8 VINKKIÄ SUOLASUIHKEEN KÄYTTÖÖN!

Otathan kaiken tehon irti ostamastasi suolasuihkeesta? Suolasuihke on mahtava keksintö - Välimeren ilmasto sekä merivesi tavoittaa hiuksesi sekunneissa. Suolasuihke antaa rantalookin parhaimmat puolet, ilman tahmaista oloa, hikeä ja hiekkaa. Kurkkaa alta 8 eri taktiikkaa suolasuihkeen käyttöön. 

Kurkkaa myydyin suolasuihkeemme! >>

1. Suihkuta kosteisiin hiuksiin ja föönaa! 

Oolrait! Lähdetään helpoimmasta liikkeelle. Suihkuttele suolasuihketta jokapuolelle pyyhekuiviin hiuksiin. Föönaa brutaalisti ilman hiusharjaa huolettoman tyylin saavuttamiseksi. Mikäli haluat huolitellun lookin, käytä harjaa apunasi. Suolasuihke pitää hiukset kuohkeana pitkään, sekä saat kevyttä pitoa koko päiväksi. 

2. Taltuta aamutukka!

Käytkö illalla suihkussa välttääksesi kidutusta aamulla? Sama täällä. Ainoa miinuspuoli on se, että hiukset ovat usein sekaisin eivätkä tottele enää aamulla. Suolasuihke on täydellinen tuote taltuttamaan pörröistä aamupöheikköä. Suihkuttele suolasuihketta ongelmakohtiin ja ne taipuvat mielesi mukaan. Suolasuihke imee rasvaisuutta kuivuessaan, joten saat mattaisen ja kuohkean lopputuloksen.  

3. Nuku nutturalla

Illalla kun painut pehkuihin, suihkuta hiukset täyteen suolasuihketta ja sido hiukset nutturalle. Aamulla kun heräät ja avaat nutturan, haro hiukset sormin ja nauti huolettomista laineista! Mikäli haluat voimakkaammat kiharat, niin tee päähän 4-6 pienempää nutturaa. 

4. Suolasuihke + letit

Toinen taktiikka kiharoiden ja laineiden luomiseen on letit! Sama taktiikka kuin kohdassa kolme, mutta nutturan sijaan letitä hiukset. Lettien määrä riippuu hiusten pituudesta, paksuudesta sekä siitä millaiset kiharat haluat.

5. Suihkuttele kuiviin hiuksiin

Voit myös suihkutella suolasuihketta kuviin hiuksiin, jolloin saat kuohkeutta ja rakennetta hiuksiin. Suolasuihke imee rasvaisuutta, joten saat helposti fressimmän lookin hiustenpesujen välissä. 

6. Viimeistele kiharat

Suolasuihke on kevyesti muotoileva tuote, joten suihkuttelu ennen kihartamista ja sen jälkeen, vahvistaa kiharoiden pysymistä. 

7. Vahvista luonnonkiharoita 

Jos sinut on siunattu luonnonkiharilla, on fööni ja suolasuihke oiva yhdistelmä vahvistamaan omia kiharoitasi. 

8. Poista liukkautta

Mikäli sinulla on liukkaat ja über sileät hiukset, voi suolasuihke olla avuksi. Suolasuihke antaa sileille hiuksille karheutta, joka helpottaa esimerkiksi kampauksien tekemistä, letittämistä ja säästää hermoja. 

Osta Volume Saltwater Spray Suolasuihke verkkokaupastamme 15,90€ >>

Toinen supersuosittu suolasuihke löytyy Balmainilta! 

Kaikki ihanat kosmetiikkatuotteet tästä

Osta muita hiustuotteita

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.