Mikä on paras hyaluronihappo?

Hyaluronihappo - kavereiden kesken h-happo, on ylistetty ja arvostettu ihoa tehokosteuttava ainesosa, jota metsästetään kissojen ja koirien kanssa. Me Prettyllä olemme saaneet roppakaupalla kysymyksiä hyaluronihappojen eri pitoisuuksista tuotteissa ja ajattelimme nyt avata tätä polttavaa puheenaihetta hieman kattavammin. 

Hyaluronihappoa löytyy ihon soluväleistä luonnostaan, mutta ihon oma hyaluronaani tuotanto vähenee huomattavasti jo pari-kolmekymppisenä, jonka takia pieni boostaaminen purkista ei todellakaan ole pahitteeksi! Hyaluronihapon pääasiallinen tehtävä on sitoa ihon soluväliaineessa vettä - parhaimmillaan jopa satakertaisen määrän itseensä nähden! Tästä johtuva mikrotason turvotus häivyttää ihon epätasaisuuksia ja sinä saat nauttia tasaisesta ja kuulaasta ihosta. 

Lue lisää Geisha Hyaluronihaposta täältä >>

Meidän ehdottomasti myydyin hyaluronihappo löytyy Geisha tuotesarjasta, eikä siinä suinkaan ole suurin pitoisuus hyaluronaania muihin vastaaviin tuotteisiin verrattuna. Sitäpaitsi, liian korkea hyaluronaanipitoisuus voi pahimmillaan kuormittaa ihoa väärällä tavalla. Ei siis parane syynätä liikaa purkkien pitoisuuksia, vaan tärkeämpää on tietää hyaluronaanin molekyylikoko. Geisha on keskittynyt omassa hyaluronihapossaan pienen ja suuren molekyylipainon yhdistämiseen, jonka ansiosta se pystyy imeytymään poikkeuksellisesti myös syvimpiin ihokerroksiin. Tästä johtuen Geishan hyaluronihappo todella tehokosteuttaa ihoa ja on antanut asiakkaillemme hyviä tuloksia ihonhoidon saralla. 

Geishan hyaluronihappopitoisuus on 0,5% (Sodium hyaluronate 0,35% ja Hyaluronic acid 0,15%), joka on otollinen ihon pH tasapainon ylläpitämiseksi. Kyseisen määrän ylittävät pitoisuudet voivat kosteuttamisen sijaan käyttäytyä kemiallisen kuorinnan tavoin. Keskity siis hyaluronihapon molekyylikokoon, mitä pienempi, sen parempi! 

 • Sodium hyaluronate > Suuri molekyylikoko
 • Hyaluronic acid > Pieni molekyylikoko

   

   Miksi pieni molekyylikoko hyaluronihapossa on paras?

   Molekyylikoko vaikuttaa tuotteen imeytymiseen sekä tehoon radikaalisti. Mitä pienempi molekyylikoko on, sen syvemmälle ihoon se imeytyy. Tunkeutumalla ihon syvimpiin kerroksiin (dermis ja epidermis) hyaluronihappo pääsee todella tehokosteuttamaan ihoa monipuolisesti. Geisha hyaluronihapon molekyylipaino on 50 kDA, kun vastaavissa tuotteissa se voi olla moninkertainen (10 000 Da). Pienen molekyylipainon ansiosta Geishan hyaluronihappo voidaan luokitella jopa anti-age tuotteeksi. 

   Muista siis jatkossa keskittyä hyaluronihapon molekyylikokoon, äläkä metsästä vain suurinta pitoisuutta. Isot molekyylit jäävät vaikuttamaan ihon pintakerroksiin, tarjoten nopeaa ja lyhytkestoista kosteutusta iholle. Geishan hyaluronihappo on sopiva ja laadukas sekoitus eri molekyylikokoja, jonka ansiosta se kosteuttaa ihon pintakerroksia tehokkaasti, mutta myös täsmähoitaa ihon syvimpiäkin kerroksia. 

   Hinta-laatusuhteeltaan loistava hyaluronihappo 29,90€ >>

    

    

   0 kommenttia

   Kommentoi

   Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.