KINOKO - Maagista ihonhoitoa

Iltasanomat testasi yhdeksää kasvovoidetta herkälle iholle ja yksi nousi yli muiden; Kotimainen KINOKO FACE CREAM Probiotic & Kombucha
Kinoko Kasvovoide
 on maaginen yhdistelmä kombuchaa ja probiootteja, jotka yhdessä harmonisoi ja hoitaa ihon omaa mikrobiomia tuloksellisesti! 

Ihon mikrobiomi on ihon oma suojamuuri, ekosysteemi, joka koostuu välttämättömistä hyvistä bakteereista. Kombucha ja probiootit pureutuvat suoraan ihon luontaisiin toimintoihin, tuloksena hyvinvoiva ja kirkas iho.

Kombucha tasoittaa ja raikastaa ihoa antioksidanttien, probioottien sekä vitamiinien avulla, jotka virkistävät sekä tasoittavat ihon sävyä tehokkaasti. Pitkän aikavälin käytöllä kombucha ja probiootit ehkäisevät ihon ikääntymistä sekä tulehduksellisia ihosairauksia, kuten ihottumaa, ruusufinniä ja aknea. Todellinen tehovoide.
Kinoko kasvovoide:

 • Maaginen yhdistelmä kombuchaa ja probiootteja 
 • Harmonisoi ja ruokkii ihon mikrobiomia
 • Virkistää ihoa
 • Kirkastaa ihon sävyä
 • Tasoittaa ihoa
 • Ehkäisee ikääntymistä
 • Ehkäisee ihon tulehdustiloja
 • Luonnollinen & vegaani

Kasvovoide sai arvosanan 5-/5

Kinokon sanoma on, että  positiiviset ajatukset ovat puolet onnistunutta ihonhoitorutiinia. Puhu siis kauniisti itsestäsi, aina!

Kinoko ihonhoitosarja on maaginen sekoitus kombuchaa ja probiootteja, joiden ensisijainen tehtävä on tukea ja harmonisoida ihon omaa mikrobiomia. Ihollamme on oma moninainen bakteerikanta, ekosysteemi, jota ruokkimalla iho pysyy hyvinvoivana ja terveenä.  

  Miksi valita Kombucha & Probiootit ihonhoidossa? 

  Kombucha tasoittaa ja raikastaa ihoa. Se sisältää runsaasti antioksidantteja  ja vitamiineja, jotka tekevät ihosta kirkkaan sekä tasoittaa ihon rakennetta. Kombuchan sisältämä anti-glykaatio teknologia ehkäisee ihon ikääntymistä ja tekee ihosta kimmoisan ja nuorekkaan. 

  Probiootit ruokkivat ja vahvistavat ihon luonnollista mikrobiomia, pitäen ihon tasapainon harmoniassa. Probiootit pureutuvat tehokkaasti iho-ongelmiin kuten epäpuhtauksiin ja tulehdustiloihin. Probiooteista sanotaan että ne ovat mikrobimaailman hyviä tyyppejä, jotka pitävät pahikset kurissa.

  Valikoimissa löytyy 4 upeaa Kinoko tuotetta. 

  Face Wash Probiotic & Kombucha 100ml on hellävarainen mutta tehokas putsari joka kirkastaa ihoa kevyellä vaahdolla ilman ylipesemistä tai pelkoa ihon kuivumisesta ja AHA sitruunahappo tarjoaa iholle kevyen ja virkistävän kuorinnan pesun aikana.

  Miracle Balance Toner -kasvovesi auttaa virkistämään ja kosteuttamaan ihoa, edistäen tasaisempaa ja kuulaampaa ihoa. Kasvovettä voi käyttää iholle ihonhoitorutiinin lisäksi päivän mittaan rauhoittamaan, kosteuttamaan ja virkistämään ihoaMiracle Balance Toner -kasvovesi tarjoaa luonnollisen ja hellävaraisen tavan rauhoittaa ja elvyttää ihoa.

  AKTIIVISET AINESOSAT KOMBUCHAN & PROBIOOTTIEN RINNALLA:

  • Koivunmahla & Taikapähkinävesi - Ravitseva antibakteerinen pohja, ihohuokosia supistava vaikutus 
  • Ksylitoli ja glyseriini - Super kosteuttavat, rauhoittavat ja tasapainottavat ominaisuudet
  • Maitohappo - kuorii ja poistaa kuolleita ihosoluja paljastaen niiden alta kirkkaan ja tasaisen ihon

  Face Serum Probiotic & Kombucha 50ml kosteuttava seerumi palauttaa näkyvän hehkun samealle sekä kuivalle iholle ja kamppailee ulkoisia tekijöitä, kuten saasteita ja vaihtuvia sääolosuhteita vastaan. Ihosi luonnollisesta ekosysteemistä huolehtiminen sitä tukevilla aktiivisilla ainesosilla on paras tapa ylläpitää nuorekasta ihoa. Nopeasti imeytyvä kasvoseerumi toimii kuin taikajuoma, tasoittaen ja virkistäen ihoa välittömästi.

  Probiootit ihonhoidossa auttavat puhdistamaan ihoa tuhoamatta ihon luonnollista mikrobiomi tasapainoa, kun taas kombucha virkistää ja vahvistaa ihon hehkua, sekä ylläpitää ihon nuorekkuutta. Kinoko tuotteet tukevat ihon luontaisia toimintoja, jonka ansiosta ne sopii päivittäiseen käyttöön, kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

  Kinoko ihonhoitorutiini haluaa saada sinut keskittymään ja investoimaan kaikista tärkeimpään, eli ITSEESI! 

  TUTUSTU KINOKO TUOTTEISIIN TÄÄLTÄ

   

  #paraskasvovoide #paraskasvovoideherkälle #kinoko #parastaihonhoitoa #parasihonhoito 

  0 kommenttia

  Kommentoi

  Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.