Aikuisiän aknen hoito

Transparent Lab on kehittänyt tehokkaita tuotteita aikuisiän aknen selättämiseen. Nimensä mukaisesti kyseessä on Transparent eli ns. läpinäkyvä sarja. Tarkoittaen että kaikki tuotteet ovat selkeästi nimetty ja kerrottu mitä ne tekevät.

Aikuisiän akne voi jatkua yli nelikymppiseksi ja siihen kuuluu usein rauhallisempia ja ärhäkämpiä vaiheita.

Tarkkaa syytä aknelle, aikuisiän aknelle tai sen yleistymiselle erityisesti naisilla ei tiedetä, mutta sen merkittävä tekijä on stressi.

Aikuisiän aknen hoitoon sopii pitkälti sama hoito kuin teini-iän aknenkin hoitoon. Kevyin hoitomuoto on ihon paikallishoito geeleillä ja voiteilla. Ne ovat monesti hyvä hoito akneen, mutta saattavat kuivattaa ihoa varsinkin aluksi. Kannattaa siis lisätä ihonhoidon rutiiniin myös kosteuttavia tuotteita, seerumi, naamio, voide. Jos iho ei totu paikallishoitoon muutaman kuukauden aikana, kannattaa kokeilla erilaista hoitomuotoa.

Valikoimastamme löydät upeat uutuudet Gentle Acid Cleanser 150ml puhdistustuotteen ja  Adult Acne Treatment - Over night 30ml yön yli käytettävä voide.

                               

Gentle Acid Cleanser 150ml  on ihanteellinen puhdistustuote uudistamaan ihon pintakerrosta. Se kuorii ihoa hellävaraisesti ja sopii ihonhoitorutiinin ensimmäiseen vaiheeseen. Tuote on tasapainoinen yhdistelmä mantelihappoa ja glykolihappoa, rauhoittavia ainesosia, kamomillavettä ja glyseriiniä. Tuote on pH-arvoltaan hapan, minkä vuoksi se pääsee tunkeutumaan ihohuokosiin ja poistaa likaa ilman ihoa ärsyttäviä pinta-aktiivisia aineita. Tuote on kehitetty erityisesti akneen taipuvaiselle iholle sekä normaalille tai sekaiholle, joka kaipaa hellävaraista kuorintaa. Aikuisiän akneen täydellisesti passeli tuote!
Milloin tuotetta käytetään: Kahdesti päivässä, aamuin illoin. Tuote puhdistaa ihon ja valmistelee sen seuraavia tuotteita varten.

Adult Acne Treatment - Over Night 30ml on korjaava hoitotuote akneen taipuvaiselle iholle. Tuote auttaa tehokkaasti parantamaan ihon tekstuuria, säätelemään talintuotantoa, estämään aknea aiheuttava bakteerin, P. acnes, lisääntymistä, tasoittamaan ihon sävyä sekä palauttamaan ihon ihanan luonnollisen näköiseksi! Sopii täydellisesti aikuisiän aknen hillintään.

Milloin tuotetta käytetään: Levitä pieni määrä tuotetta puhtaille kasvoille iltarutiinisi viimeisenä vaiheena. Hiero kevyesti sormenpäillä, kunnes se on täysin imeytynyt. Anna vaikuttaa yön yli ja huuhtele aamulla.

Transparent Lab:illa on myös upea silmänympäryshoitotuote. Kun silmänympärysiho kaipaa kosteutta ja energiaa, löytyy sitä roppakaupalla tästä seerumista!

                                 

Silmänympärysihon seerumi - Eye Repair Complex 15ml on hoitotuote silmänympäryksille. Silmänympärysseerumi kosteuttaa runsaasti ja vähentää ikääntymisen merkkejä. Tämä silmänympärysseerumi tehostaa kollageenisynteesiä ja palauttaa ihon kosteustasapainon. Tuote energisoi silmänympärysihoa, joka on kasvojen ohuin ja herkin ihoalue. Samalla se taistelee ihon epätasaista sävyä vastaan.

Transparent Lab sarjan tuotteisiin pääset klikkaamalla nimeä! 

 

#aikuisiänaknehoito #aikuisiänakne 

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.