Kuivashampoilla raikkaat hiukset hetkessä

Kuivashampoo raikastaa hiuksesi silloin kun ei ole aikaa hiusten pesemiseen (tai ei vaan jaksa). Se poistaa rasvaisuuden hiuksista ja antaa kampauksellesi 
extra volyymia. Kuivashampoon teho perustuu hienojakoiseen jauheeseen joka imee rasvan hiuksen pinnalta ja poistuu hiuksista harjaamalla. 

Itselleni kuivashampoo kuuluu vakiovarusteisiin. Saan sillä hiukset näyttämään freesimmältä ja tämä hennon ohut (lättänä) hius saa sillä kaipaamaansa volyymia ja rakennetta. 

VINKKI! Tuntuuko ettei kuivashampoo poistu hiuksista kun peset hiukset? Käytä kaksoispesu tekniikkaa! Levitä ensin shampoota kevyesti hiuksiin ja hiero päänahkaa kevyesti. Huuhtele hiukset ja toista shampoopesu. Toisella kerralla shampoo vaahtoaa helpommin ja hiuksista poistuu varmasti kaikki kuivashampoo- ja muotoilutuote- jäämät. 

VINKKI! Suihkuta kuivashampoo hiuksiin, anna olla hetki ja harjaa kevyesti hiukset läpi, näin ylimääräinen tuote poistuu hiuksista. Huomioi että kuivashampoo poistuu hiuksista mitä enemmän harjaat.

Kuivashampoita löytyy moneen menoon, on tuoksulla ja ilman, sävyllä ja ilman... Jokaiselle löytyy varmasti oma suosikki ja omille hiuksille sopiva.

Uusina verkkokauppaan syöksyi HEÖ ja Biozell, joiden valikoimissa löytyy mm. ammattilaatuiset kuivashampoot.

HEÖ kuivashampoon ainutlaatuinen tuotekoostumus raikastaa hiusten tyven välittömästi ja poistaa ylimääräistä rasvaisuutta hiuksista. 

Biozell Professional Tuuheuttava Kuivashampoo antaa hiuksille volyymia, rakennetta ja tekee niistä helpommin muotoiltavat. Kuivashampoo lisäksi poistaa hiuksista sähköisyyttä ja antaa kampauksille kestävän pohjan. 

Myös Balmain Paris ja Waterclouds sarjoista löytyy kuivashampoot.

Balmain Paris Dry Shampoo - kuivashampoo 300ml 
Balmain Paris Dry Shampoo - kuivashampoo 75ml (kätevä matkakoko!)

Balmain Paris ylellinen ja välittömästi raikastava kuivashampoo, joka sitoo itseensä tehokkaasti rasvaa ja epäpuhtauksia hiuksista sekä hiuspohjasta. Kuivashampoo antaa täyteläistä rakennetta hiuksiin ja jättää hiukset kuohkeiksi ja mattapintaisiksi.
Tämä kuivashampoo sopii kaikille hiusväreille! 

Vinkki; Laita kuivashampoo yöksi ja saat aamuksi freesit hiukset! 
Harjaa hiukset aamulla ja tadaa, hiusten pesu vältetty! 

Waterclouds sarjasta löydät kuivashampoot, jotka on suunniteltu hiusvärin mukaan, vaaleille hiuksille taittamaan kellertäviä sävyjä pois tai tummille hiuksille. Näillä pidennät myös värjäys väliä, suihkaus tyveen ja tyvi sulautuu hiusväriin.

Dry Clean Hairspray Violet silver kuivashampoo sisältää hitusen lilaa väripigmenttiä, jonka ansiosta se neutralisoi keltaisia ja lämpimiä sävyjä vaaleissa hiuksissa. Kuivashampoo piristää latteita, elottomia hiuksia jättäen hiukset ilmaviksi ja kevyiksi. HUOM! Ravista ennen käyttöä.

Dark Dry Clean hairspray antaa kestävää pitoa ja tuuheutta, kun haluat raikastaa hiuksiasi pesujen välillä. Auttaa myös nostattamaan tyveä ja antaa volyymiä puhtaissakin hiuksissa. Tuote sisältää ruskeaa väripigmenttiä, jonka ansiosta ruskeisiin ja tummiin hiuksiin ei jää vaaleita länttejä. Dark Dry Clean hairspray antaa myös armonaikaa juurikasvun kanssa, sillä tumma pigmentti piilottaa vaaleaa tyvikasvua tiettyyn pisteeseen asti.
Käyttö: Ravista kunnolla ennen jokaista käyttökertaa, sillä ruskea pigmentti valahtaa pullon pohjalle. Anna tuotteen asettua ja kuivua rauhassa noin minuutti, jonka jälkeen pöyhi ja hiero hiuspohjaa sormenpäillä. 

Näillä tuotteilla pystyt pidentämään pesuväliä ja vältät ylipesemisestä johtuvan hiusten katkeilun ja karheuden. Saat myös hiuksiisi freesin lookin ja rakennetta kampauksen alle.
Kaikki kuivashampoot löydät klikkaamalla TÄSTÄ

 

 

#kuivashampoo #kuivashampoonkäyttö #parhaatkuivashampoot #mitenkäyttäkuivashampoota

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.