Beauty of Joseon Relief Sun

Relief Sun : Rice + Probiotics on monien rakastama ja jo kulttituotteeksi noussut aurinkovoide, joka sisältää paljon ihoa hoitavia vitamiineja ja uutteita. 

Beauty of Joseon Relief Sun : Rice + Probiotics SPF50 PA++++ 50ml 

Korkea UV-suoja ja intensiivinen kosteutus yhdessä tuotteessa

Tämä tuote on löydyttävä jokaisen meistä ihonhoitorutiinista! Supersuosiota nauttiva Beauty Of Joseon aurinkovoide on varustettu kemiallisella suojakertoimella 50. Tuotteessa oleva PA++++ merkintä kertoo että kyseessä on korkea suoja. Ihomme ei tunnetusti nauti auringosta, vaikka itse siitä pitäisimmekin; estä siis ihosi ennenaikainen vanheneminen ja nauti huoletta auringonotosta. Beauty Of Joseon Relief Sun: Rice + Probiotics aurinkovoide tarjoaa korkean, tehokkaan suojan auringon haitallisia säteitä vastaan ja kosteuttaa ihoa intensiivisesti. Tämä voide sopii meikin alle täydellisesti, sillä se ei tahmaa, eikä jätä inhottavia vaaleita jälkiä kasvoihin. Tuote levittyy helposti, sillä sen koostumus on ihanan kevyt ja silkinpehmeä.

Fermentoidut riisi- ja viljauutteet sisältävät runsaasti B-, C- ja E-vitamiineja, aminohappoja ja kivennäisaineita. Riisiuute, niasiiniamidi ja vihreäteeuute kirkastavat ihoa. Ginseng-uute ja E-vitamiini auttavat ihoa uudistumaan tehden siitä elinvoimaisemman näköisen. Voidemainen koostumus on miellyttävä levittää, sulautuu kauniisti ihoon ja antaa sille tarvittavia ravinteita. Suojaa ihoasi, niin saat nauttia sen säteilevästä ulkonäöstä. 

Useat fermentoidut ainesosat sekä niiden sisältämät aminohapot, erityisesti peptidit tukevat ihosolujen uusiutumista ja parantavat ihon kollageenisynteesiä tehden tästä erinomaisen aurinkovoiteen myös ikääntyvälle iholle. 

Käyttö:
 Levitä ihonhoitorutiinin viimeisenä vaiheena. Älä unohda niskaa ja muita auringolle altistuvia alueita.

Ominaisuudet:

 • Tehokas suoja UV-säteilyltä, kemiallinen suoja
 • Kosteuttaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti
 • Ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä
 • Ei jätä epätoivottuja valkoisia jälkiä
 • Ihanan kevyt, kermainen koostumus, joka ei tahmaa

Voiteen koostumus:

 • 30 % riisiuutetta 
 • Fermentoiduista viljoista saatavat uutteet
 • Suojakerroin 50+
 • Koko 50ml
 • Vegaaninen koostumus
 • Ei sisällä eteerisiä öljyjä, hajusteeton 

Tämä voide soveltuu kaikille ihotyypeille, myös rasvoittuvalle ja epäpuhtauksista kärsivälle iholle.

Nyt voit nauttia auringosta ja keväästä sekä kesästä yksi huoli vähemmän. Silkin pehmeä koostumus ja useat ihoa hoitavat ominaisuudet tekevät tästä tuotteesta monien rakastaman luottokumppanin. 

 

#korkeaspfsuoja #beautyofjoseon #reliefsun #aurinkosuoja tahmaamatonaurinkosuoja #fermentoituriisiuute #probiootitihonhoidossa 

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.