Vinkit itseruskettavan käyttöön!

Itseruskettavien kanssa on helppo olla hieman epäileväisellä mielellä; onko sävy hyvä, tahraako se, mites se levitys.... Muutamalla askeleella takaat kuitenkin tasaisen ja upean rusketuksen.  

1. Kuori iho
Kuorimalla ihosta lähtee kaikki kuivuus ja karheus ja itseruskettava levittyy tasaisemmin. Ihoa kannattaa kuoria useamman kerran ennen itseruskettavan levittämistä ja erityisesti edeltävänä päivänä olisi hyvä kuoria jotta iho on mahdollisimman sileä.
Vinkkejä kuorintatuotteista:
Treaclemoon Brazilian Love Body Scrub
Treaclemoon My Coconut Island Body Scrub
Frank Body kahvikuorinta

2. Sheivaa/sokeroi halutessasi
Sheivaamalla/sokeroimalla ihon pinta saadaan sileäksi ja itseruskettava levittyy tasaisemmin. Tämä on kuitenkin täysin maku asia eikä missään nimessä pakollinen askel. 
Vinkkejä sheivaukseen/sokerointiin:
Geisha Shaver 
Easy Sweet vartalosokerit

3. Kosteuta
Kuorinnan jälkeen on hyvä kosteuttaa ihoa etenkin jos on taipuvainen kuivuuteen. Parin päivän tehokuorinta ja tehokosteutus takaa pehmeän ja sileän ihon johon sävy tarttuu tasaisesti eikä iho hilseile tai sävy mene läikikkääksi.
Vinkkejä kosteutukseen:
Frank Body Perky hydrator
Pulpe de Vie Cocoon Addiction

4. Levitä itseruskettava
Itseruskettava leviää helpoimmin kintaan avulla eikä tahraa käsiä. Levitä pitkin pyörivin liikkein. Jos itseruskettava on uusi tuttavuus, kannattaa melkein valita tuote jossa on karttaväri, jotta näet mihin tuotetta levität. 
Itseruskettava:
Vita Liberata Tinted Heavenly Tanning Elixir

Itse olen aikalailla aina pettynyt itseruskettaviin, tuoksu on epämiellyttävä tai sävy on kellertävä/oranssi... Nyt otin kokeiluun Vita Liberatan paljon kehutun Tinted Heavenly Tanning Elixirin sävyssä Medium ja siis vau! Vilpittömästi kehun tuotetta jonka tuoksu oli miellyttävä, karttaväri helpotti levittämistä ja karttaväri oli myös erittäin luonnollinen, rusketuksen sävy oli kaunis eikä yhtään liian tumma minun kalkkilaivan kapteeni-iholle. Tämä on selkeästi paras itseruskettava! Levitin ensimmäisellä kerralla tuotetta ohuelti, jotta näin millaista sävyä sieltä tulee.  Käytin myös nyt näitä edellä mainittuja askelia ja en voi muuta sanoa kuin että olen todella tyytyväinen! Tästä tuli heittämällä lempituote!  

Voin lämpimästi suositella kokeilemaan!

 

#parasitseruskettava #VitaLiberata #HeavenlyTintedTanningElixir #Medium #kauniskarttaväri #karttaväri #itseruskettavaelixiiri #luonnollinensävy #mitensaadakaunisrusketus #ohjeetitseruskettavankäyttöön 

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.