Kasvoveden kerrostaminen

Mitä tarkoittaa kasvoveden tai hoitonesteen kerrostaminen? Miten se tehdään? Mitä hyötyjä sillä on? Mikä ero on kasvovedellä ja hoitonesteellä? Paljon kysymyksiä ja nyt niihin vastauksia.

Ihon kosteustasapaino järkkyy helposti ja silloin iho voi tuntua kiristävältä, hilseilevältä ja jopa ihon rasvoittumisen taustalla voi olla ihon kosteustasapainon järkkyminen. Kun iho on liian kuiva, se pyrkii itse tasoittamaan tilannetta tuottamalla enemmän talia. Ihon kosteustasapainosta huolehtiminen voi siis ratkaista monta ongelmaa.

Hoitavan kasvoveden kerrostaminen on Etelä-Korealaisessa ihonhoidossa suosittu menetelmä. 7 Skin Method on jo pitempään ollut valloillaan ja tarkoittaa siis että tuotetta kerrostetaan iholle seitsemän kerrosta. Ideana tässä metodissa on että iho voi imeä vai pienen määrän kerralla ja siksi tuotetta kannattaa kerrostaa, jotta iho saa parhaat hyödyt tuotteesta irti.

Vähempikin kerrostus toki riittää, kuuntele ihosi tarpeita ja kerrosta sen mukaan. Ihon tarpeet myös vaihtelevat joten kerrostusta kannattaa hyödyntää sen mukaisesti. Välillä iho tarvitsee enemmän ja välillä vähemmän. 

Miten kasvovettä/hoitonestettä kerrostetaan?

Kun hoitavaa kasvovettä tai hoitonestettä kerrostetaan, jätä vanulaput
kaappiin. Kasvovettä painellaan vastapuhdistetuille kasvoille käsin pieniä määriä kerralla. Kerroksia toistetaan muutamasta kerrasta jopa seitsemään riippuen ihon tarpeesta. Iho ei pysty vastaanottamaan suuria määriä kerralla, tästä syystä kerrosta pienillä määrillä ja anna kerrosten kuivua ennen tuotteen lisäämistä.

Kasvoveden paineleminen iholle edesauttaa tuotteen imeytymistä. Painelu myös vilkastuttaa aineenvaihduntaa, näin solut saavat enemmän happea ja ravinteita ja kuona-aineet poistuvat tehokkaammin. Kerrostamalla tuotetta kasvoille saat tuotteen aktiiviaineista kaiken hyödyn irti ja ihosi kiittää sinua. Muista antaa kerrosten imeytyä ennen seuraavan levittämistä.

Kerrostuksen jälkeen levitä iholle seerumi ja kosteusvoide jotta juuri kerrostettu kosteus ei haihdu ihosta. Seerumi ja kasvovoide lukitsevat aktiiviaineet ja kosteuden ihoosi.

Mitä eroa kasvovedellä ja hoitonesteellä on?

Kasvovesi (toner):
Vanhanaikainen käsitys on että kasvoveden tehtävä on viimeistellä puhdistus, eli se olisi myös puhdistustuote. Kasvovedet ovat kuitenkin nykyään jo enemmän hoitavampia eli sisältävät enemmän ihoa hoitavia ainesosia ja ovat siis enemmän kuin puhdistavia tuotteita. Kasvovesi nimensä mukaisesti on vesimäisempää, sen voi suihkauttaa suoraan kasvoille tai painella kasvoille käsien kautta.

  • Hoitovesi on kasvovettä täyteläisempi ja reilummin kosteuttava tuote, joka taputellaan suoraan iholle puhdistuksen jälkeen. Hoitovesi on japanilaisessa ihonhoitorutiinissa käytetty tuote ja se korvaa kasvoveden.

Hoitoneste (essence):
Hoitoneste on hoitavampi kuin kasvovesi ja koostumukseltaan täyteläisempää. Se on kuitenkin kevyempi kuin seerumi. Sitä käytetään kasvoveden ja seerumin välissä tehostamaan ihon hoitoa. 

Jos tuntuu että tuotteet vain pyörivät iholla eivätkä oikein imeydy, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä kerrostus tekniikkaa. Näin iho saa tarvitsemansa tehoaineet ja karheus ihon pinnasta (joka aiheuttaa sen etteivät tuotteet imeydy) poistuu ja tuotteet pääsevät imeytymään paremmin.

Muista valita tuote ihotyyppisi mukaan, jotta se ei ole ylihoitava tai että se hoitaa tarpeeksi. Kaikki kasvovedet löydät klikkaamalla TÄSTÄ!

Muutama upea kasvovesi ja hoitoneste jotka haluan tähän nostaa ovat:

Super suosioon noussut COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence 
on todellinen ihmetuote! Tämä kulttimaineen saavuttanut hoitoneste on suosionsa ansainnut; se todella syvä
kosteuttaa ja parantaa huomattavasti ihosi kuntoa. Etanaseerumia 96,3% sisältävä hoitoneste sopii kaikille ihotyypeille tuomaan lisähehkua ja -kosteutusta ihonhoitorutiiniin.

Legendaarinen ja monikäyttöinen Ruusuvesi ansaitsee ehdottomasti oman maininnan. Ruusuvesi virkistää, hoitaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Sen antiseptinen vaikutus syväpuhdistaa ihohuokosia tehokkaasti. Käytä ruusuvettä kasvoveden tavoin, tai raikasta kasvoja suihkauksella kesken päivän! Sopii myös hiuksille, meikin pohjustukseen tai kiinnitykseen.  

Whamisan Toner Deep Rich on kaikille ihotyypeille tarkoitettu 
syväkosteuttava kasvovesi. Se on valmistettu 97,4% luomu raaka-aineista. Kasvovesi sisältää arganöljyä sekä voikukkauutetta, jotka ravitsevat ja kosteuttavat ihoa runsaasti syvältä. Kasvovedestä löytyy myös aloe barbadensistä, jota käytetään veden asemasta kaikkien ihonhoidollisten ominaisuuksien maksimoimiseen.

Round Lab 1025 Dokdo Toner on Koreassa useita palkintoja kerännyt, supersuosittu kasvovesi. Se on suunniteltu päivittäiseen käyttöön pitämään yllä ihon hehkua ja terveyttä. Round Lab 1025 Dokdo Toner sisältää useita eri luontaisia mineraaleja, jotka ravitsevat ihoa. Nämä mineraalit auttavat myös ylläpitämään ihon ihanteellista öljy-kosteustasapainoa. Lisäksi kasvovesi sisältää ihoa vahvistavia ja rauhoittavia ainesosia, kuten pantenoli, allantoiini ja betaiini.
Tämä löytyy verkkokaupasta kahdessa koossa:

Holika Holikan 3 Seconds Startereissa löytyy kaksi vaihtoehtoa 
hoitonesteeksi

  • 3 Seconds Starter Collagen -hoitonesteellä parannat ihosi rakennetta tehokosteuttaen sitä - nimensä mukaisesti hetkessä. Tämän hoitonesteen pääainesosina toimivat ihoa kiinteyttävät merikollageeni sekä trehaloosi. Niillä on samalla myös tehokas, kosteuttava vaikutus.
  • 3 Seconds Starter Hyaluronic Acid on kevyt hyaluronihappoa sisältävä hoitoneste, kosteuttamaan ihoa tehokkaasti ja tehden siitä hehkuvamman ja pehmeämmän.

Momopuri Lotion ihanan persikkainen kasvovesi sisältää Japanissa kasvatettujen persikkapuiden persikkakeramidia ja probioottista laktobasilli E-12:ta, joiden tehtävänä on vahvistaa ihon kosteussuojaa ja tehdä siitä täyteläisempi. Muihin tärkeisiin ainesosiin lukeutuvat bergamottiuute, hyaluronihappo sekä C-, A- ja E-vitamiinit, jotka auttavat supistamaan ihohuokosia sekä ravitsemaan ihoa.

Nyt siis katsomaan omalle ihollesi sopivat tuotteet ja aloittamaan kerrostaminen niin johan on iho kesäkunnossa tuota pikaa! Ihanaa! 

 

#kasvovedenkerrostus #mitatarkoittaakasvovedenkerrostus
#hoitonesteenkerrostus #kasvovesivaihoitoneste #mitäeroakasvovedelläjahoitonesteellä
#kerrostakasvovesi #7skinmethod

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.