Geisha Shaver Kokemuksia
Oletko harkinnut ekologisen Geisha Shaverin ostoa? Tämä blogipostaus auttaa sinua hahmottamaan kuinka kyseinen zero waste höylä käytännössä toimii ja mitä muut kanssakäyttäjät ovat olleet siitä mieltä! 

OSTA GEISHA SHAVER TÄSTÄ >>

 

Ei enään muovilla ikinä!

Erittäin tyytyväinen ostokseen. Pelkästä painosta huomaa, että kyseessä on todella laadukas höylä. Uskon, että höylä kestää pitkään.

- Mirtsu⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

Helppo puhdistaa! 

Loistava ostos! Parasta tässä tuotteessa on se, että sen saa purettua osiin ja sen ansiosta se on helppo puhdistaa käytön jälkeen. Sheiverin sisään ei siis jää sheivattuja ihokarvoja jumiin, mikä edesauttaa niin sheivauskokemusta kuin hygieniaakin. Sheivauskulmaankin totuin jo ensimmäisellä käyttökerralla! Huipputuote :)

- Oona H ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Suositus

Laadukkaan oloinen, ja helppokäyttöinen höylä, ajojälki todella paljon parempi kuin moniterillä, ja muutamien ajojen jälkeen voi sanoa, että ainakin oma iho ärtyy vähemmän ja sisäänkasvaneet karvat selkeästi vähentyneet.

- Tiina ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

Kaunis ja terävä

Höylä on sievä ja yllättävän painava. Vaatii ensin hieman harjoittelua, mutta kun rauhassa ajaa ja tutustuu välineeseen, saa aikaan ihanan pehmeän ja sileän tuloksen. Ihan kymppiostos!

-Annukka ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Täydellisen tarkka

Heti ensimmäisellä sheivauksella järjettömän tarkka, paljon parempi kuin mikään mitä olen ennen käyttänyt! Luulin aiemmin että käyttö olisi vaikeaa, mutta oikeasti sheivaaminen oli helpompaa kuin aiemmilla sheivereilläni :)

-Emilia ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Laadukas ja yllättävän helppo käyttää 

Ajoin ensimmäisenä kainalot ja jännitin vähän, tuleeko haavoja. Eipä tullut, eikä tullut sääriinkään. Ajoi tarkasti ja ihoa ärsyttämättä.

-Siiri⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ihan paras sheiveri!

Sheivausjälki on ihan mielettömän sielä! Höylä on sopivan painava ja hyvän tuntuinen kädessä. Väri ja muotoilu ovat myöskin miellyttävät. Ei aiheudu ylimääräistä muoviroskaa, mikä on ehdottomasti plussaa. Sopivan hintainen. Voin ehdottomasti suositella :)

-Katariina ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

Suosittelen!

Olin jo pitkään miettinyt muovisista höylistä luopumista, mutta en vain saanut sitä aikaiseksi, koska kestosheiverit tuntuivat vähän pelottavilta ja suurin osa löytämistäni oli melko kalliita. Tämän nähtyäni päätin kuitenkin kokeilla, kun hinta ja ulkonäkö kerran olivat niin sopivat ja ei kaduta yhtään! Toivottavasti tämä kestää vielä vuosia :)

-Astis ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Superhyvä!

Geisha shaver on miellyttävä, kaunis ja hyvin toimiva tuote. Ja hienoa on se, että ei tartte ostaa turhaa muovia :)
Terän laittaminen on helppoa ja terät on halpoja. Täyden kympin tuote :)

- Emma I ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Loisto-ostos!

Tämä on luultavasti ainoa sheiveri joka ei ärsytä ihoani, ja olen kokeillut monia. Hellä iholle, mutta poistaa karvat tehokkaasti, olin todella yllättynyt kuinka vaivattomasti tuote toimi. Höylä vaikuttaa tukevalta ja kestävältä. Terät super helppo vaihtaa(ja edullisia verrattuna muovihöylien vaihtoteriin) ja tuote vielä todella kauniin näköinen. Paras ostos, rahoille takuulla vastinetta!

-PKH⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

Odotukset täyttävä, ehkä jopa ylittävä?

Kestohöyliä markkinoidaan nykyään lähes joka tuutista – nyt ymmärrän, miksi. Parin käyttökerran jälkeenkään ei ole mitään syytä, miksi vaihtaisin enää vanhaan.
Sheivauskokemus on kieltämättä erilainen kuin (lähes) kertakäyttöhöylillä: terä liukuu sulavammin iholla, ja vetoliike on pidempi. Myös sheivaussaippuan käyttö kannattaa, muuten iho kuivuu alta aikayksikön.

Parasta koko höylässä on mielestäni se, että tämä on vähintään yhtä laadukas kapistus kuin kertakäyttösheiverit – mutta ikuinen – ja ekologinen kierrätettävä!

-Geisha ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zero Waste

Siinä missä aiemmin käyttämäni sheiverin vaihtopäät maksavat n. 16,90 €/ 4 kpl, maksaa metallisen höylän vaihtoterät tosiaan vain 3,90 € / 5kpl. Aivan kreisi hintaero!

-Ida365 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

 

Näin kokoat Geisha Shaverin - Katso video! 

Jeee! 

Tosi pitkään epäilin jos ostaa tai ei, nyt viimein sai Geisha Shaver tilattu ja olen tosi tyytyväinen! Alussa oli vähän peloittava mutta jo parin käyttökerran jälkeen olen tottunut. Jalkojen päältä sheivaus tuntuu kevyeltä ja ilman ärsyttymistä. Sheivatut karvat eivät jää jumiin höylään, ne saa pois helposti pelkästään huuhdamalla vedellä. Suosittelen!!

-Carmen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tosi Kätevä!

Kokeilin tänään ensimmäistä kertaa ja tykkäsin! Erityisesti pidin siitä, että terä on molemminpuolinen, saa enemmän tehtyä ennen kuin tarvii huuhdella höylää. Ihanan laadukkaan tuntuinen tuote! Ei enää muovisia ikinä!

-Mari ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vanhaan en vaihda! 

Todella tyytyväinen olen ollut, vaikka vasta hetken ollutkin käytössä. Vanhaan muovihöylään en enää vaihda. Alkuun tuntui oudon painavalta kädessä ja pelkäsin, että helpommin tulee tällä haavoja kuin kevyemmillä höylillä. Väärässä olin! Aiemmista aina ärtynyt iho ja helposti sain sääret verille, mutta tämä on jättänyt toistaiseksi ihon paljon pehmeämmäksi ja ilman yhtään haavaa! Jes! Sheivaussaippua ehdottomasti myös tähän komboon hyvä lisä.

-Hanna ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lue kaikki tuotearvotelut täältä >>

 

Pretty.fi

Alk.

Loppuunmyyty

Pretty.fi

Alk.

Loppuunmyyty

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.