#imcoldmakeup Trendaava meikkityyli

Jo pitkään sosiaalisessa mediassa trendannut #imcoldmakeup kerää valtavaa hehkutusta. Kyseessä on talven viiman kasvoille jättämän punoituksen jäljitteleminen ja parantaminen. Kasvosi saavat enkelimäisen hehkun tällä meikkityylillä.

Meikin päätuote on poskipuna jota laitetaan poskipäille, poskille ja nenän päälle W-muotoisena pyyhkäisynä. Voit vaihtoehtoisesti käyttää myös huulipunaa poskille ja huulille joka tekee meikistä yhtenäisen. Simppelein versio tästä meikistä tarvitsee vain poskipunan ja huulikiillon. Pohja kannattaa kuitenkin tehdä, jotta lopputulos on mahdollisimman pitkäkestoinen. Pohja kannattaa tehdä mahdollisimman luonnolliseksi, tasoittaa tekstuuria ja välttää liikaa hehkua. Sekä poskilla, että huulissa kannattaa suosia luonnollisia, omaan ihon sävyyn sopivia sävyjä.

  • Kylmälle ihonsävylle sopii parhaiten vaaleanpunaiset sävyt
  • Lämpimälle ihonsävylle sopii parhaiten persikkaan taittavat sävyt

Oikean sävyn valitsemiseksi voit ottaa mallia ihon omasta punastumissävystä.
                             
Lisätäksesi meikkiin lumihiutaleiden kimallusta, rajaa alaluomi kimaltelevalla linerilla tai luomivärillä. Myös silmän sisänurkkaan kannattaa laittaa kimalletta jotta katse saa mahdollisimman paljon säihkettä. Luomilla oleva kimalle jäljittelee lumihiutaleiden kimallusta. Loistava glitter eyeliner löytyy Beauty UK Cosmetics valikoimasta kahdessa sävyssä HOPEA ja KULTA (Klikkaamalla sävyä, pääset tuotteen sivuille)
                           

Valikoimissamme olevat tuotteet, joilla toteutat tämän upean trendimeikin löytyy neljältä meikkisarjalta:

Vaihtoehtoina löytyy perus puuterimaisten poskipunien lisäksi Beauty UK poskipunapuikko jota on helppo työstää iholle ja värisävyjä löytyy kolme. 
                               

Kaikki poskipunatuotteet löydät klikkaamalla TÄSTÄ>>

 

#imcoldmakeup #tiktoktrendi #meikkitrendi #trendaavatmeikit #poskipuna 

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.