Jaderullaus - iho heleäksi ja kimmoisaksi

Iho hehkuvaksi ja kimmoisaksi gua sha- kiven ja jaderullan avulla!

Rullailu ja kasvojen hieronta Gua Sha- kivellä tasoittaa ihoa ja vähentää selkeästi kasvojen turvotusta. Viileällä kivirullalla rullailu vilkastuttaa nestekiertoa ja voit käyttää sitä suosikkiseerumisi tai silmänympärysvoiteesi kanssa tai ihan sellaisenaan. Monet käyttävät rullaa myös ikääntymisen merkkien häivyttämiseksi

Hyötyjä jaderollerin käytöstä:

  • aktivoi ihon verenkiertoa
  • parantaa ihonhoitotuotteiden imeytymistä ihoon
  • rentouttaa kasvojen lihaksia
  • tehostaa kollageenin tuotantoa
  • tehostaa lymfakiertoa
  • rauhoittaa herkkää ja ärtynyttä ihoa
  • viilentää kuumottavaa ihoa
  • häivyttää tummuutta silmien alla

Aamuisin saat rollerilla poistettua turvotusta kasvoilta ja aktivoitua nestekiertoa ja imeytettyä tuotteet kasvoille. Kivi on viileä joten se virkistää aamulla mukavasti. 
Iltaisin kannattaa rentouttaa kasvot Gua Sha hieronnalla. Hieronta rentouttaa kasvojen lihaksia ja auttaa ihoa palautumaan päivän stressitekijöistä.

Kuinka käyttää: Käytä suurempaa rullaa poskille ja otsalle ja pienempää herkemmille alueille, kuten silmänympäryksille. Aloita kasvojen keskeltä ja rullaile kevyesti kohti poskia ja kasvojen sivuja. Kasvorulla toimii lymfahieronnan tavoin, eli kiihdyttää verenkiertoa ja vie happea syvälle ihokudoksiin. Tämä stimuloi ihon kollageenin tuotantoa ja poistaa ihoon kertynyttä kuonaa. Voit rullata kasvot ennen ihonhoitotuotteiden levittämistä puhdistetulle iholle tai tehostaa ihonhoitotuotteiden vaikutusta rullaamalla kasvoja ihonhoitotuotteiden levittämisen jälkeen. Toista useampia rullauskertoja samalle alueelle kerralla ja siirry sitten seuraavaan vaiheeseen. Rullaa aina kasvojen keskiosasta ulospäin, kohti hiusrajaa.

Vinkki!
Laittaessasi kasvoille sheet maskin, rullaile jaderullalla maskin päältä jotta kaikki tehoaineet imeytyvät ihoon Saat rullauksella viilentävän vaikutuksen, kun pidät kasvorullaa jääkaapissa ennen käyttöä.
Kasvonaamiot verkkokaupasta.

Gua Sha-kivi sopii hierontaan yhdessä ihonhoitoöljyn kanssa, erityisen ihana kireiden leukaperien tai niskan hierontaan! Jadekivestä valmistettu Gua sha hierontalasta on tarkoitettu kasvojen ja vartalon faskiakalvojen hierontaan. Hieronta gua sha lastalla poistaa nesteitä ja turvotusta, rentouttaa lihaksia, kiinteyttää ihoa ja rauhoittaa herkkää ihoa. Muotoilultaan gua sha -lasta sopii täydellisesti myötäilemään kasvojen luustoa. Hierontalastaa voidaan käyttää myös hartia- ja niskajännityksen lievittämiseen, purentalihasten rentouttamiseen sekä vartalon hierontaan. Gua sha sopii myös akupisteiden painantaan.

Kuinka käyttää: Gua sha -hieronnassa suositellaan käytettävän kosteuttavaa kasvosuihketta tai/ja kasvoöljyä. Kosteus pitää kasvojen ihon joustavana ja helpottaa gua sha -kiven vetämistä ihoa pitkin. Käytä kuitenkin kosteuttavia tuotteita maltilla, sillä tarkoitus on saada gua shan ja ihosi välille kitkaa, joka saa pintaverenkierron kiihtymään.

Kosteutuksen jälkeen, aloita hieronta vetämällä gua shaa noin 45 asteen kulmassa ihoa vasten ylöspäin suuntautuvin liikkein. Gua sha -kiven tulisi olla tasaisesti ihoa vasten. Tee gua sha hierontaa kevyesti poskien, otsan ja leukaluiden yli.

Kun käytät kiveä ohuemmilla ihoalueilla, kuten silmänympärysiholla, älä paina gua sha -kiveä liian voimakkaasti ihoa vasten, vaan käytä kevyitä liikkeitä!

Vinkki! Käytä myös vartalon hieronnassa! Hiero lihasjumeja napakasti, ei liian kovaa. Huomioithan, että lihasten hieronnasta voi joskus tulla jälkiä ihoon, niiden pitäisi kuitenkin hävitä muutamassa päivässä. Gua Sha -hierontakivet voi puhdistaa vedellä. Käsittele kiveä varoen, vältä kolhuja.

Pese tuotteet miedolla saippualla ja kuivaa pyyhkeellä käytön jälkeen.

Itse käytän jaderullaa päivittäin ja iho todellakin näyttää ja tuntuu paremmalta ja hoitotuotteet imeytyvät selkeästi paremmin.

Cailap-setistä löydät jaderullan ja Gua sha lastan

Ecotools setistä löydät jadekivestä valmistetun jaderullan ja Gua sha-kiven kasvojen hierontaan.

Voit myös ostaa Cailapin Gua sha - lastan yksittäin.

Hollywood- tähdet eivät suotta vanno tämän tuotteen nimeen! 

 

#jaderullaus #guasha #kuinkajaderullata #mikäjaderullaus #mitenguashatoimii #guashakivi #jaderulla #onkojaderullastahyötyä #mihinjaderullausvaikuttaa

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.