Glow Hub upea brittiläinen uutuus!

Glow Hub on britanniassa suunniteltu ja valmistettu tuotesarja. Tuoteideoiden keksimisestä 💡 pakkaussuunnitteluun, valmistukseen ja testaukseen - kaikki mitä tehdään, tapahtuu Isossa-Britanniassa.

Glow Hub tarjoaa täsmätuotteita ihonhoitoon, oli huolenaihe sitten mikä tahansa. Yksinkertaisia rutiineja ja herkullisia pakkauksia - mitä muuta voisi toivoa? 👀 Vegaaniset tuotteet, luonnollisista ja tehokkaista raaka-aineista.😊

Mikä ihosi ongelma onkaan, Glow Hub tarjoaa siihen ratkaisun. Värikoodatuista tuotepakkauksista löydät juuri sinun ihosi tarpeisiin sopivat tuotteet. Voit yhdistellä tuotteita vapaasti, mutta seuraamalla valmiiksi suunniteltuja ja värikoodattuja tuotteita, ihon hoitamisen aloittaminen on helppoa ja vaivatonta! Glow Hub haluaa tehdä ihonhoidosta mahdollisimman vaivatonta ja tehokasta.

Glow Hubin tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Britanniassa. Brändillä on siellä oma laboratorionsa, joka mahdollistaa innovatiiviset ideat ja tehokkaan tuotekehityksen.🧪 Paikallinen tuotanto takaa myös tuotteiden huippulaadun.

Riippumatta siitä, onko ihosi kuiva, ärtynyt, stressaantunut, samea tai epäpuhdas, Glow Hubin tuotteet hoitavat ja hellivät ihoasi ja vievät huolet mennessään😊 Tuotteissa käytetään mm. mustikkaa, mustaa teetä, jojoba uutetta, persikka uutetta, kookosvettä ja muita todistetusti tehokkaita superainesosia.✨

Valikoimistamme löydät
-Violetti linja, joka on puhdistava ja kirkastava; Purify & Brighten

  • Glow Hub Purify & Brighten Jelly Cleanser on hyytelömäinen puhdistustuote, joka puhdistaa kasvoilta meikin, lian ja epäpuhtaudet kuivattamatta tai ärsyttämättä ihoa. Sisältää antioksidanttirikasta mustikkaa ja mustaa teetä, jotka rauhoittavat, tasoittavat ja tasapainottavat epäpuhtauksiin taipuvaista ihoa 
  • Glow Hub Purify & Brighten Super Serum on epäpuhtaalle iholle suunniteltu ihanan kevyt seerumi, joka kirkastaa ja kosteuttaa ihoa samalla vähentäen epäpuhtauksien syntymistä.

-Oranssi linja, joka ravitsee ja kosteuttaa tehokkaasti, Nourish & Hydrate

  • Glow Hub Nourish & Hydrate Toner Essence on kuivaa ihoa ravitseva ja kosteuttava kasvovesi, joka tekee ihosta kauniin kuulaan. Persikkauutteen ja kookosveden lisäksi kasvovesi sisältää ihon kosteutetun täyteläiseksi tekevää hyaluronihappoa sekä aloe veraa. 
  • Glow Hub Nourish & Hydrate Serum Mist on ihoa kosteuttava, ravitseva ja rauhoittava seerumisuihke. Hedelmäisen raikas suihke sisältää ihon hehkua lisäävää hyaluronihappoa, kosteuttavaa persikkauutetta sekä ravitsevaa kookosvettä. 
  • Glow Hub Nourish & Hydrate Face Mask Stick on kuivaa ihoa ravitseva ja kosteuttava kasvonaamio. Tuote sisältää kaoliinisavea, joka imee itseensä ihon epäpuhtauksia ja liiallista talia sekä auttaa ehkäisemään ihohuokosten tukkeutumista uudelleen.
  • Glow Hub Nourish & Hydrate Gel Moisturiser on kevyen geelimäinen kasvovoide, joka hoitaa ja kosteuttaa janoista ihoa! Voide sisältää superkosteuttavaa hyaluronihappoa, raikastavaa persikkauutetta ja tasapainottavaa kookosvettä, jotka yhdessä antavat kuivalle ja kosteusköyhälle iholle sen kaipaamaa hoitoa.

-Vaalean vihreä linja, joka rauhoittaa ja tasoittaa, Calm & Soothe

  • Glow Hub Calm & Soothe Gel To Oil Cleanser on ihoa rauhoittava ja ravitseva puhdistustuote kasvoille, joka muuttuu viilentävästä geelistä miellyttäväksi öljyksi. Meikin, lian ja epäpuhtaudet hellävaraisesti puhdistava puhdistusöljy sisältää omegapitoista hampunsiemenöljyä ja anti-inflammatorista jojobauutetta, jotka hoitavat ja ravitsevat puhdistuksen aikana. 
  • Glow Hub Calm & Soothe Toner Essence on rauhoittava kasvovesi, joka sopii erityisesti helposti ärtyvälle ja kosteusköyhälle iholle. Hoida ja kosteuta stressaantunutta ihoa rauhoittavalla yhdistelmällä jojobauutetta ja omegapitoista hampunsiemenöljyä!
  • Glow Hub Calm & Soothe Cool Whip Moisturiser on rauhoittava kasvovoide, joka sopii erityisesti helposti ärtyvälle ja kosteusköyhälle iholle. Voide hyödyntää anti-inflammatorista jojobauutetta sekä omegapitoista hampunsiemenöljyä, joka ravitsee, rauhoittaa ja raikastaa ihoa. Kosteusvoide sisältää myös täyteläistä ja tehokosteuttavaa sheavoita, joka antaa kuivalle, kosteusköyhälle ja kiristelevälle iholle rauhoittavaa helpotusta.

Kaikki Glow Hub upeudet löydät TÄSTÄ >>

 

#GlowHub #ihonhoitoabritanniasta #ihonhoito #parastaihonhoitoa #kosteutus #kirkastus #puhdistus #rauhoitus

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.