpeeksi. Yllätys oli mieluisa kun huomasin että sehän oikeasti kosteuttaa ja iho on selkeästi kuulaamman ja kimmoisamman näköinen. Lämmin suositus myös minulta.⭐⭐⭐⭐⭐

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.