KUIVA JA KUTIAVA HIUSPOHJA?

Näin hoidat hiuspohjasi kuntoon!

Pelastava hiustenhoitosarja sinulle, joka kärsit hiuspohjan kuivuudesta ja kutinasta! RELIEVE tuotesarja sopii kaikille hiustyypeille ja on suunniteltu poistamaan hilsettä, kuivuutta sekä kutinaa. Tuotteet rauhoittaa ja viilentää päänahkaa samalla korjaten hiuspohjan kosteustasapainoa. Tehoaa myös haastavampiin iho-ongelmiin, kuten atooppiseen ihoon.

RELIEVE -tuotesarjan tuotteet ovat hajusteettomia eivätkä ne sisällä väriaineita tai parabeeneja. Tuotteita ei ole testattu eläimillä! 


1. Pese hiukset Relieve Cimbazol Active Shampoolla ja huuhtele huolellisesti. Jos hiukset ovat erityisen rasvaiset ja likaiset, kannattaa pestä kahteen kertaan. Viimeistele hiustenpesu tuotesarjan Oil Cure Hiusnaamiolla!


2. Hiero Oil Cure Hiusnaamio hiuksiin ja hiuspohjaan, anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan, hiusten kunnosta riippuen. Huuhtele huolellisesti. Vinkki: Lämpö lisää tehoa vaikutuksen aikana.  


3. Relieve Climbazol Tonicia voi käyttää päivittäin hiustenpesun jälkeen. Lisää tuotetta hiuspohjaan ja hiero kevyesti. Harjaa hiukset niin, että tuote levittyy tasaisesti kaikkialle hiuksiin ja hiuspohjaan. Jätä tuote hiuksiin, älä huuhtele.


4. Kun hiukset ja hiuspohja on parantunut, jatka hoitoa Relieve Climbazol Mild Shampoolla. Kastele hiukset ja pese shampoolla huolellisesti. Käytä lopuksi Oil Cure Hiusnaamiota. Viimeistele Relieve Climbazol Tonicilla. 

 

RELIEVE sarjan tuotteet löydät verkkkaupastamme! >>

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.