Aurinko poltti, mikä avuksi?

Voi ei, aurinko pääsi yllättään ja nyt iho on palanut, punainen, arka ja hilseilevä. Huoh... Mikä avuksi? Voiko ihon paranemista nopeuttaa? Millä tän kiristävän tunteen saa pois!?

Keväinen aurinko vei mennessään ja ajattelit että ei vielä tarvii aurinkosuojaa... Ja sitten kävikin hupsis ja iho otti itteensä. Äääh!

Hei ei hätää! Apu on lähellä ja niin simppeli, että tästä tulee sun uus suosikki juttu!

Millä helpottaa punoittavaa ja kiristelevää, auringossa palanutta ihoa?

Holika Holikan Watermelon 96% Soothing Gel Rauhoittava geeli vartalolle. Se on superkosteuttava vesimeloniuutetta sisältävä geeli, joka imeytyy nopeasti eikä tahmaa. Tuote sisältää runsaasti mm. Lykopeenia, joka auttaa ihoa palautumaan UV-säteilyltä sekä Sitrulliinia, joka viilentää tehokkaasti kuumottavaa ihoa. Geelin sisältämä Aloe vera tukee ihon rauhoitusta.

Tuotetta voit käyttää niin kasvoille kun vartalolle ja aina tarvittaessa. Geeli on kätevässä pumppupullossa ja on ulkonäöltään super söpö! 

Ja seuraavana vinkkinä takuuvarma klassikko, joka ei petä tiukassakaan tilanteessa. 

Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel Täydellisen freesi ja kosteuttava geeli kasvoille ja vartalolle! Tämä geeli sisältää 99-prosenttisesti puhdasta Aloe vera -uutetta, joka lievittää ärtynyttä ja punoittavaa ihoa. Geeli antaa myös ihoa ulkoisilta tekijöiltä sekä stressiltä suojaavan vaikutuksen ja estää ihon kuivumista rauhoittamalla sitä. Aloella on tulehduksia estävä ja antibakteerinen vaikutus Geelin luonnolliset ainesosat takaavat, että tuote on sopiva jokaiselle ihotyypille! 

Aloe vera on tunnettu rauhoittavista ja kosteuttavista vaikutuksistaan. Se ei kuitenkaan ainoastaan kosteuta ihoa vaan se myös edistää aknen ja muiden pienten vaurioiden parantumista. Geeliä voi käyttää esimerkiksi parranajon jälkeen lievittämään ärsytystä, auringonoton jälkeen rauhoittamaan punoitusta tai hyönteisten puremiin. Geeli virkistää ihoa tehokkaasti, imeytyy nopeasti tehden ihosta myös pehmeän.

Tästä geelistä löytyy kaksi kokoa:

Ihoa rauhoittamaan voit käyttää myös ihania Sheet Maskeja. 

Kocostarin Aloe Vera Slice Mask Sheet -naamiot on käteviä, koska viipaleen voi laittaa mihin haluaa/ mihin apua tarvitaan. Naamiopalaset ovat täynnä ihoa hellivää hoitonestettä, jonka sisältämä aloe uute auttaa kosteuttamaan ja rauhoittamaan ihoa sekä tuomaan helpotusta esimerkiksi auringon polttamalle iholle.

A’Pieun Milk -sarjaan kuuluva Green Tea -kangasnaamio sisältää hyaluronihappoa sekä maitouutetta, jotka ehkäisevät ihon kuivumista ja kosteuttavat sitä runsaasti. Naamio sopii erityisesti herkille ja punoittaville kasvoille. Naamio sisältää erilaisia kasviuutteita, kuten misteliä, soijapapua, silkkiheinää sekä vihreää teetä, jotka imeytyvät super tehokkaasti kasvoille. Ne ravitsevat, kosteuttavat, vahvistavat ja rauhoittavat ihoa.

Kaikki Sheet maskit löydät TÄSTÄ>>

Tietysti nämä ongelmat ehkäisee helposti muistamalla aurinkorasvan. Helppo tapa nauttia ulkona olemisesta huoletta kun laittaa SPF-tuotetta iholle. Monet voiteista on niin kätevän kokoisia että ne voi myös helposti ottaa mukaan laukkuun, jos päivän aikana pitää lisätä. Esimerkiksi Madaran super kätevä aurinkosuojapuikko!

Mádaran SPF50 Pro-Active aurinkosuojapuikko sisältää myös ihoa rauhoittavia ainesosia sekä suojamekanismia. Tässä aurinkovoiteessa on hyödynnetty mustakuminaöljyä, joka sisältää runsaasti erilaisia vitamiineja. Lisäksi se auttaa vähentämään hyperpigmentaatiota sekä ihoärsytystä. Aurinkosuojan sisältämä tyrniöljy sen sijaan auttaa ihoa suojautumaan auringon aiheuttamilta erilaisilta vaurioilta, samalla kuitenkin tukien ihon uudistumista.

Aurinkosuojatuotteista voit lukea enemmän TÄSTÄ>> 

Kaikki SPF-tuotteet löydät klikkaamalla TÄSTÄ>>

Nyt olet valmiina kevään ja kesän upeisiin aurinkoisiin keleihin. Nämä tuotteet mukaan kun lähdet festareille/ mökille/ kaupungille, ihan mihin tahansa. 

Psst! Rauhoittavat geelit toimivat myös jos omaat samanlaisen ihon kuin minä, eli vaalea herkkä ja aurinkoihottuma on joka vuotinen riesa... Voin omasta kokemuksesta kertoa, että nämä tuotteet toimii ja rauhoittaa nopeasti ärtyneen ihon. Itselläni käytössä myös SPF50 suojavoide. 

 

 

 

 

 

 #aurinkopoltti #mikäavuksipalaneeseenihoon #aurinkoihottuma #millärauhoittaaaurinkoihottuma #aloevera #vesimeloni 

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.