Kosteussuihkeet ihonhoidon kulmakivinä

BYBI Beauty ja Evolve Organic Beauty to the rescue!
Eletään taas sitä aikaa vuodesta kun iho alkaa reagoida ulkona kylmenevään ilmaan ja sisäilman lämpenemiseen. Lopputuloksena on usein kuiva ja kiristävä iho. Tähän ei tarvitse suostua! Nappaa tästä mukaasi vinkit ihon kosteustasapainon ylläpitämiseen. 

Jos siis ihosi tuntuu kiristävältä, kuivalta vaikka olisit juuri hetki sitten laittanu voiteet, tarvitset todennäköisesti tehokkaampaa kosteutusta. Käyn tässä läpi kahden upean sarjan tuotteet joilla iho pysyy kimmoisana, pehmeänä ja heleänä läpi talven. 

Esittelyssä ensin BYBI Beauty  joka on englantilaisen Clean Beaty Co. -yrityksen perustajien luoma luonnonkosmetiikan tuotesarja. BYBI kosmetiikkatuotesarjan tuotteet valmistetaan käyttäen vain ihoa ravitsevia raaka-aineita, jotka ovat 100% luonnollisia, vegaanisia, eikä niitä ole testattu eläimillä.
BYBI:lle tärkeää on:

 • Läpinäkyvyys – jokaisella on oikeus tietää, mitä iholleen levittää.
 • Innovatiivisuus – luonnollinen ei aina tarkoita vaatimatonta.

100% Natural. Vegan. Cruelty Free.

BYBI Mega Mist Hyaluronihappo Kasvosuihke antaa ihollesi todellisen megakosteutuksen. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisen hyvin kuivalle iholle, joka vaatii kosteutusta. Mega Mist kasvosuihke sisältää paljon hyaluronihappoa, joka tunnetusti tehokosteuttaa, lisää ihon kimmoisuutta ja ennalta ehkäisee ihon vanhenemista. BYBI kasvovesi sisältää hyaluronihapon lisäksi ruusua, appelsiininkukkaa, granaattiomenaa sekä merilevää. 

Suihkauta kasvosuihketta reilusti kasvoille ja kaulalle. Pyyhi kevyesti pois vanulapuilla tai anna imeytyä ihoon. Voit käyttää suihketta myös pitkin päivää meikin päälle jos tunnet tarvetta lisäkosteutukselle. Sopii hyvin myös meikin alle.

                         

BYBI Beauty Strawberry Booster on 100% kylmäpuristettua mansikansiemenöljyä. Öljyseerumi on suunniteltu käytettävän osana päivittäistä ihonhoitorutiiniasi, sillä mansikansiemenöljy on erinomainen ihon pehmentäjä, parantaen erityisesti pintakuivan, kiristävän ja herkän ihon kosteuspitoisuutta. Strawberry Booster liukuu pehmeästi iholla ja imeytyy todella nopeasti, tuoden iholle herkullisen hienovaraisen vasta poimitun mansikan tuoksun. Tuloksena pehmeä, silkkinen ja ravittu iho. Sopii kuivalle, kiristävälle ja herkälle iholle.

Mansikansiemenöljy on täynnä omega 6 ja 3 rasvahappoja, sekä sisältää runsaasti ellagiinihappoa, tehden siitä täydellisen rauhoittamaan, ravitsemaan sekä kosteuttamaan erittäin kuivaa, kosteusköyhää tai ärtynyttä ihoa. Sen erityisen ohut koostumus lisäksi imeytyy ihoon supernopeasti. 

Lisäksi kylmäpuristetuista mansikansiemenistä valmistettu Strawberry Booster on saanut raaka-aineensa mehuteollisuuden ylijäämästä, joten tämä on todellinen kestävän kehityksen tuote! 

Käyttö: Boosteri on suunniteltu tehostamaan ihonhoitorutiiniasi ja sopii hyvin käytettäväksi yhdessä muiden ihonhoitotuotteidesi kanssa. Lisää pari tippaa Boosteria seerumin, voiteen tai balmin joukkoon ja levitä kasvoille sekä kaulalle. Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää Boosteria suoraan ihollesi seerumin tapaan. Loistava jokapäiväiseen käyttöön ja sopii erinomaisesti meikkipohjan alla tuomaan silkkisen kevyttä hohtoa.

Bybi Beauty Bakuchiol Booster on kasvipohjainen 100% luonnollinen öljyseerumi, joka sisältää 1% Bakuchiolin öljyä ja 99% skvalaania. Bybi Bakuchiol on luonnollinen A-vitamiinin lähde eli retinolin. Bakuchiol on yhdistetty kollageenin tuotannon lisääntymiseen ja voi dramaattisestikin parantaa ihon kuntoa! Tuloksena upean sileä, heleä ja nuorekas iho, jossa juonteet ovat tasoittuneet ja väsymyksen merkit hälventyneet.

Retinolin vaikutukset ihossa ovat mahtavat! Sen tiedetään silottavan ja tasoittavan ihoa, mutta retinoli ei kuitenkaan sellaisenaan usein sovi herkälle iholle. Bakuchiolista saatava retinoli on kuitenkin poikkeus! Laajat tutkimukset ovat osoittaneet, että bakuchiolilla on täysin samat vaikutukset ihossa kuin tavanomaisella retinolilla, stimuloiden kollageenin tuotantoa, joka parantaa ihon kimmoisuutta, mutta ilman haittavaikutuksia kuten ihon hilseily, kuivuus, ärsyyntyminen ja valoherkkyys. Yhdessä ihoa pehmentävän oliivin skvalaanin kanssa, boosteri on todellinen tehotuote ihollesi!

Käyttö: Lisää muutama pisara seerumisi, kosteusvoiteesi tai balmin joukkoon ja levitä kasvoille ja kaulaan. Vaihtoehtoisesti voit käyttää sitä myös suoraan iholle. Tuote sopii jokapäiväiseen käyttöön ja myös meikin alle tuomaan silkkistä hehkua. Toisin kuin tavanomainen retinol, Bakuchiol ei lisää ihon herkkyyttä auringonvalolle, mutta kuitenkin suosittelemme käyttämään aurinkosuojaa kasvoille seuraavana päivänä, sillä se on paras iholle joka tapauksessa.

Voit testata BYBI Boosterit myös ostamalla ne settinä: BYBI Beauty Skin Boost Set

Seuraava upea englantilainen sarja esittelyssä on Evolve Organic Beauty luonnonkosmetiikkasarja joka on tehokasta ja toimivaa luonnonkosmetiikkaa.

Evolve luonnonkosmetiikkatuotteet valmistetaan käsityönä pienissä erissä Englannissa Hertfordshiren kaupungissa. Evolve iho-, vartalo- ja hiustuotteet tehdään luonnollisista öljyistä, voista ja superfoodeista. Pienien erien valmistuksella varmistetaan tuotteiden tuoreus. Kaikki Evolve luonnonkosmetiikkatuotteet ovat vegaanisia, eikä niitä ole koskaan testattu eläinkokeilla

Daily Defence kasvosuihke on ihanan kesäinen ja kosteuttava tuulahdus kasvoille! Evolven Daily Defence kasvosuihke on tehokkaasti kosteuttava ja rauhoittava kasvosuihke. Sopii virkistämään ihoasi aamuin-illoin ja vaikka keskellä päivää. Tuote sopii myös meikin kiinnitykseen. Kasvosuihke sisältää kaktusviikuna uutetta, joka rauhoittaa ärtynyttä ihoa, samalla kiinteyttäen, suojaten ja parantaen ihon kosteuspitoisuutta. Afrikan moringan eli piparjuuripuun peptidit suojaavat ihoa epäpuhtauksilta sekä puhdistavat ihoa. Hyaluronihappo tunnetaan sen uskomattoman tehokkaasta kyvystä sitoa kosteutta itseensä, miksi se antaa iholle intensiivisen ja pitkäkestoisen kosteutuksen. Virkistävä appelisiininkukan ja ruusuveden tuoksu.

Käyttö: Käytä aamuin-illoin muutama suihkaus puhdistetuille kasvoille tai käytä tuotetta vanulapun kanssa viimeistelemään ihonpuhdistus. Kasvosuihkeen avulla voit myös kiinnittää meikin ihollesi. Suihkauta pari painallusta kasvosuihketta meikin päälle niin saat meikin sulautumaan paremmin ihollesi ja meikin pysyvyys paranee huomattavasti. 

 • Kosteuttava 
 • rauhoittava
 • Suojaa epäpuhtauksilta
 • Sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa

                                     

Evolve Organic Beauty Gentle Cleansing Melt on hellävarainen ja pehmeä puhdistusbalmi normaalille ja kuivalle iholle. Luonnolliset sokerit yhdessä veden kanssa muuttavat kirkkaan balsamin maitomaiseksi nesteeksi, joka puhdistaa ihon tehokkaasti jättäen sen rauhoitetuksi ja kosteutetuksi. Ravinnerikas baobaböljy

 • Hellävarainen puhdistusbalmi
 • Sopii kuivallekin iholle
 • Vegaaninen

True Balance SOS kasvonaamio kuorii ihoa tehokkaasti, puhdistaa ihohuokosia ja ehkäisee erinomaisesti ihon tukkeutumista

 • Sopii sekaiholle 
 • Vähentää tehokkaasti epäpuhtauksia ja ehkäisee niiden syntymistä
 • Tehostaa solujen uusiutumista
 • Poistaa kuollutta ihosolukkoa
 • Puhdistaa tukkeutuneita ihohuokosia

Evolven Bio Retinol Gold Mask kasvonaamion ihon kimmoisuutta lisäävä koostumus sisältää Bidens Pilosa -kasvista saatavaa Bio-Retinolia, joka toimii kohottaen, kollageenisynteesiä stimuloiden ja ihon nuorekkuutta tukien. Kultapigmenttejä ja argan-öljyä sisältävä kasvonaamio auttaa sammuttamaan kosteusköyhän ihon janon ja palauttaa iholle sen ansaitseman hehkun!  Kultanaamiolla kirkas iho!

 • Kiinteyttävä
 • Kirkastava ja elvyttävä naamio

Evolven Radiant Glow kasvonaamio kirkastaa, pehmentää, elvyttää ja suojaa ihoa. Luonnollinen sokeri-uute tekee naamiosta kermaisen kosketuksissa veden kanssa, joka huuhtoutuu pois helposti, jättäen ihon sileäksi, kosteutetuksi ja rauhoitetuksi. Sisältää raakakaakaota, joka sisältää runsaasti ihoa suojaavia antioksidantteja ja auttaa ihoa säilyttämään oikean kosteustasapainon. Manteliöljy sisältää runsaasti A-, E- ja B-vitamiinia ja se on kosteuttaa, pehmentää ja ravitsee ihoa. Kookoksen kuorijauhe kuorii hellästi kuolleita ihosoluja pois, jättäen ihon sileäksi, pehmeäksi ja raikkaaksi.

 • Pehmentävä
 • kirkastava 
 • elvyttävä 

Näillä tuotteilla iho pysyy kauniina oli keli ulkona sitten millainen tahansa. Super suosioon nousseet kasvosuihkeet myydään nopeasti loppuun, joten nappaa omasi kun niitä vielä on.

 

#paraskosteussuihkekasvoille #hyaluronihappokasvosuihke #kosteuttavakasvosuihke #parhaatnaamiot #luonnonkosmetiikkaa #parastaihonhoitoa #ongelmaiholle #herkälleiholle

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.