Ekologisempaa karvanpoistoa!

Ekologisuus on ollut viime vuosien ajan vahvasti pinnalla ja hyvä niin. Ilmastonmuutos ja sen negatiiviset vaikutukset ovat herätelleet niin kuluttajia kuin yrityksiä ottamaan askelia kohti vihreämpää tulevaisuutta erilaisin ekoteoin. Moni meistä varmasti jo kierrättää, käyttää julkista liikennettä ja syö enemmän kasvisruokaa. Lista ei missään nimessä tähän lopu, vaan mahdollisuuksia vaikuttaa on monia. Täten jokainen varmasti löytää itselleen juuri sen sopivan tavan tuoda oman kortensa kekoon. Esimerkiksi yksi aivan loistava tapa pienentää omaa hiilijalanjälkeä, on ehdottomasti safety razorin käyttö. 

Mikä ihmeen safety razor? 

Safety razor on ekologisempi ja kestävämpi vaihtoehto ihokarvojen ajeluun. Toisin kuin muovinen kollegansa, se ei tuota laisinkaan muovijätettä ja on täten vihreämpi vaihtoehto karvojen poistoon. Tämän lisäksi, safety razor on ihoystävällisempi. Tavallisesti muovisissa vaihtopäissä on teriä kolmesta jopa viiteen kappaletta. Jokainen näistä teristä raapii ihon pintaa ärsyttäen sitä. Muovista sheiveriä käytettäessä, myös sisäänpäin kasvaneet karvat ovat yleisiä. Safety razorissa on sen sijaan vain yksi terä, joka riittää hoitamaan homman ilman ylimääräistä ihoärsytystä! Tästä syystä safety razor on täydellinen valinta myös herkälle iholle.

 

Suomalainen tuotemerkki Geisha on tuonut markkinoille oman safety razorin; Geisha Shaverin. Tämä upea ruusukultainen sheiveri on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja on täten paljon kestävämpi kuin tavallinen, muovinen sheiveri. Hyvällä huolenpidolla saat Geisha Sheiverista ikuisen ystävän! Jokaisen Geisha Shaver paketin mukana saat viiden kappaleen paketin perinteisiä teriä. Terät ovat sekä kestävämpiä että edullisempia kuin muoviset vastaavat. Pitkässä juoksussa Geisha Shaver säästää siis luonnon lisäksi myös rahapussia! Elinkaarensa päähän tulleen vaihtoterän voi laittaa metallinkeräykseen. 

 

Syitä vaihtaa Geisha Shaveriin:

  • Ei muovijätettä
  • Edullisempi vaihtoehto
  • Kierrätettävät vaihtoterät
  • Ei ärsytä ihoa
  • Suomalainen brändi
  • Upea ulkonäkö

KATSO GEISHA SHAVER TÄSTÄ

 

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.