Parhaat tehohoidot hiuksille

Onko talven pakkasten ja lämpimän sisäilman vaihtelut tehneet hiuksistasi sähköiset, karheat, katkeilevat ja kaikinpuolin kurittomat? Apuna valikoimiimme saapui upea uusi hiusöljy Holika Holikalta. Biotin Damage Care Oil Serum - öljyseerumi 80ml.

Biotiinia sisältävä öljyseerumi kosteuttaa ja silottaa hiuksia tehden niistä vastustamattoman pehmeät. Kevyen koostumuksen ansiosta seerumia on helppo levittää eikä se tee hiuksista öljyisen tuntuisia, vaan imeytyy hiuksiin jättäen pinnalle ainoastaan hieman kiiltoa. Miellyttävä kukkaistuoksu. 

Holika Holika Biotin Damage Care Oil Serum -hiusseerumi auttaa hiuksia vahvistumaan. Hiusseerumi sopii erityisesti kuiville, käsitellyille ja hauraille hiuksille, jotka kaipaavat tukea ja pehmeyttä. Hiusseerumi lisää hiusten kiiltoa, hoitaa niitä intensiivisesti ja tuo tehoannoksen B7-vitamiinia (biotiini) tukemaan hiusten kasvua.

Käyttö: Levitä muutama pisara seerumia pyyhikuiviin hiuksiin. 

Asiakasarvio: "Paras hiusöljy
Ihan paras öljy mitä oon ikinä testannu. Vihdoinki pääsin sähköisyydestä eroon ja hiukset tuntuu tosi pehmeiltä ja karheet latvat silottu. En vaihda enää ikinä❤️"


DS - 
Korkealuokkainen, kotimainen hajusteeton kampaamotuotesarja.
Tuotesarjan tarkkaan valikoidut raaka-aineet hoitavat ja ravitsevat hiuksiasi puhtaasti, mutta tehokkaasti -laadusta tinkimättä. Kun haluat vähentää kemikaalikuormitustasi, vähemmän on enemmän.

DS Intensive Moisture Mask 250ml hiusnaamio ravitsee ja kosteuttaa hiuksia intensiivisesti palauttaen vahingoittuneiden ja kuivahtaneiden hiusten luonnollisen kiillon takaisin. Hoitonaamio on kehitelty kuivien, käsiteltyjen ja vaurioituneiden hiusten hoitoon, mutta se sopii kaikille hiuslaaduille sekä värjäämättömille hiuksille. Naamio sisältää UV-suojan. DS Intensive Moisture Mask on dermatologisesti testattu herkällä iholla.

Waterclouds valikoimassa löytyy super suosittu Divine Miracle Oil - hiusöljy. Waterclouds Divine Miracle Oil hiusöljy on tuote, joka imeytyy nopeasti hiuksiin jättäen hiukset terveen kiiltäviksi ja silkkisen pehmeiksi. Hiusöljy sisältää useita luonnollisia öljyjä, jotka korjaavat hiuksia tehokkaasti. Tuote antaa hiuksille UV-suojan. Tämä karkin tuoksuinen hiusöljy on todellinen pelastus kuiville latvoille. 

  • Sisältää teensiemenöljyä, macadamia pähkinäöljyä, arganöljyä sekä tyrniöljyä
  • Öljyn vaikutuksia tehostaa A-, B-, C-, ja E -vitamiinit

Kiitosta on saanut paljon myös tahraamaton Waterclouds Repair Argan Oil Serum - Arganöljy hiusseerumi imeytyy nopeasti hiuksiin ja antaa kiiltoa ja vahvuutta karheille ja elottomille hiuksille. Arganöljy sisältää runsaasti antioksidantteja ja E-vitamiinia. Hiusseerumi korjaa hiuksia syvältä, jättämättä hiuksia öljyisiksi.


Parhaita tehohoitoja löytyy myös hiuksiin jätettävinä suihkeina tai hiusnaamioina. Joten jokaiselle löytyy varmasti oma suosikki.

Waterclouds Intensive Repair Treatment  on aivan ihana hoitosuihke vaurioituneille ja käsitellyille hiuksille. Monipuolinen hiuksiin jätettävä suihke, jolla on kaksitoista ominaisuutta, jotka auttavat vaurioituneita ja käsiteltyjä hiuksia. Tämä on yksi omista suosikeistani! 

Waterclouds Hairbutter Repair on hiuksia syvältä ravitseva hiusnaamio kuiville ja käsitellyille hiuksille. Tällä naamiolla on super ravitsevia ominaisuuksia ja se sisältää lakkaöljyä ja macadamian siemenöljyä. 
Asiakasarvio: "Ihan paras
Olen tätä jo yhden purkin käyttänyt ja nyt toinen menossa. Tämä saa hiuksista mukavan pehmeät. Tuoksu tässä on todella hyvä."

Pretty.fi valikoimasta löydät myös laadukkaat Balmain Paris hiustenhoitotuotteet.
Balmain Paris hiustuotesarjan hoitotuotteiden ylelliset ainesosat, kuten arganöljy ja silkkiproteiini saavat hiukset loistamaan terveinä ja kauniina. 

Balmain Paris Argan Moisturizing Elixir on hiuksia silottava ja ravitseva eliksiiri. Tuote tukee hiusten luonnollista kosteustasapainoa, elvyttäen kuivuneita ja vaurioituneita hiuksia. Lisäksi eliksiiri silottaa ja pehmentää hiuksia tehden niistä helpommin käsiteltävät ja antaa upean kiillon hiuksiin. Erittäin riittoisa, pieni määrä riittää paksuunkin tukkaan.

Balmain Paris Repair Mask - hiusnaamio 200 ml on intensiivisesti tehokosteuttava hiusnaamio normaaleille, kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Syväkosteuttaa, ravitsee ja hoitaa hiuksia tehden hiuksista uskomattoman pehmeät ja silkkiset.

Balmain Paris Overnight Repair Serum toimii tehohoitona, suojaamaan hiusta muotoilulaitteiden lämmöltä tai sekoitettuna haluamaasi hiusnaamioon, jolloin seerumi tehostaa naamion ravitsevaa ja korjaavaa vaikutusta. 

KAIKKI TEHOHOIDOT HIUKSILLESI LÖYDÄT TÄÄLTÄ

Näistä vaihtoehdoista löydät varmasti omille hiuksillesi sopivat parhaat tehohoidot. Näillä tuotteilla talven jättämät vauriot saadaan varmasti korjattua ja saat palautettua hiuksiin taas niiden upean kiillon ja pehmeyden.

Hiukset hulmuten kohti kevättä!

 

#parhaattehohoidot #tehohoidothiuksille #parhaathiusöljyt #hiusöljyt #hiustenhoito

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.